Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
2 dilim kaşar yani yarım kk
1 zeytin
omlet

öğlen
3 grissini
azcık peynir
1 armut

ara
2 parça çikolata

akşam
1 porsiyon mantı

ara
küçük 2 dilim ekmek ile tost

ayy bugun ödül amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsunnn canımmmmmmmm birşey soracağımmm menünde bir anromalik yok bence:D güzel ama mantının arkasına o tostu neasıl kız:) hehe

HADİ CANIM:))şaka bi yana :nazar: accık bişey kaldı onu da hemencik verirsin zaten...sonra da koruma programı var onda da beraberiz yaa zaten mezun olsan bile gelip menü eleştirmenliği yap sen bence..hatta biz seni mezun olunca o göreve atayalım ne dersin:))

aslansın sen mihro:))

)

:))))) canımmmmmm sevdim ben bu fikrii:)))))) hehe kabul ediyorum şimdiden:D

BUGÜNKÜ MENÜ
sabah 1 litre su..yarısı ballı sirkeli
kahvaltı 1 dilim salçalı ekmek,2 çatal sahanda yumurta,salatalık,domates,4 zeytin
ara 4 badem
öğle 1 kepçe mercimek çorbası,yarım porsiyon ciğer,3 ymeke kaşığı makarna,yarım dilim ekmek
ara 2 lahana sarması,1dilim ekmek(akşam ekmek yemiyim die şimdiden yedim)
akşam 1 levrek(fırında yağsız),bol salata

hıms sanki biraz öğlen fazla olmuş gibimmm öğlen neysede arayı yapmasaydın keşke neyse afiyet olsun şekerimmm

kızlar takımdan ayrılmalar ve 2 kişide izinde olunca listeler 3-4 hafta kaydı o yüzden sıra ne çabuk bana geldi demeyin:32::32::32:
bu haftaki görevliler

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

1.73 *** 17-23 aralık

DEVAM ÇİZELGESİ

mihracee ***10-16 aralık

heheh bende tam bana nezmaan sıra geldi yaws diyordumii devam çizelgesiymiş:DDDDD neyseee zor değil o hehe

kızlarr akşammm sinemaya gittik eşimleeee arkadaşlarlaaa
dedemin insanları-çağan ırmak yapımı
biraz ağlak bir filim güzeldiiiiii gitmk isteyen olursa tavsiye ederim.

kızlarr akşammm sinemaya gittik eşimleeee arkadaşlarlaaa
dedemin insanları-çağan ırmak yapımı
biraz ağlak bir filim güzeldiiiiii gitmk isteyen olursa tavsiye ederim.

bizde gidecektik ama ben hasta olunca kaldı
bakalım yarın daha iyi olursam gideriz belki
ama her taraf kar olmuştu sabah kalktığımızda yine hastalanırım gidersem :14::14::14::14:

bizde gidecektik ama ben hasta olunca kaldı
bakalım yarın daha iyi olursam gideriz belki
ama her taraf kar olmuştu sabah kalktığımızda yine hastalanırım gidersem :14::14::14::14:

ayy canım iyiolmaya çalış inan hastayım kötüyüm dedikçe o psikolojiye bürünüyor insan ve iicee rahatzılanıyorr,

kızlar takımdan ayrılmalar ve 2 kişide izinde olunca listeler 3-4 hafta kaydı o yüzden sıra ne çabuk bana geldi demeyin:32::32::32:
bu haftaki görevliler

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

1.73 *** 17-23 aralık

DEVAM ÇİZELGESİ

mihracee ***10-16 aralık

emredersin kaptan..

ayy canım iyiolmaya çalış inan hastayım kötüyüm dedikçe o psikolojiye bürünüyor insan ve iicee rahatzılanıyorr,

bencede aslı biraz kendini toplamalı.vitamın destegi falan almalı.

ay ayy ne utandırması şekerim fazlasıylaaa hakediyorsunn iraden süperr azmin süper maşallahhhh

canımmsın

ayy bende alışkanlık omuşş ypaıyorum:DDD farkında bile değilimm direk dalıyorum hehe

vaktim olmuyo ya .zaten yavaş sayfalar..
geçmiş yaparken yazamıyorum .

Back
X