Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya canım inan o molayı bulduğun zaman daha çok sıkılıyorsun moralin bozuluyor
ama eşinle 2-3 gün biryerlere gidemez misiniz
biraz kendine gelir moral toplardın
gerçi şimdi bir iş almıştınız demi
bu aralar çok yoğundun iş bir taraftan akşam ya size misafir geldi ya siz misafirliğe gittiniz bir kaç gün kendinize ayırın başbaşa kalın

evet canım çok güzel oluyor gerçi onlar baya yol alıp sen olduğun yerde saydığını görüyorsun ama olsun yinede güzeldi :60::60::60::60::60:
yok canım benim herfi eşine vakit pek ayıramıyor.akşam bozuktuk biraz.hediye almış bana 2 tane eşarp yarın doğum günüm die bugünden vermiş...öptü barıştık ben duşa gircem dedim tamam dedi.mutfaktan sesler geliyodu ben de bize çay yapıyo die sevindim oturur laflarız die düşündüm.bi çıktım herif apartmana çay yapmış.ben aşağı iniyorum sende gel beraber çay içelim dio:47::47::47::47:sinir küpü oldum tabi belli etmedim...sen git ben içmiycem didim yolladım didim kalas malas ama anlar herhalde.neyse yarım saat sonra geldi sevindim bende...herhalde laflıycak die düşündüm.üstünü değiştirdi abimle çay içmeye gidiyoruz dedi çekti kapıyı çıktı...:2::2::2:tamm ODUUUNNNN YAAAAA

yok canım benim herfi eşine vakit pek ayıramıyor.akşam bozuktuk biraz.hediye almış bana 2 tane eşarp yarın doğum günüm die bugünden vermiş...öptü barıştık ben duşa gircem dedim tamam dedi.mutfaktan sesler geliyodu ben de bize çay yapıyo die sevindim oturur laflarız die düşündüm.bi çıktım herif apartmana çay yapmış.ben aşağı iniyorum sende gel beraber çay içelim dio:47::47::47::47:sinir küpü oldum tabi belli etmedim...sen git ben içmiycem didim yolladım didim kalas malas ama anlar herhalde.neyse yarım saat sonra geldi sevindim bende...herhalde laflıycak die düşündüm.üstünü değiştirdi abimle çay içmeye gidiyoruz dedi çekti kapıyı çıktı...:2::2::2:tamm ODUUUNNNN YAAAAA

canım bu konuyu konuşsana onunla güzel bir dille seni rahatsız eden şeyleri söyle o anda neler beklediğini anlat canım anlamaz mı yoksa daha önce konuştunda bir değişiklik olmadı mı

iyiyim canım sen nasılsın? ((:

sağol canım ne olsun güzel bir gün geçirdim yorgunum biraz

canım bu konuyu konuşsana onunla güzel bir dille seni rahatsız eden şeyleri söyle o anda neler beklediğini anlat canım anlamaz mı yoksa daha önce konuştunda bir değişiklik olmadı mı

sağol canım ne olsun güzel bir gün geçirdim yorgunum biraz
ben artık konuşmaktan bıktım inan ki aslı...ailenin bütün erkekleri bu şekilde olduğu için normal görüyor bunu..anormal olan benim isteğim inan kki:1::1:neyse zamanla öğreteceğim ona inan bu kendi kendime verdiğim bir söz olsun...canım ben artık çıkıyım çok yorgun hissediyorum kendimi.teravimi kılıyım da yatam artık.sabah tekrardan işe geçicem çünkü..yarın da iş başı:)))çok öptüm kaptancım

ben artık konuşmaktan bıktım inan ki aslı...ailenin bütün erkekleri bu şekilde olduğu için normal görüyor bunu..anormal olan benim isteğim inan kki:1::1:neyse zamanla öğreteceğim ona inan bu kendi kendime verdiğim bir söz olsun...canım ben artık çıkıyım çok yorgun hissediyorum kendimi.teravimi kılıyım da yatam artık.sabah tekrardan işe geçicem çünkü..yarın da iş başı:)))çok öptüm kaptancım

güle güle canım iyi geceler
inş tez zamanda verdiğin sözü yerine getirirsin allah yardımcın olsun

6 ağustos mesaj sayım bildirisi :61:

aynalar--------> 32 :65:
gözdee07------> 11 :62:
fatta83--------> 13 :42:
elifus----------> 15 :66:
aysen_34------> 18 :64:
irras_----------> 9 :91:
prenses88------> 4 :50:
pinkcat87-------> 8 :21:
nazco----------> izinli :92:
eylulums--------> izinli :92:
selinay----------> izinli :92:
emidaf----------> izinli :92:

beni çarşaflar mafedio yaaa

ben katlayark ütülerim çarşafları çok rahat oluyo hemde çabuk bitiyo
bende iç çamaşırına varana kadar ütülerim ütüm eksik olmaz ama artık pratikleşmeye başladım çok hızlı yapabiliyorum uzmanlaştım mastırımı yaptım :60::60::60:
Canim bazen esleri sikistirma politikasi ise yariyor, sanirim suan sen o politikayi uyguluyorsun:) birazdaha sabret, esin kafama koyduysam yaparim demis, sana mahcup olmamak icin mutlaka birseyler dusunuyordur yeni eve cikma konusunda. sen biraz rahat ol.

utu meselesine gelince ben haftalik utulemeye calisiyorum, biriktirince birikiyor ve hic yapmak gemiyor icimden , zaten nefret ederim utu yapmaktan:) bence haftalik dene bak ozaman derdin kalmaz:34: sen ic camasira kadar utuluyormusun sekerim.? ya ben zorda kalmasam kot pantolan tsort bile utelemem :))) ama esim biraz titiz ve ic camasir haric tum esyalarinin utulenmesi hosuna gidiyor, ve bende utuluyorum:34:

Canim menun gayet guzel. sigara boreginede bayilirimmm. biber kozlemeside sofrada meze olarak cok yakistigini dusunuyorum. Zeytinyagli fasulyede oldukca sevilen bir yemek. tatliyi kendinmi actin canim?

evet canım bende yemekleri değilde mezeleri bi başka severim :56:
ben yapıyorum canım açıyorum hamuru kk daki tarfilerimdede var hatta :34:
Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.

menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...

ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...

biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..

ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...
geçmiş olsun canım olabilir
kıymadan olmuştur belki daha önce dışarda kalmıştır :26:
slm kızlar iftardan geldim
çok güzel geçti eski günleri hatırladık yıllar ne çabuk geçiyor
o sıkıntılı günlerden bana kalan çok iyi dostluklar oldu
güzel bir gündü mutluyum
sizler neler yaptınız bakalım bi geçmişe bakayım

ohhh ne güzel kafa dağıttın desene
bazen eskileri anmak insana anlatılmaz bir huzur verir mutlu eder :70:

ii canım ya.sanırım buralar bunalttı beni artık.nefes almakta zorlanıyorum bazen:50::50:hayattan biraz mola istesem verri mi acep aslııııı:1:çok yoruldum yafffff:1::1:

ahh ahhh hayat değilde aslında insanlar bizi daraltan :25:

canım gerçekten erkekler bizlerin düşündüğü gibi asla olamıyo en kibar düşünceli adamda bile odunluk var
onları tabiaati bu bişeyleri kabullenmek lazım diye düşünüyorum artık
aslında en yanlış şeyi içimizdeki normal tonlarla surat yapmadan anlatamamaktan yapıyoruz içimizden geçenleri kelimelere döksek herşey belki daha farklı olur ama ...:31::31::31:
6 ağustos mesaj sayım bildirisi :61:

aynalar--------> 32 :65:
gözdee07------> 11 :62:
fatta83--------> 13 :42:
elifus----------> 15 :66:
aysen_34------> 18 :64:
irras_----------> 9 :91:
prenses88------> 4 :50:
pinkcat87-------> 8 :21:
nazco----------> izinli :92:
eylulums--------> izinli :92:
selinay----------> izinli :92: