- Konu Sahibi Pinarbartu
- #37.821
hee canım öyle bir köroğlu bir ayvaz kaldık başbaşa![]()
walla öyle kaptann fatoşş gelmedii bugünn alla alla arasam mı bi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee canım öyle bir köroğlu bir ayvaz kaldık başbaşa![]()
walla öyle kaptann fatoşş gelmedii bugünn alla alla arasam mı bi acaba![]()
slm kızlar nasılsınız??? bugün kendimi çok halsiz hissediyorum uzandığım yerden hiç kalkasım gelmiyor acayip uyuşuğum![]()
o dediğin bende her gün var :97::97::97: ben iyiyim canım sen nasılsın
kızlaar yaa ben bir şey sorcamm. Şimcik ben biber ile kabak dolması yaptım. Soracağım o ki siz o kalan dolma içini ve kabağın içini napıyosunuuzz. Yardım edin yahu malum acemiyim daha minnağıım ben![]()
kızlarrr ben çıkıyorum eve gidicemm allah ızın verirse. sanırım annem bugun ablamda kalıcakmışş bende yarın gelirim hem dışarda yemek yeriz beraber dedim ok. dediiii tahammm dediii anneee didimmm yanında olsammm bana terlik fırlatmıycakmıydın diidimm suss yaa sende beni ne yaptın dedii bende dedim ki walla anne milli terlik fırlatmacımız olurdun didimm tam isabet 12'denneysemmmm öyle yani kızlarr hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun allah kabul etsin oruçalrınızı sakınn deyimm soğuk suyla oruç açmayın ve esen kalın kalorisizzz akşamlarrrrr
:86::86::86::86::86:
oyy minnacığım benim ablasının kuzusuuuuşimcikk bakk annemmm ben o kalan iç varya onu bi saklama kabına koyup diffirize buzdolabına koyuyorumm sonrasında kullanmak için ama eğer tencerede yerin varsa patates içinii oy kabunu soy onun içine koy yada domates canım farketmez seçim senin öpüyorummm
![]()
ama ama kimse yokkk( neyse bende çıkayım o zamann :)) öpüyorum hepinizi kızlaar
geldim sonundaa...kuzenim aradı aniden cıktım çünkü ücretli öğretmenlik için basvuru yapmaya gittik belgeler falan uzun sürdü biraz..siz naptınız
hoşgeldin canımnasılsın???
hangi bölümden mezunsun sen canım?
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın?Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum:)
teşekkür ederim canım bende iyiyim
sende benim gibi bölüm okumuşsun (formasyon aldın mı???
yok cnm alamadım daha.bu sene alıcam inşallah sen hangi bölüm okudun?
ben biyoloji okuyorum canım son sınıftayım.ilk etapta biyologluk düşünüyorum kpss ile ama öğretmenlikte hep hayalimdi bi tarafımda formasyondan yana kafam karışık aslında :93::93::93:
zor cnm formasyon işi.ortalaman yetse bile yüksek puanlılar alıyor.sze vermediler mi okurken formasyon.