Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biliyom datlumm
Ben acık Aslıya laf sokayımda kendine dikkat etsin şikayetlenip durmasın dedim :))) (dost acı soyler babında)

bende seni sevmek :)

siz böyle bilin beni
benimkisi deliliğe vurmak
yoksa her gece gözyaşı dökütüğümü kimse bilmiyo saçma sapan konular içinde değil
yok sobaymış yok kocaymış hepsi palavra ben onlarla zaman geçiriyorum dert edinecek konu olmadığını bende biliyorum şakasına takılıyordum öyle bildiğinizi sanıyordum demek değilmiş bundan sonra onlarıda söylemem canım

walla aslıya kötü örnek oluyom ben:D kızı evlilikten soğutmaktan korkar oldum

yok ya ben soğumam merak etme
biraz inatçıyım düşünce konusunda olumlu ya da olumsuz kimse fikrimi kolay kolay değiştiremez
o konuda için rahat olsun

kızlar 27 günde 5.8 kilo vermişim.. yarım ekmeklerle :))))) ve sporsuz.. nasılım????????

süpersin canım :46::46::46:

ay sıkıntıdan daha çok yiyom.. mesela gündüz diyetin bilincindeyim acıksam bile... akşam hakanı görünce yediklerimi sanki onun canını acıtacakmış hissiyle yiyorum.. sinirden yemeye mi veriyom kendimi nee

canım benim cadı dün çok az meme emdi de ona canm sıkıldı hıncımı kocadan aldım

noldu cadı bıktımı emmekten

pisiq, emidaf+, melekaysee+, hazos87+, mihracee+, faTTa83+, 1.73+ aslı yok heralde :)))))))

ben o saatlerde okulda bebelere laf anlatıyordum :1:

dünkü menum

sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim salam
1tatlı kaşiği çokokrem
1 çay kaşiği reçel

öğlen
1 adet maltana

akşam(akşam kıza canım sıkıldı kocayla kavga ettim yemek yapmadımmmmmmmmm)
kendime kıymalı yumurta yaptım 2 dilim ekmekle onu yedim

buraya kadar idare eder menum sonrası faciaa

2 tane küçük ekler pasta
2 tane baklava(ki ben baklava sevmem ama yedim)

çokta kötü değil yine iyi atlatmışsın canım

aslı menü mü yazmıyorum diye kızıyormu acaba :D renklendiremiyorum ama yok ikonlarr

ikonlara kızmamda menülere kızarım bizim için önemli değil canım senin için önemli kendini görmek nerd ehata yaptığını bilmek için
bend edün yazacaktım tam yatağa yattım aklıma geldi yazmadım diye kalkmaya erindim şimdi yazcam

kızlar dün aşam regli oldum vee inanlılmaz bir şişkinlikk varrrrr delricemmmmmmmmm:27::27::27::27::27::27::27::27:

iğne batırak canım :27::27:

17 aralık cumartesi
sabah yarım kurabiye
ara yok
öğle 1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara 3 draje çikolata,2 badem çikolata(yaa zor tuttum bu akdarla)
akşam 5 yemek kaşığı pilav,1 çorba kasesinin dibi kadar tavuk(1 tavuklu pilavın 5 yemek kaşığı pilavı ve tavuğunu yedim anlıycanız:)),1 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı,2 içli köfte

ya kızlar akşam mecbur yiycemi bildiğim için gün içinde frenledim anca bu kadar oldu işlte

tatlılar çok olmuş canım

kızlar annem dukan dietine başlamış ve maşallahhh inanılmaz da güel devam ediyoo iananınnn erimişşşş yüzü felan gitmişş ödemler felan çok mutlu oldum hiç bozmadan devam ediyor 2 haftadır yapıyormuş maşşalllahhh kızzz anne didimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::6::6::6::6:

maşallah canım :nazar:

10-16 ARALIK DEVAM ÇİZEL

.1.73 +++++++
fatta83 +++++++
hazo87 +++++++
melekayse +++++++
pisiq +++++++
aynalar +++++++
fioyan_07 +++++++
mihracee +++++++
emidaf --+++++

ellerine sağlık canım

yaa canım ben varım...ii oldu seni gördüğüm..şu an panik halindeyim:(((ve kime soracağımı bilemedim...idrarımla birlikte kan geliyo bu neden olabilir acaba?bi de yaptıkta sonra bağırsakalrım ve alt karın bölgem acayip kasılıyo ve ağrıyo:((yaa senin bi fikrin var mı?

canım bence doktora git ihmal etme

ayy dinledim ben çok beğendim sesini

teşekkür ederim canım

ben bu hafta kilo verme konusunda hiç hevesli değilim 200 gr bile versem yetecek bana çok kötü başladım bu haftaya :17::17::17:
sen nasılsın canım gitti mi hey heylerin :)) arada bana da gelirler herşey bana baktığı için sürekli yorulduğum için bazen eşimi gırtlaklıyasım bile gelir :))))))))

aynen bende öyleyim niye bilmiyorum=(((benimde dün gırtlaklayasım geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa..gitmedi de heyheylerim halaaaa

bak alıcam elime sopayı haa daha haftanın başı bizim hatunlar su koyvermişler
hele en az 500 gr vermeyin ben ne yapıyorum sizi :20::20::20::20::20:

dünkü menüm

sabah
1 çikolata

öğle
1 hamburger köftesi
domates
2 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 mandalina

akşam
10 tane kestane

ara
1 kase aşure

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah
1 lokma peynir ekmek

ara
3 çubuk kraker
1 bardak çay

öğle
2 kaşık bezelyeli patates
2 kaşık pilav
1 dilim ekmek

akşam
arkadaş hamurlu kıymalı domatesli bir uemek yaptı üzerine sarmısaklı yoğurt koyduk adını bilmiyom 1 kepçe yedim

ara
1 dilim tavuk göğsü yemeği düşünüyorum

Hemşirelik lisans tamamlama okuyorum 1.vizeler başladı bugün net üstünde saatlik olarak giriyoduk.açılmıyo.ögledenberi onlarla ugraşıyoruz.kafam şişti..

siz böyle bilin beni
benimkisi deliliğe vurmak
yoksa her gece gözyaşı dökütüğümü kimse bilmiyo saçma sapan konular içinde değil
yok sobaymış yok kocaymış hepsi palavra ben onlarla zaman geçiriyorum dert edinecek konu olmadığını bende biliyorum şakasına takılıyordum öyle bildiğinizi sanıyordum demek değilmiş bundan sonra onlarıda söylemem canım

yok ya ben soğumam merak etme
biraz inatçıyım düşünce konusunda olumlu ya da olumsuz kimse fikrimi kolay kolay değiştiremez
o konuda için rahat olsun

süpersin canım :46::46::46:

Ben kendine iyi bak dedim sadece..bu konudaki fikrimi de özelde anlattım biliyosun..

Ben size dedim bu hafta benden hayır yok diye.
Ilk gündeniflas ettim..
Ya zaten bugün çokta yedim yaaa..

Hemşirelik lisans tamamlama okuyorum 1.vizeler başladı bugün net üstünde saatlik olarak giriyoduk.açılmıyo.ögledenberi onlarla ugraşıyoruz.kafam şişti..

bunca coluk cocuk sınav yemek koca birde spor falan yapıp kilo veriyosun sana sadece saygı duyuyorum..Acıkta bana bulaştır şu enerjinden :16::16::16:

selammm kızlarrrrrrr mennnn geldimmm:)))
menümü yazayım kızlarrrr

sabah
1 tane el yapımı ayşe poğaçası :))

öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase kadar peynirli makarna

akşam
8 yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 dilim cevizli çörekotlu keten tohumlu kepek ekmek muahahaha ne uzun:DD ay çok güzeldii ekmeğimm

şimdide sodaaaaa
kızlar bende acayip bir şişlik varr 2 gündür iştahımda çok açık ama bastırıyorumm sanki kiloda aldım:(((
hadi hayırlısı bakalım

Back
X