Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın aslı :3:

bizde sabah namazdan sonra yattık 11 de kalktım
bugün avrupa yakasında halam var ona gitmeyi düşünüyorum eşimde yok bu gece ama tabi bu düşüncemi henüz goncama söyleyemedim :60::60::60:

günaydın canım
önemli bişey değil cnaım evden çıkarken söylersin kocana ya da halana gittiğin zaman ben halama geldim desin :60::60::60::60:

aslı kız nerdeydin dün bakim nerelere gittin

dün canım arkadaşa gittim iftara öğlen 1 de :37::37::37:
tüm gün ondaydım

hoşgeldin canım nasılsın :80:

kızçeler ben yatıyorum azıcık başım çok felaket ağrıyor üff daha eşiminde hastane çantasını ayarlıcam yarın bursaya gidicem sanırım annemlerin yanına bu Araa aslı bi ara özelden konuşak seninle şu gecelik konularını :69::1:

fatmacım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun
gelecek yıl doğum gününde çıtır bir hatun olursun inş canım

Eklentiler

• $2.gif
    $2.gif
    94,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $aa.GIF
    $aa.GIF
    17,2 KB · Görüntüleme: 26
sağol cnm iyiyim sen nasılsın?

iyiiym canım biraz yorgunum ve uykulu :40:

kızçeler ben yatıyorum azıcık başım çok felaket ağrıyor üff daha eşiminde hastane çantasını ayarlıcam yarın bursaya gidicem sanırım annemlerin yanına bu Araa aslı bi ara özelden konuşak seninle şu gecelik konularını :69::1:

tamam canım geçmiş olsun
tamam canım olur :17::17::17:

kızçeler yaz gününde hasta oldum klima çarptı beni kocişte evde kızıyo gözünü açamıyosun pc istiyosun diye o yüzden giremiyorum üzgünüm
aslıcım beni bu günde izinli yazarsan sevinirim yarın kociş evde yok hastada olsa gelmeye çalışırım

kızçeler yaz gününde hasta oldum klima çarptı beni kocişte evde kızıyo gözünü açamıyosun pc istiyosun diye o yüzden giremiyorum üzgünüm
aslıcım beni bu günde izinli yazarsan sevinirim yarın kociş evde yok hastada olsa gelmeye çalışırım

tamam canım geçmiş olsun kendine iyi bak

fatmacın okuyamadım ama sanırım bugün senin doğum günün
doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu seneler geçirirsin inş sevdiklerinle :nazar::69::69::69::69::69:

kızlar dün iftarda ne yediğimi yazmayı unutmuşum onu yazayım ((:
3 küçül boy biber dolması
küçük bir kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ve salataaa

sahurda;
2 küçük biber dolması
kalanı aynı ((:

Back
X