Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kaptan yardımcılığı için gönüllü olan ya da kimin bu görevi yapmasını istiyorsanız bana özel mesaj atın lütfen
bildirim yapmayanlar

Gözde
Fatma
Eylül

Canım ben aranızda yeni ve daha yeni yeni tanımaya başladığım için pek bi düşüncem yok canım gördüm yazını ama o yüzden sana bildirim yapmadım :)

Ve fıkra zamanıı

Temel derede yıkanırken, köyün çocukları hınzırlık yapıp dere
kenarında bıraktığı elbiselerini alıp kaçmışlar. Dereden çıkan Temel elbiselerini bulamayınca utancından elleriyle önünü kapayarak eve doğru koşmaya başlamış. Uzaktan çırılçıplak, koşarak geldiğini gören babası
seslenmiş:
"Ula Temel, ula benim salak uşağım, yüzünü kapasana, oni kim
tanıyacak!!!" :D

uzun zamandır okumuyodum iyi geldi:90::90::90:

Ve fıkra zamanıı

Temel derede yıkanırken, köyün çocukları hınzırlık yapıp dere
kenarında bıraktığı elbiselerini alıp kaçmışlar. Dereden çıkan Temel elbiselerini bulamayınca utancından elleriyle önünü kapayarak eve doğru koşmaya başlamış. Uzaktan çırılçıplak, koşarak geldiğini gören babası
seslenmiş:
"Ula Temel, ula benim salak uşağım, yüzünü kapasana, oni kim
tanıyacak!!!" :D

uzun zamandır okumuyodum iyi geldi:90::90::90:

:60::60::60::60::60::60:

iyi geceler kızlar
namazlarımı kıldım birde gece gece ütü yaptım eşim birini yakalamay çalışırken belediyelerin fiskiyesinin altına girmiş ıslanmış eve gelicem üstümü değişmeye dedi ütüledim alel acele üniformalarını

birde kızlar acayip moralim bozuk bugün mayın patlaması sonucu şehit olan polis eşimin okul arkadaşı nöbet arkadaşıymış
eşim çok fena oldu duyunca :43::43::43:

allah belalarını versin köpekler kahrolsun yok olsunlar inşlh

daha gencecik 26 yaşında :43::43::43::43: ay çok fena oldum aklıma geldikçe ağlıyorum :43:

iyi geceler kızlar
namazlarımı kıldım birde gece gece ütü yaptım eşim birini yakalamay çalışırken belediyelerin fiskiyesinin altına girmiş ıslanmış eve gelicem üstümü değişmeye dedi ütüledim alel acele üniformalarını

birde kızlar acayip moralim bozuk bugün mayın patlaması sonucu şehit olan polis eşimin okul arkadaşı nöbet arkadaşıymış

daha gencecik 26 yaşında :43::43::43::43: ay çok fena oldum aklıma geldikçe ağlıyorum :43:

amin canım. Benim abim yeni geldi askerden. Şırnaktaydı. Çok kötü bi durum. Nerdeyse ölmek için askere gidiyorlar. Allah başımızdan eksik etmesin ve daima korusun askerlerimizi

iyi geceler kızlar

allah mekanını cennet etsin ailesine sabır versin canım
yazık bu gencecik insanlara

En kötüsü de bir süre zaman sonra unutuyorlar-unutturuyorlar milletimize. 13 şehitten sonra o kadar ayaklandılar.Noldu hiçbir şey. 1 tane askerimizi rehin almışlardı. Kurtarıldı mı kurtarılmadı mı hala bilgi yok. Allah tüm askerlerimize ve ailelerine sabır ve güç versin ne diyim elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor

kıytırıktan alkol ve uyuşturucudan ölen yabancı bi şarkıcıyı bile kaç gün haberlerde gündemde tutan medya
vatan yolunda ölen askerine polisine 2 dk haber ayırıyor evet ne acı bir durumdur gerçekten
insan böyle insanlar içinmi kellesi koltuğunda geziyor düşünmekten alamıyor kendini
yazık çokk yazık gerçekten

geçmiş olsun canımcım
oruç başa vuruyo bazen :70: yat dinlen akşama daha çok :50:

sağol tatlım benim klima vurdu sağlam vurdu

yok canım benim herfi eşine vakit pek ayıramıyor.akşam bozuktuk biraz.hediye almış bana 2 tane eşarp yarın doğum günüm die bugünden vermiş...öptü barıştık ben duşa gircem dedim tamam dedi.mutfaktan sesler geliyodu ben de bize çay yapıyo die sevindim oturur laflarız die düşündüm.bi çıktım herif apartmana çay yapmış.ben aşağı iniyorum sende gel beraber çay içelim dio:47::47::47::47:sinir küpü oldum tabi belli etmedim...sen git ben içmiycem didim yolladım didim kalas malas ama anlar herhalde.neyse yarım saat sonra geldi sevindim bende...herhalde laflıycak die düşündüm.üstünü değiştirdi abimle çay içmeye gidiyoruz dedi çekti kapıyı çıktı...:2::2::2:tamm ODUUUNNNN YAAAAA

ah be tatlım erkek işte düz mantık sen söylemeden kendileri bişi anlamazlar onlar için gayet normal şeyler bu odunluklar
böyle şeyleri ben eşimle konuştuğumda ben senin gibi ayrıntıcı düşünemiyorum ne istiyosan bana direkt söyle diyo yani top yine bizde

kızçeler günaydın dün itibarıyla bazı kararlar almış bulunmaktayımmm
bi kutu yaptım kendime her gün olmasada az çok bişiler atıcam bozuk para bazende kağıt para .. düşündümde çok masraf yapıyorum inciğe boncuğa .. kısma vakti artık ..
ay sonu eğer yeteerli param varsa gram altına yetiyorsa onu alıcam 2-3 ayda birde çeyreğe niyetlendim inşşş

bu çok iyi bir yöntem tatlım farkında olmadan biriken paraya sen bile şaşıyosun sonra benim evlendiğimden beri mutfak dolabında bir kavanozum vardır eşim yanında bozuk para taşımaz hepsini akşam olunca komidine bırakır ben evdeki bütün bozuk paraları o kavonoza toplar sonrada unuturum bazen kavanoz dolunca bi sayarım içinden 300 350 çıkar onlada genelde çok istediğim ama bir türlü para ayıramadığım bişiler alırım hediye gibi gelir bana
bartında eşim öğretmenken ben çalışmıyodum son bir hafta maaş biterdi napçaz şimdi derdik yeni evliydik çok geziyoduk o zamanlar ben hemen kavanozumu çıkarırdım o para bizi maaşa kadar geçindirirdi süper rahatlardık hala anarız o günlerimizi

tmm olanları aynen yazıyorum uzun olcak ama nese :/

hoşgeldin şekeeeeer
eeeeeeee anlatmamışsın olanları noolduki

sonunda içtiğim yeşil çaylar form çaylar işe yarıyo sanırsam tartı bugğn yüzüme güldü :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

ayy çok mutlu oldum gerçekten sanmayın 1 2 kilo verdim ama kaç gündür 100 gram bile oynamıyodum :65:

sanırım ödem olmuştu füçutumda gitmeye başladı

oh hadi gözün aydın canım cumaya yüzün dahada güler inş

iyi geceler kızlar

allah rahmet eylesin canım mekanları cennet şehitlerimizin
çok üzücü bişi insan kahroluyor gencecik insanlar ölüyor birilerinin saçma sapan oyunları yüzünden ama sökmüycek oyunları bölemiycekler bu vatanı

kıytırıktan alkol ve uyuşturucudan ölen yabancı bi şarkıcıyı bile kaç gün haberlerde gündemde tutan medya
vatan yolunda ölen askerine polisine 2 dk haber ayırıyor evet ne acı bir durumdur gerçekten
insan böyle insanlar içinmi kellesi koltuğunda geziyor düşünmekten alamıyor kendini
yazık çokk yazık gerçekten

o kıytırıktan haberlerle uyutuyorlar insanları şehitinin değerini bilmiyorlar ama
ele başını besliyolar orda allah kahretsin bunları

evet kızlar nihayet gelip okuyabildim yazdıklarınızı
kocişe sahur yaptırdım bende ortalığı toparlıycam bahanesiyle onu uyutup size koştum
hafta sonu baya sakinmiş burası
:69::69::69::69::69::69:

ben hala düzelemedim iki gündür içtiğim ağrı kesici kas gevşelticilerin haddi hesabı yok ne biçim bişimiş hiç anlamadım
başım ağrıyo burnum akıyo sol tarafım felç gibi tutuk hiç böyle hastalanmamıştım
azcık iyiyim şimdi ama açılmayabaşladım bugün çocuğu okula götürebilirmiyim bilmiyorum ama
bu akşam için iftara misafir çağırmıştım onlarıda perşembeye erteledim artık
:37::37::37::37::37::37::37:

ikigündür yediklerimi yazamadım ama pekte bişi yemedim aslında
çorba içtim hep kocişe şehriye çorbasını tarif ettim bana yaptı habire onu yedim bu akşamda garibim menemen yaptı bir tabakta ondan yedim
gündüz gidip ben seviyorum diye süpangile almış hayır diyemedim artık bide onu yedim
:56::56::56::56::56:

Back
X