- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.661
kızlar yemek yapamadım
dışardan eşim dürüm getiriyo bu saatte ama napıyımm![]()
zil çaldı ben yumulup geliyorumm yemeğe hadi görüşürüzz
çok yeme bari afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yemek yapamadım
zil çaldı ben yumulup geliyorumm yemeğe hadi görüşürüzz
bak ne güzel farkındasın boşuna üzme tatlı canını herşeyin hayırlısıı fıstıkkhaklısın hayatım konuşsaydımda bunlar yola mı gelecektii.. salla gitsin
ozaman hayat felsemizz yapalım:) 1 tanesini yapsak bile yeter hehehaklsıın şeker..aslında tam hayat felsefesi olacak şeyler...
...
günaydın kızlar ben geldimm nasılsınızzzzz:103::103::103::103::103::103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::126::126::126::126::126::126::126::118::118::118::118::118::118:
canım benim cadı dün çok az meme emdi de ona canm sıkıldı hıncımı kocadan aldım
ayşem yaaa senin gibi pozitif bir insanaaa hiç böylee olumsuzluklar ykaışmıyorrr yaaa vallaa bişiler yapmak lazım feministliğnii atalım senindirek doğum sonrası 1 yılı anlatıyor.Annaelere her şeyin mübah oldugunu her şeyin sorun olacagını falan ..okuyunca rahatlayabilrsin :)
pehhhhh:)) sen birdaha bence kocişinee kızmaa sana yaramıyorrrrrrdünkü menum
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim salam
1tatlı kaşiği çokokrem
1 çay kaşiği reçel
öğlen
1 adet maltana
akşam(akşam kıza canım sıkıldı kocayla kavga ettim yemek yapmadımmmmmmmmm)
kendime kıymalı yumurta yaptım 2 dilim ekmekle onu yedim
buraya kadar idare eder menum sonrası faciaa
2 tane küçük ekler pasta
2 tane baklava(ki ben baklava sevmem ama yedim)
hımsss fatmam sen bu ara çok güzel gidiyorsunn daha önce böyle ddeğildin fıstık tebrikeler afiyet olsun içli köfteler kızartma değilse bence gayet hoş17 aralık cumartesi
sabah yarım kurabiye
ara yok
öğle 1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara 3 draje çikolata,2 badem çikolata(yaa zor tuttum bu akdarla)
akşam 5 yemek kaşığı pilav,1 çorba kasesinin dibi kadar tavuk(1 tavuklu pilavın 5 yemek kaşığı pilavı ve tavuğunu yedim anlıycanız:)),1 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı,2 içli köfte
ya kızlar akşam mecbur yiycemi bildiğim için gün içinde frenledim anca bu kadar oldu işlte
peymacun nedir şeker ilk defa duydum:)18 aralık pazar
sabah 1\4 simit
ara yok
öğle 1 peymacun,4 tatlı kaşığı puding
ara 200 ml süt
akşam simitin kalan kısmı
ara 3 yemek kaşığı aşure
wayyyy anneye bakkk kızzzzzz tebriklerrr anneciğineeekızlar annem dukan dietine başlamış ve maşallahhh inanılmaz da güel devam ediyoo iananınnn erimişşşş yüzü felan gitmişş ödemler felan çok mutlu oldum hiç bozmadan devam ediyor 2 haftadır yapıyormuş maşşalllahhh kızzz anne didimmmmmm![]()
hehe nedne kızdın peki kocaya bebiş emmiyor diyemibanane o öpsün beniii....neye kızdığımı da bilmiyor ki
yaa canım ben varım...ii oldu seni gördüğüm..şu an panik halindeyim((ve kime soracağımı bilemedim...idrarımla birlikte kan geliyo bu neden olabilir acaba?bi de yaptıkta sonra bağırsakalrım ve alt karın bölgem acayip kasılıyo ve ağrıyo
(yaa senin bi fikrin var mı?
birazcıkkkk neşelenelim edim şeker:))kız ilknur güldürdün beni haa aklına omu geldi kız valla ömürsün :)))) canım pişman olsa ne olacak ki iş işten geçtikten sonra ne fark edecek birde kaybedince pişman olurlar tekrar döndümü yine aynnı olurlar böyleleri
o sinirle daha çok yiyebilirdin canım o yüzden dedim iyi atlaşmışsın diye
inş canım sinirlenip kendini yemeğe vermezsen neden olmasın canım
hay maşşallah bu hafta 1. olacaktık haniiiiiiii
geçmiş olsun canım
canım kusura bakma özür diliyorum senden yazıp pc yi kapatınca kendi kendimi yedim neden öyle yazdım diye
ben daha öncede başkaları tarafından suçlandım tek senin mi derdin var diye ondan sonra çok önemli şeyleri anlatmamaya başladım ama bazen yine tutamıyorum kendimi
sanki hep mızmızlanıyormuşum gibi geldi sizinde bundan şikayetçi olduğunuz verdiğim tepki bu yüzdendi tekrar özür dilerim senden kırdıysam eğer bunu hiç istemem canım
yerim ben snein tatlı cadınıı anneciğinidee üzermiş şimdiden babanın üzerine salıyor kız senii:)) yarınnnn arkadaşlarıyla buluşacağı zaman yine seni kullacakalıştırmalara başlamış hehe
ayşem yaaa senin gibi pozitif bir insanaaa hiç böylee olumsuzluklar ykaışmıyorrr yaaa vallaa bişiler yapmak lazım feministliğnii atalım senin
pehhhhh:)) sen birdaha bence kocişinee kızmaa sana yaramıyorrrrrr
hımsss fatmam sen bu ara çok güzel gidiyorsunn daha önce böyle ddeğildin fıstık tebrikeler afiyet olsun içli köfteler kızartma değilse bence gayet hoş
peymacun nedir şeker ilk defa duydum:)
çok çok güzel afiyet olsun
wayyyy anneye bakkk kızzzzzz tebriklerrr anneciğineee
hehe nedne kızdın peki kocaya bebiş emmiyor diyemiDD
cnm özür dileyecek bişi yok ben böle şeylere darılmam..yine söylüyorum sana en çok sen lazımsın dikkat et cnmcım..senin reglin mi yaklaşıyor?? :)))
yooo yeni bitti![]()
evet canımmm uyumlu bir forumumuzz kimsee şimdiye kadar çatışma yaşamadııı gayet güzel ilişikimiz varr:))çok doğru demişsin ilkoşum keşke yakın da olsaydık süper olurdu..ama v arya herkes çok kafa dengi tkımımız da kilrin...
ay aslı çok hoşssunn kızz ayşe öyle demiyorr ama sana ithaf etti:))aynı benim düşüncelerim tıpkısının aynısı![]()
ay fıstık inş. becerebilmişimdirr:))))ellerine sağlık canım
afiyet olsun,dünkü menüm
sabah
1 çikolata
öğle
1 hamburger köftesi
domates
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 mandalina
akşam
10 tane kestane
ara
1 kase aşure
bugünkü menüm
sabah
1 lokma peynir ekmek
ara
3 çubuk kraker
1 bardak çay
öğle
2 kaşık bezelyeli patates
2 kaşık pilav
1 dilim ekmek
akşam
arkadaş hamurlu kıymalı domatesli bir uemek yaptı üzerine sarmısaklı yoğurt koyduk adını bilmiyom 1 kepçe yedim
ara
1 dilim tavuk göğsü yemeği düşünüyorum
aslıcım yaaa kestanenin kalırisinin çok olduğunu biliyorm
10 kesstane= 5 dilim ekmekmiş yawruş daha sağlıklı beslenseen yawsss şöyle birçorba sebze yemeği yapsannn
Aklıma bi fikir geldi.. Renklendirme ikonları geldiğinde kodları mail kutusuna kaydedecem.. Istediğim zaman oradan alıp kullanırım..
afiyet olsunnn akşam yemeğinden önceki araan sanki olmasa dhaa ii olur gibiymiş ama el yapımı poğaçar küçük oluyorr o yüzden sorun yok gibikahvaltı:
1 yumutranın beyazı
4dilim sucuk
ara:
4 adet parmak galeta
ara:
Incir
ögle:
1 kase yogurt
1ısırmalık tost
ara:
5 adet kraker
1/2 kek
1/2 poğaça
akşam:
1 tabak bamya
1 tabak makarna
:95::95::95::95:
ayşemmm yarın arayayım kargoyuu kuzucummmm ne durumdaaaa sorayımmmmmmİlkoş emanet gelmedi ya
msndede yoksun??
ayşemcim ekmeğini yeme dürümünün:))) afiyet olsnkızlar yemek yapamadım
ama birde ortalayip yazı tipini değiştirip bi de kalın yapmak istiyorum kiki:)COLOR="#0000FF" /COLORal mavi ikisinin başına ve sonuna köşeli parantez :)
:) ya kimse yarım ekmek yemiyo.. En pis boğaz ben miyim.. Akşam 3 dilim revani benden başka kimse yemiyo.. Yılbaşına69.9 olacam.. Olacam olacam olacam olacam:):) hiç ekmek yemiyom ve yaşıyorum hayret..
bak bak afiyet olsun canımmmmmmmzil çaldı ben yumulup geliyorumm yemeğe hadi görüşürüzz