Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyım ölçümü yapıp geliyim en iisi...akşam üzeri tekrar uğrarımmm havadisleri sölemeye:38:

sağolun kzılar o zaman ben hemen icraata geçimm di mi:28::28::28:bi arkadaşı ariim dün davet etmişti die hatırlıyorum ama siz de geliyomusunuz falan dediğini kesin hatırlıyorum da davette etti gibi hatırlıyorum ama en kötü ihtimal bizimkilerin kadrosu dolmuş sizinle gelebilirmiyiz dicem ne olursa olsun Allah nasip etsin de gidiim insan bi arar yani..bi de mesajla iptal ettiriyo hem de büyük görümceme..neyse bakalım dersin büyüğünü akşam siz görceksinizzz:))

kızlar ben çıkıyım ölçümü yapıp geliyim en iisi...akşam üzeri tekrar uğrarımmm havadisleri sölemeye:38:

canım işte onlar öyle düşüncesiz cahil insanlarrr ne diim ki insan arar söyler durumu kendi azıyla izah eder ama onlarda o görgü o terbiye sıfırlar yanii boşş insanlar boşver ve akşam gitt ohh asilce ki zaten öylesin. onlar utansın ama sanmıyorum garipler çünki.
sen güzelce çizimlerini yapp canım arkadaşım benım işine odaklannn kolay gelsin öpüyorum çok :29::29::29::29:

kızlarr ben kaçarrrr ders çalışıcam ve işlerim var ama gene geleceğimmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
öpüyorummm hepicinizi:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

bu arada ilkin nerde kızlar merak ettım gelmedi bişey olmamıştır olumsuz inş.:18::18::18::18::18:

Selam kızlar dün erkenden iftara davet edildiğimiz yere gittim yardım ettik kuzenlerimle.Sonra bir kuzenimde kaldım.Eve yeni geldim ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim çok çok kötüyüm.Belki birşey yok rüyamda.ama yine de çok sarstı beni.Rüyamda erkek arkadaşımla ayrıldığımızı gördüm.Baya uzun süre geçmiş ayrıldıktan sonra.Hatta o başkasıyla çıkmaya başlamış.Ben dayanamıyorum onun evine gidiyorum.Ağlaya ağlaya kapıyı çalıyorum açıyo şöyle kapıda bakıyorum ona seni çok özledim diyorum.Sarılıyoruz içri geçip oturuyoruz.Tekrar barışıyoruz dier kızdan ayrılıyodu.Ağlaya ağlaya uyandım.Hemen aradım aşkımı sesini duydum rahatladım biraz.Ama hala içim kötü rüyadan dolayı çok etkiledi beni.

Selam kızlar dün erkenden iftara davet edildiğimiz yere gittim yardım ettik kuzenlerimle.Sonra bir kuzenimde kaldım.Eve yeni geldim ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim çok çok kötüyüm.Belki birşey yok rüyamda.ama yine de çok sarstı beni.Rüyamda erkek arkadaşımla ayrıldığımızı gördüm.Baya uzun süre geçmiş ayrıldıktan sonra.Hatta o başkasıyla çıkmaya başlamış.Ben dayanamıyorum onun evine gidiyorum.Ağlaya ağlaya kapıyı çalıyorum açıyo şöyle kapıda bakıyorum ona seni çok özledim diyorum.Sarılıyoruz içri geçip oturuyoruz.Tekrar barışıyoruz dier kızdan ayrılıyodu.Ağlaya ağlaya uyandım.Hemen aradım aşkımı sesini duydum rahatladım biraz.Ama hala içim kötü rüyadan dolayı çok etkiledi beni.

hayra yor canım hayır olsun

Son düzenleme:
hayra yor canım hayır olsun

erkek arkadaşıma söylerken dalga geciyodu benle:( ben çok korktuğum şeyleri rüyamda görürüm ondan erkek arkadaşımı gördüğümde de böyle görüyorum genelde ya ölüyo ya aldatıyo ya ayrılıyoruz.babamı gördüğümde de hep ölüyo olur.bilinçaltı işte.Ama Allah'a dua ediyorum ki beni erkek arkadaşımla sınamasın.Çok bağlıyım ona annem vefat ettikten sonra iyice bağlandım içimdeki tüm sevgiyi ona verdim.Onu kaybetmekten çok korkuyorum bu yüzden.

geldimmmmm canımmmmmmmmm

erkek arkadaşıma söylerken dalga geciyodu benle:( ben çok korktuğum şeyleri rüyamda görürüm ondan erkek arkadaşımı gördüğümde de böyle görüyorum genelde ya ölüyo ya aldatıyo ya ayrılıyoruz.babamı gördüğümde de hep ölüyo olur.bilinçaltı işte.Ama Allah'a dua ediyorum ki beni erkek arkadaşımla sınamasın.Çok bağlıyım ona annem vefat ettikten sonra iyice bağlandım içimdeki tüm sevgiyi ona verdim.Onu kaybetmekten çok korkuyorum bu yüzden.

hoşgeldin canımm bende senı merak ettim nie gelmedin die:77::77::77::77:
rüyada ağlamak gülmek serler bilinçaltı gerçekten bende bu sırlar sınıfta kaldığımı görüyorum korkuyorum ya:78::78::78::78:
allah sizi hiç ayırmasın canım inşallah korkma ama saglam bi ilişkiniz var sonuçta yanii hem havada aşkk kokusu varr yanii:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

ben geldimm ben :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
ders çalışıyorum kızlar toplantımız felan vardıı yoğunlukk valla işte houyy yarına misafirim var cumartesınede misafirim varr oyy kızlarr yaa evleneıyımde kurtuluyumm yaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

amin canım seni çok iyi anlıyorum
allah sizi hiç ayırmasın inş

beeeen geldiiimmmm

hoşgeldin canım nerelerdesin sen hı :20:

ben geldimm ben :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
ders çalışıyorum kızlar toplantımız felan vardıı yoğunlukk valla işte houyy yarına misafirim var cumartesınede misafirim varr oyy kızlarr yaa evleneıyımde kurtuluyumm yaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hoşgeldin canım
tabi evlen sen evlenince misafir gelmiyor çünkü :60::60::60:

dün gece babamda kaldım kızlar pc ye giremedim çoook ağır onların pc bide sabahda anca kalktımmm
şimçik anneme geldim ordan bağlanıom

ayy canım az çok anlyırorum seni.geçen de ben eşimin eni aldattığını gördümm.bi sinirile kaltım ki sorma..bu tür kötü rüylar ne kadar gerçekçi oluyo yaaaa.güzel rüyalar insanı bu kadar etkilemiyo nedense....
dişimm ağrıyooor bugun
geçmiş olsun canım yaa.ihmal etme diş ağrısı ihmal edilmeye gelmii....
bu arada hooşşgeelldiimm benn geldiimm...

Back
X