Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende mutfağa girim.. Kurabiye yapim.. Yemeğim var çok şükür yarına.. Canım uyumak istiyo aslında.. tavuklu şehriye çorbası yaptımda nefis oldu.. Çorba sevmeyen hakan bile 30 saniyede koca kaseyi götürdü:) yarın olsada çorba yesem:)

elleirne sağlık canımmbe çok severim şehriye çorbasını ayyy heleki tavuksuyuna ve nohutlu olursa ofsss ofsss

kahvaltı
1 küçük poğaca

öğle
tost

ara
2 avuç leblebi (elim küçüktür hehehe)

akşam
1 adana dürüm

oy oyyy afiyet olsun fıstıkkkkkkk
ben hala açım yaaa midme gurluyor benim:D
kızzz aşmıeriyorum:D bebişmi geliyor yoksaa hiç iyiye delalet diil bu:D iştahım sonsuzz açık:D

bir oturuştaa hiç yarım ekmek yediğimi bilmem:DDDD gerçi dışarıda ekmak arası köfte falan yiyorum :D ama içini aldırırım hehe
lisede akşam eve gelince o kadar acikiyordumki 2.5 ekmek yiyip uyuyordum.. Ama kahvaltı yok okulda pek yemiyordum... O midemi küçültene kadar öldüm:) 62 kiloya kadar inmiştin 5 sene önce.. Göbek yoktu:) yoğurt kepek ekmeği patates salata yemek suları:) :) bağırsak sendromu gelince yine aldım kiloları.. 2 senedir kurtuldum bağırsaklarımdan.. Çok şükür.. Şimdi rahatça diyet yapıyorum

lisede akşam eve gelince o kadar acikiyordumki 2.5 ekmek yiyip uyuyordum.. Ama kahvaltı yok okulda pek yemiyordum... O midemi küçültene kadar öldüm:) 62 kiloya kadar inmiştin 5 sene önce.. Göbek yoktu:) yoğurt kepek ekmeği patates salata yemek suları:) :) bağırsak sendromu gelince yine aldım kiloları.. 2 senedir kurtuldum bağırsaklarımdan.. Çok şükür.. Şimdi rahatça diyet yapıyorum

:52::52::52::52::52::52: neeee 2,5 ekmekmii ciddimisinn salihaaa kızzz zafiyet geçirmiyormuydun ay saliha sena damı öldürürsün vallaaaaaaa şokkk geçirdim kızzzzzzzz

Back
X