- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.601
ayy maşallah nazar değmesinnn10-16 ARALIK DEVAM ÇİZEL .1.73 +++++++ fatta83 +++++++ hazo87 +++++++ melekayse +++++++ pisiq +++++++ aynalar +++++++ fioyan_07 +++++++ mihracee +++++++ emidaf --+++++
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy maşallah nazar değmesinnn10-16 ARALIK DEVAM ÇİZEL .1.73 +++++++ fatta83 +++++++ hazo87 +++++++ melekayse +++++++ pisiq +++++++ aynalar +++++++ fioyan_07 +++++++ mihracee +++++++ emidaf --+++++
annemde geliyomuş.. ben gelme demiştim.. bu sabah kararımı değiştirip aradım... gel anne dedim.. "gelmeyeceğimi kim dedi???" dedi muhaha
ayy kimse yok bi geçmiş yapacam ama korkuyorum valla sabaha kadar yazışmışsınız maşallah :))
artık daha mı artar başının ağrısı geçer mi bilemiycem :)))evlendirelim her türlü ağrısı geçer :) :)
ayy dinledim ben çok beğendim sesinifacede paylaştığım videoyu dinleyin kardeşim şarkı söylüyo![]()
canım benşm keşke yakın olsaydık daha bi destek olurduk sana...kimse ayrılmak için evlenmez herkes farklı hayallerle evlenir ama mutluluktan çok hayal kırıkları çoksa yapacak bişey yok yine de hakkın da hayırlısını isterim canım benim...bugün hakan terastayken onu izledim soğukta balık temizliyordu rüzgar vardi.. Öyle acıdımki haline.. Benden sonraki yalnız geçireceği günleri düşünüp benden sonra pişman olacakmı diye düşünürken ağlama krizine girdim... Sonrada uyudum..... Abim gelsede bi sarılsam kendimi kuytu bi köşede hissediyorum.. Allahtan forum varda herşeyi unutuyorum
inş. çok pişman olurrrrrrrrrrrrrr mumla çıraylaa arar seniii fıstıkımmmmmmmm
kızzz balıkları pişirirkennnnn aspiratörü kullandımı unutmasaydın onları
çok doğru demişsin ilkoşum keşke yakın da olsaydık süper olurdu..ama v arya herkes çok kafa dengi tkımımız da kilrin...canım canımm uzaklarda olsaktaa manevi desteğimizz dualaırmızzz sneinle canımmm keşkee aynı şehirde olsakkk şöylee birdee omuzz olsakkkk((
yaaa benimde çok güzel geçti haftasonum evin bekçiliğini yaptım çok güzeldi=(((((((((((((((((((
yaa canım ben varım...ii oldu seni gördüğüm..şu an panik halindeyim((ve kime soracağımı bilemedim...idrarımla birlikte kan geliyo bu neden olabilir acaba?bi de yaptıkta sonra bağırsakalrım ve alt karın bölgem acayip kasılıyo ve ağrıyo
(yaa senin bi fikrin var mı?
ay canım hemen bi doktora gitsene
yaa canım ben varım...ii oldu seni gördüğüm..şu an panik halindeyim((ve kime soracağımı bilemedim...idrarımla birlikte kan geliyo bu neden olabilir acaba?bi de yaptıkta sonra bağırsakalrım ve alt karın bölgem acayip kasılıyo ve ağrıyo
canım benim çıkmama lzaım gelen oldu....geçmiş yapıyosun herhal..bitince yazdığıma bi bakarmısın?kızlar sizden de yorum bekliyorum...adet kanaması dil ondan eminim ne olabilir sizce?sistit die bi şey buldum nettten o olabilir miş gibi geliyo...öle bişey yaşayan var mı?yaaa offf bu nerden çıktı şimdi anlamadım ki((
ayşeem nasılsın canım???ben acayip açım ama tutuyorum kendimi:)))
ben bu hafta kilo verme konusunda hiç hevesli değilim 200 gr bile versem yetecek bana çok kötü başladım bu haftayaaynen bende açım ama bende tutuyorum dünkü yediklerimde n sonra=(((((((((((((((
ben bu hafta kilo verme konusunda hiç hevesli değilim 200 gr bile versem yetecek bana çok kötü başladım bu haftaya
sen nasılsın canım gitti mi hey heylerin :)) arada bana da gelirler herşey bana baktığı için sürekli yorulduğum için bazen eşimi gırtlaklıyasım bile gelir :))))))))
Hint felsefesinin 4 kuralı...
KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.
KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile
değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."
KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.
KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun
bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."
hayır ben hep böyleyim.. insanların bana yaptığı kötülükleri çok çabuk gözardı edebiliyorum...
yok aslım nie ayıp olsun onlar da öğrenmeli her istediğinde müsait olmayacağını...kız ne hassassın öle bi durumda küçük bi çocuk disipline alışıyor...sen her istediğinde komşunun kapısını gece gündüz destursuz çalıp çay içmeye gitmediğin gibi o da bazen müsait dilim cevabına bozulmaz merak etme aslım kaptanım....
aslı işin açıkcası bu durum için iki seçenek var ya dicekki madem gündüz beraber çalışıyos arada sende yap dicek o yüzden her seferinde dil ama arada yapcen ya da dicek ki bunu ve dışarı işlerini alışveriş vs ben yapiim ama ev işinde benden bi yardım bekleme ancak yetişirim çünkü...her durumda sorumluluğun aynı kalıcak merak etme:)))