- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.681
kendini paketleyip İstanbul'a gelecek :)Ilknur ayşeye ne gönderiyon:):):) bakın hala heç değil yarına kadar banada gönderebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendini paketleyip İstanbul'a gelecek :)Ilknur ayşeye ne gönderiyon:):):) bakın hala heç değil yarına kadar banada gönderebilirsiniz
Bende mutfağa girim.. Kurabiye yapim.. Yemeğim var çok şükür yarına.. Canım uyumak istiyo aslında.. tavuklu şehriye çorbası yaptımda nefis oldu.. Çorba sevmeyen hakan bile 30 saniyede koca kaseyi götürdü:) yarın olsada çorba yesem:)
ne biiliyim hepimize bir alınganlık bulutu çöküyo ya :)
şimdi Özge yazarmış beni mi kastediyosunuz diye hahahahaha
Öldürmüştü beni o zman:)
kahvaltı
1 küçük poğaca
öğle
tost
ara
2 avuç leblebi (elim küçüktür hehehe)
akşam
1 adana dürüm
lisede akşam eve gelince o kadar acikiyordumki 2.5 ekmek yiyip uyuyordum.. Ama kahvaltı yok okulda pek yemiyordum... O midemi küçültene kadar öldüm:) 62 kiloya kadar inmiştin 5 sene önce.. Göbek yoktu:) yoğurt kepek ekmeği patates salata yemek suları:) :) bağırsak sendromu gelince yine aldım kiloları.. 2 senedir kurtuldum bağırsaklarımdan.. Çok şükür.. Şimdi rahatça diyet yapıyorumbir oturuştaa hiç yarım ekmek yediğimi bilmemDDD gerçi dışarıda ekmak arası köfte falan yiyorum
ama içini aldırırım hehe
neeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy
allahtan o gün diğer öğünler abartı değildi
hehe ay salihacımmm söylenmez ayıp şeyler gönderdim puahahahaIlknur ayşeye ne gönderiyon:):):) bakın hala heç değil yarına kadar banada gönderebilirsiniz
ama birde ortalayip yazı tipini değiştirip bi de kalın yapmak istiyorum kiki:)
şu nohutu çorbaya katmayı hep unutuyordum. Iyiki dedin.. Biraz ıslatayımda annemlere nohutlu bulgur pilavı yapimelleirne sağlık canımmbe çok severim şehriye çorbasını ayyy heleki tavuksuyuna ve nohutlu olursa ofsss ofsss
evet ya farkındayım.. :) :) napim detaycıyım:)çok şey istiyorsun kızzzz:))))))
lisede akşam eve gelince o kadar acikiyordumki 2.5 ekmek yiyip uyuyordum.. Ama kahvaltı yok okulda pek yemiyordum... O midemi küçültene kadar öldüm:) 62 kiloya kadar inmiştin 5 sene önce.. Göbek yoktu:) yoğurt kepek ekmeği patates salata yemek suları:) :) bağırsak sendromu gelince yine aldım kiloları.. 2 senedir kurtuldum bağırsaklarımdan.. Çok şükür.. Şimdi rahatça diyet yapıyorum
şu nohutu çorbaya katmayı hep unutuyordum. Iyiki dedin.. Biraz ıslatayımda annemlere nohutlu bulgur pilavı yapim
:))))) bazen elimizdekilerle yetinmeyi bilmemizzz lazım hehe:)))))evet ya farkındayım.. :) :) napim detaycıyım:)
:):) ay ne gönderdin:) sir ağda setimi kombinezonmu yoksa bilemedimki hıhhehe ay salihacımmm söylenmez ayıp şeyler gönderdim puahahahaelimde 1 tanee vardıııı oda ayşeye kısmet oldu kiki:))))
oy oyyy afiyet olsun fıstıkkkkkkk
ben hala açım yaaa midme gurluyor benim
kızzz aşmıeriyorumbebişmi geliyor yoksaa hiç iyiye delalet diil bu
iştahım sonsuzz açık
![]()
:):) ay ne gönderdin:) sir ağda setimi kombinezonmu yoksa bilemedimki hıh
ciddimisinnnnnnnn neden pekiiiiii sizdedemi performansss varrrrrrbugün müdür derse geldi dinledi gitti
doymuyordum napim.. Annem yeter demese 3e tamamlıyordum.. Ayy ne günlerdi..neeee 2,5 ekmekmii ciddimisinn salihaaa kızzz zafiyet geçirmiyormuydun ay saliha sena damı öldürürsün vallaaaaaaa şokkk geçirdim kızzzzzzzz
:):) ay ne gönderdin:) sir ağda setimi kombinezonmu yoksa bilemedimki hıh