Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıımmm süper menü....iice düzene oturttun sen maşallah...benim hemen hzılanmam lazım artık 2 aya kalmaz rakip olruuz yani inş:))hee hee hee alemsin yaaahayırlısı...sen de mail yoluyla ulaş madem iletişime geçtiğinizde sorun yaşıyorsanız...aklına her geleni açık açık ama ağır konuşmadan yaz...o da ona göre ister cevap yazar isterse hiç yazmaz..kendi bilir...
değmez hayatım bitti benim için.. Sevgimi anlamayıp beni aptal yerine koyan bi insana ömrümü feda etmicem

heheheheheee sen geçen götürdün ama revanileri ben ne zamandır şireli tatlı yemiyorum biliyormusun en son kurban bayramında yemiştim oda bir dilim baklava :14::14::14:çok özledim çok:14::14::14::14:heheheee kız şimdi ben yemem de o yaş pastayı ama 5 yaşında çocuk çok üzülür yengem benim pastamdan yemedi diye....hehehe 5 yaşında ki bi çocuğun psikolojisi söz konusu yemek zorundayım :52::52::52::52::52::52:
he ya o revaniler nasıl indi mideye.. Ama yerken hiç zevk almadım.. Çünkü canım çektiğinden değil ona inat olsun diye yaptım.. Ki artık şeker barındıran hiçbirşey yememeye gayret ediyorum..

:111:
kızlar bir başım ağrıyor sormayın boğazımda fena haydi gözüm aydın hasta olcam yine ben :26:
bide nazar değd, bugün bana :27:
yerli malı kutladık bütün hocaları davet ettik
ben öyle bir düzen kurdum ki ne kargaşa vardı ne ses
self servis
çocuklarım gelip sessizce isteklerinden tabaklarına alıp yerlerine oturup yediler
herşey çok güzeldi
diğer sınıflar kendi aralarında yapmıştı ben davet ettirdim çocuklara bütün hocaları
onlarda düzeni görünce şaşırdılar yapılanlarıda çok beğendiler ben herkese durumuna göre ne yapacaklarını söylemiştim hep aynı şey olmadı
herkes benim hakkımda konuşmuş çok düzenli aslı hocadan kaynaklanıyor bu diye
öğleden sonra 6. sınıflara bi baktım bir kargaşa bir ses duramazsınız
kendimle gurur duydum valla :nazar::nazar::nazar:
:27::27::27::27:

günaydın kızlar
aslı bizim eve senden bi tane lazım, sen şunu yap sen şunu yap diyecek ki ev düzene girsin. her yer her yerde hoooffff....yarın temizlikçi gelecek, halılar yıkandı geldi yerlerine serilecek. evde o kadar çok çul çaput var ki içinden çıkamıyorum: hamilelik kıyafetlerim, zayıfken giyebildiğim ve tabiki de zayıflayınca giyebileceğimkıyafetler:34: , görümcemin büyük oğlan içn verdiği büyük kıyafetler, gene büyük oğlanın küçülen kıyafetleri (kardeşlerine saklıyorum) , ufaklıklara ikizi olan kardeşimin gönderdiği giyisiler. birazını hurca doldurup kaldırdım ama orda burda bekleyen şeylere de sinir oluyorum. ayyyy bi daha kıyafet mıyafet almiiiiicam çocuklara

sizi gardrop problemimle bunalttıktan sonra güsel haberler vereyim :çaye şeker atmayı bıraktıııııııııım :46: eferim bana kendimi öpüyorum bi deeeee halk eğitimde pilates kursu açılıyor ona gitcem inşallah

gözüm üstünüzde :111:, kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
değmez hayatım bitti benim için.. Sevgimi anlamayıp beni aptal yerine koyan bi insana ömrümü feda etmicem

mevzuyu tam olarak bilmiyorum ama yukarıdaki cümle çok doğru, eğer erkekler severse havadan nem kapar ikram ettiğin bir bardak çayı bile misafirperverlik değil sevgi ifadesi gibi algılayıp ilanı aşk ederler,tabi işlerine gelirse, eğer anlamazlıktan geliyorsa vardır bi bildikleri, kendini yormama kararı almakla çok iyi etmişsin:31:

heryerde kar var kalbim senin bu geceeee

lalallallllaaalllallaa :27:

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn :54:

:111:

günaydın kızlar
aslı bizim eve senden bi tane lazım, sen şunu yap sen şunu yap diyecek ki ev düzene girsin. her yer her yerde hoooffff....yarın temizlikçi gelecek, halılar yıkandı geldi yerlerine serilecek. evde o kadar çok çul çaput var ki içinden çıkamıyorum: hamilelik kıyafetlerim, zayıfken giyebildiğim ve tabiki de zayıflayınca giyebileceğimkıyafetler:34: , görümcemin büyük oğlan içn verdiği büyük kıyafetler, gene büyük oğlanın küçülen kıyafetleri (kardeşlerine saklıyorum) , ufaklıklara ikizi olan kardeşimin gönderdiği giyisiler. birazını hurca doldurup kaldırdım ama orda burda bekleyen şeylere de sinir oluyorum. ayyyy bi daha kıyafet mıyafet almiiiiicam çocuklara

sizi gardrop problemimle bunalttıktan sonra güsel haberler vereyim :çaye şeker atmayı bıraktıııııııııım :46: eferim bana kendimi öpüyorum bi deeeee halk eğitimde pilates kursu açılıyor ona gitcem inşallah

gözüm üstünüzde :111:, kendinize iyi bakın

tamma geliyim canımmm hemencikkk :27:

kızlar takımdan ayrılmalar ve 2 kişide izinde olunca listeler 3-4 hafta kaydı o yüzden sıra ne çabuk bana geldi demeyin:32::32::32:
bu haftaki görevliler

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

1.73 *** 17-23 aralık

DEVAM ÇİZELGESİ

mihracee ***10-16 aralık

Son düzenleme:
süpersin ya nasıl anladın.aslında 4 tane haşlıyorumda.sarıları çocuklar yiyo ikişer.bizede karı koca beyazlar kalıyo ikişer:9::9::9::9::9::9:

::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

:))) heheh afiyet olsun şekerim
biir arkadaşım varrr annelin çöpçü olduğunu söylüyor çocuklardan kalan herşeyi yiyoruzzz derr:))
sizinkide ona benziyorr

İlkoş kusura bakma kapadım gülüm yaa...gelsene gelsene..arkadaşım geldi birden..arkadaşla otururken 3 yemek cıkardım allam ne bicerikliyimm hahahha:21::21:

canım ne kusuru estf. yok kusur falan.
bu arada bu hamaratlığından dolayıda seni tebrik ederim vallahi süpersin kuzucum maşallah sanaaaa nazarlar değmesin. sana misafir olmak lazım yawsss ohhh

Back
X