Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım doktora git ihmal etme
diş ağrısı hiçbirşeyden zevk aldırmıyor

napıyım canım iyiyim
sen ne yaptın gidecekmisiniz iftara

bence de ihmal etme doktor işini.ayıpsın canım yaa ne demek..gitmezsem içimde kalırrr..onlara ii bi ders vermek lazım

evel Allah sonra sizlerin sayesinde aslımm kaptanımm benim.siz cesaret vermeseydiniz gidemezdimm emin ol..neyse ben çıkıyorum kzılar işim uzun..çok öptüüm herkeslerii..yarın eksiyi görmek umuduylaaa.....

yarın havadisleri bekliyorum canım bakalım ne olacak
güle güle canım :54::54::54:

kızlar ben çıkıyorum bugün size cevap yazamadım kusura bakmayın yoğunluk ve malumm derslerımm dua edın yazamadım ama seviyorum sizi meleklerimm ben çıkıyorum allah emanet olun hepiniz yarınn kilo vermiş olarak uyanmak istiyorum hepimiz için öyle istiyorum ben kaçarrrr öptüm sizeeeeeee melekelrimmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bir doktora gitseydi

canım geçmişş olsunnn ateş düşürücü felan ver olmadıı sen daha iyi bilirisin ama ıslka havlu iyi geliyo baya allah acil şifalr versin ....

geçmiş olsun canım...

Allah razi olsun kizlar.. atesi dustu sabah kalktiginda , agri kesici de iyi geldi. dun isten geldi 9 da bir yatti, sabah 9'a kadar, hic birsey yemedi . neyse sabah birseyler yedi, oglen yemegide hazirladim ise goturmesi icin. son durum boyle yani. belki merak etmisinizdir diye yazayim dedim:)

asli yarin bildirim yapacaksiniz demeseydin unutmustum valla:) ne zman cuma geldi yaaa.

neyse birazdan tartilip kilomu soyleyim bari. buarada kizlar bu hafta kilo verdigimi dusunuyorum ama karnimda sislik var

Back
X