Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi ben gidip yatıyorum artık
ben tükanı açtım herkeze bol kalori yakmalı ve paylaşımlı bir gün diliyorum
ben bugün oğluşla ilgilenicem iki gündür çok kendi haline kaldı yavrum ilgilenemedim
kendimi kötü hissediyorum o böyle yanlız kalınca o yüzden akşam üstü gelirim artık bu günüm oğluşun
:74::74::74::74::74::74::74:

kıytırıktan alkol ve uyuşturucudan ölen yabancı bi şarkıcıyı bile kaç gün haberlerde gündemde tutan medya
vatan yolunda ölen askerine polisine 2 dk haber ayırıyor evet ne acı bir durumdur gerçekten
insan böyle insanlar içinmi kellesi koltuğunda geziyor düşünmekten alamıyor kendini
yazık çokk yazık gerçekten

canım olayın medya ile alakası yok durmadan bu haberlerden bahsedilmesi birilerinin işine gelmez onun için yapay gündem oluşturulur.

hayırdır canım ne oldu :26::26::26:

ben hala düzelemedim iki gündür içtiğim ağrı kesici kas gevşelticilerin haddi hesabı yok ne biçim bişimiş hiç anlamadım
başım ağrıyo burnum akıyo sol tarafım felç gibi tutuk hiç böyle hastalanmamıştım
azcık iyiyim şimdi ama açılmayabaşladım bugün çocuğu okula götürebilirmiyim bilmiyorum ama
bu akşam için iftara misafir çağırmıştım onlarıda perşembeye erteledim artık
:37::37::37::37::37::37::37:

geçmiş olsun canım misafirleri perşembeye alman iyi olmuş

ikigündür yediklerimi yazamadım ama pekte bişi yemedim aslında
çorba içtim hep kocişe şehriye çorbasını tarif ettim bana yaptı habire onu yedim bu akşamda garibim menemen yaptı bir tabakta ondan yedim
gündüz gidip ben seviyorum diye süpangile almış hayır diyemedim artık bide onu yedim
:56::56::56::56::56:

ooh ohh maşallah bak kocan sana gözü gibi bakmış

günaydın kızlar....

günaydın canım nasılsın :54:
iftar nasıl geçti
yengen beğendi mi çocuğu

çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.

cnm nerhaba xls nedical .in geldimi geldiyse tavsiye edermisin ne kadar zamanda ne kadar verdin ay çok sordum galiba paylaşırsan çok sevinirim:)) son soru 3 çeşiti varmış sen hangisinden aldın şimdiden saol

cnm nerhaba xls nedical .in geldimi geldiyse tavsiye edermisin ne kadar zamanda ne kadar verdin ay çok sordum galiba paylaşırsan çok sevinirim:)) son soru 3 çeşiti varmış sen hangisinden aldın şimdiden saol

canım o arkadaş 9. takıma geçti ordan ya da özel mesaj atarak sorabilirsin ama çok kullanmadı diye biliyorum haberlere bu ilacı kullanıp birinin öldüğünü duyunca bırakmıştı yanlış hatırlamıyorsam

geçmiş olsun canım misafirleri perşembeye alman iyi olmuş

ooh ohh maşallah bak kocan sana gözü gibi bakmış

günaydın canım nasılsın :54:
iftar nasıl geçti
yengen beğendi mi çocuğu

kaptann nasılsın sonuçlar ne oldu kim seçildi?
ve benim yemek güzeldi yengem cocuğu ınanılmaz begendı ama bana sen onu uzebılırsın cunkı o sana hayran bakıyor sen yokk yokk kıymetını bıl v.s v.s çokk çokk begendıı yanı adayıııı:52::52::52::52::52:

ve benim yemek güzeldi yengem cocuğu ınanılmaz begendı ama bana sen onu uzebılırsın cunkı o sana hayran bakıyor sen yokk yokk kıymetını bıl v.s v.s çokk çokk begendıı yanı adayıııı:52::52::52::52::52:

selam canım iyiyim bende
çok sevindim iftarın güzel geçmesine
eee sende bi değişiklik oldu mu
aşık oldun mu çocuğa :60::60::60::60::60::60:

selam canım iyiyim bende

yazdıklarım gitmemiş bi daha yazayım :53::53::53::53:
canım bende iyiyim
iftarın güzel geçmesine sevindim
sende bir değişiklik oldu mu peki
aşık oldun mu çocuğa :60::60::60::60::60:
bu arada enişte ne iş yapıyordu

Asllııı faddiiikk ben geldiimmm beni görüyomusunuzzzzzz???ya sorun sorun sorun nereye kadar akrdeşimmm..nerde bu internet nerde bu devlet:1::1::1::1:

selam canım iyiyim bende

yazdıklarım gitmemiş bi daha yazayım :53::53::53::53:
canım bende iyiyim
iftarın güzel geçmesine sevindim
sende bir değişiklik oldu mu peki
aşık oldun mu çocuğa :60::60::60::60::60:
bu arada enişte ne iş yapıyordu

bende evet oldu kaptann yani nasıı diyiimm çocugun masumiyeti hoşuma gidiyoo :69::69::69::69::69: saçları felan bayaa hoşuma gitti bu sefer birde bana kitap almış " BİR DELİ İLE EVLENDİM" diee içeriği felan çok begendim kitabıı iyii yanii msjlaşıyoruzz gun içinde felan filan :69::69::69::69::69::69::69:
sizi özledim bayaa ama alıştım yaa hafta sonları gelememk kötü bişey ve bu hafta sonuda ben yokum yaa sesizmiş buralarr:27::27::27::27::27::27::27:

Asllııı faddiiikk ben geldiimmm beni görüyomusunuzzzzzz???ya sorun sorun sorun nereye kadar akrdeşimmm..nerde bu internet nerde bu devlet:1::1::1::1:

hoşgeldin canım görüyoruz canım sesimize doğru gel :52::52::52::52::52:

Hoşbulduk canııımmmmm..görünüyomuyum?

heee görünmen mi :54::54::54::54:

bende evet oldu kaptann yani nasıı diyiimm çocugun masumiyeti hoşuma gidiyoo :69::69::69::69::69: saçları felan bayaa hoşuma gitti bu sefer birde bana kitap almış " BİR DELİ İLE EVLENDİM" diee içeriği felan çok begendim kitabıı iyii yanii msjlaşıyoruzz gun içinde felan filan :69::69::69::69::69::69::69:
sizi özledim bayaa ama alıştım yaa hafta sonları gelememk kötü bişey ve bu hafta sonuda ben yokum yaa sesizmiş buralarr:27::27::27::27::27::27::27:

ooohhh ne güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok sevindim inan ama kıskandım bana niye kitap alınmıyor yaa :27::27::27::27::27:
:73::73::73::73::73:

fadiikk noliii?ne oğlanı ne iftarıı kızz geçmişe bakmadım yaff neler kaçırmışşım:52::52::52::52::52:

fadikcim sitede sorun var ya hatta bizi online göstermiyo bazen :60::60::60:

fatmamda gelmiş hoşgeldin nasılsın canım

yaaaa ewett ama burdayım ben gitmiyorum bi yereeee:27::27::27::27::27:

Hoşbulduk canııımmmmm..görünüyomuyum?

HOŞ GELDİNN CANIMM BENİMMMMMMMM GÖRÜYORUM GÖRÜYORUMMMM:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X