Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammm kızlarrrrrrr mennnn geldimmm:)))
menümü yazayım kızlarrrr

sabah
1 tane el yapımı ayşe poğaçası :))

öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase kadar peynirli makarna

akşam
8 yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 dilim cevizli çörekotlu keten tohumlu kepek ekmek muahahaha ne uzun:DD ay çok güzeldii ekmeğimm

şimdide sodaaaaa
kızlar bende acayip bir şişlik varr 2 gündür iştahımda çok açık ama bastırıyorumm sanki kiloda aldım:(((
hadi hayırlısı bakalım

valla kaşık sayısı biraz fazla ama olsun gayet saglıklı benimki gibi değil sabahtan beri karbonhidrat alıyorum öğrenci geldi yemekte yapamadım
heheheh kahvaltıya bak

kahvaltı:
1 yumutranın beyazı
4dilim sucuk

ara:
4 adet parmak galeta

ara:
Incir

ögle:
1 kase yogurt
1ısırmalık tost

ara:
5 adet kraker
1/2 kek
1/2 poğaça

akşam:
1 tabak bamya
1 tabak makarna

:95::95::95::95:

kahvaltı:
1 yumutranın beyazı
4dilim sucuk

ara:
4 adet parmak galeta

ara:
Incir

ögle:
1 kase yogurt
1ısırmalık tost

ara:
5 adet kraker
1/2 kek
1/2 poğaça

akşam:
1 tabak bamya
1 tabak makarna

:95::95::95::95:

kuzum aran dışında cok abartılı bişi yok ..şimdi streslisinde tabi sınav yüzünden.ben sınava hazırlanırken 75 kiloyu görmüştüm :(
ALlah kolaylık versin..

gel öpim geçsin eminem

MENÜMÜ GÖRÜNCEDE BAKALIM ÖPCEKMİSİN:14::14:

bunca coluk cocuk sınav yemek koca birde spor falan yapıp kilo veriyosun sana sadece saygı duyuyorum..Acıkta bana bulaştır şu enerjinden :16::16::16:

YA SORMA NE ENERJİ :10::10:

kafana çok takma.. Yoluna devam et.. arada bi olsun sıkma tatlım canını

AY İNŞALLAH BUGÜN KARŞILAŞTIGIM BİÇOK KİŞİ ÇOK ZAYIFLAMIŞIN NE KULLANDIN DEDİLER.
BEN DE :kkk: DEMEDİM SIR OLARAK KALSIN DİYE

kahvaltı:1 yumutranın beyazı4dilim sucuk ara:4 adet parmak galetaara:Incirögle:1 kase yogurt1ısırmalık tostara:5 adet kraker1/2 kek1/2 poğaçaakşam:1 tabak bamya1 tabak makarna:95::95::95::95:
o kadar da olsun.. Abarttığın kadar bisi yok.. Telafi et yarın

valla kaşık sayısı biraz fazla ama olsun gayet saglıklı benimki gibi değil sabahtan beri karbonhidrat alıyorum öğrenci geldi yemekte yapamadım
heheheh kahvaltıya bak

evet canım banada fazla geldi ama gözüm doymadıı:)) yedim vallaa:))
kahvaltıdan hafif bir menümüü olur
ay benim kocam kahvaltı hazrılatmaz akşam yemeğindee çorba yap çorba içelimder kahvaltı hazırlatmazzz:DD 4,5 yıldır evliylim daha akşamı geçiştiremedik yaaa

ya ne biliyim neyse bugun iyi gibi dün çok gazı vardı sanırım ondan....kız nasıl kötü değil yediğim tatlılara bak=((((((

o sinirle daha çok yiyebilirdin canım o yüzden dedim iyi atlaşmışsın diye

yok kız 500 gr veririm yaniii ama ben 1 kg vermek istiyorumm

inş canım sinirlenip kendini yemeğe vermezsen neden olmasın canım

bende cok yemedim ama spor yapamadım offf.

hay maşşallah bu hafta 1. olacaktık haniiiiiiii

Sadece merhaba diyecegim.başım agrıyo..

geçmiş olsun canım

Ben kendine iyi bak dedim sadece..bu konudaki fikrimi de özelde anlattım biliyosun..

canım kusura bakma özür diliyorum senden yazıp pc yi kapatınca kendi kendimi yedim neden öyle yazdım diye
ben daha öncede başkaları tarafından suçlandım tek senin mi derdin var diye ondan sonra çok önemli şeyleri anlatmamaya başladım ama bazen yine tutamıyorum kendimi
sanki hep mızmızlanıyormuşum gibi geldi sizinde bundan şikayetçi olduğunuz verdiğim tepki bu yüzdendi tekrar özür dilerim senden kırdıysam eğer bunu hiç istemem canım

bugün benim psikolojimle şöyle bicevap veriyorum[sıze=3] götüüürrrrrrrrr[/sıze]
:) ya kimse yarım ekmek yemiyo.. En pis boğaz ben miyim.. Akşam 3 dilim revani benden başka kimse yemiyo.. Yılbaşına69.9 olacam.. Olacam olacam olacam olacam:):) hiç ekmek yemiyom ve yaşıyorum hayret..

Back
X