- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.701
bugün müdür derse geldi dinledi gitti
niye dinledi ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün müdür derse geldi dinledi gitti
inş. ayşem yaaaaay inş tek ona dalalet olsun iştahın acık olsun
insanın elinde bi tane ne kalırki.. Demekki çok vardi ama ne:) iç çamaşırı mi.. Yok bu değil. Çanta olar.. Gözlük.. Korse mi yolladın :) :)ayşe bak nasıl merak etti:))) hehediil dill hayal gücünü zorla bakim biraz daha neler çıkacak merak ettim![]()
inş. ayşem yaaaaDDD kendimide yaktırdım
daha neypaim yaaa
kiki gelsin artık şu yaramaz bıdık şimdiden parmağında oynatıyor beni eşşek sıpası
doymuyordum napim.. Annem yeter demese 3e tamamlıyordum.. Ayy ne günlerdi..
ayy evet yaaaaa negüzeldiiii haftabu yıl şöyle bir nostaljini yaşatsamki sevdiklerimeeeeeskiden yılbaşı kartları gönderirdik ne güzel sende atarmıydın saliş?
sabah erkenden ankarada olacaklar
yok be hiç öle birşey yapmadım.. Yılbaşında birbirimize gönderirsek ne hoş olur demieskiden yılbaşı kartları gönderirdik ne güzel sende atarmıydın saliş?
:) ya kimse yarım ekmek yemiyo.. En pis boğaz ben miyim.. Akşam 3 dilim revani benden başka kimse yemiyo.. Yılbaşına69.9 olacam.. Olacam olacam olacam olacam:):) hiç ekmek yemiyom ve yaşıyorum hayret..
bugün hepsiyle konuştumda fikirleri sürekli değişiyor.. Bi boşan bi boşanma.. Yarın hiç taviz vermicem.. Hakan çok istiyorsa ikna etsin.. Annemler pek istekli değil boşanmam için.. Onlar tam onay vermedikten sonra boşanmam.. Sonuçta onların yanına gidicem nihayetinde..hmm anladımmm canım hadi bakalım gelsinler de ne olacak bakalımmm
yerim ben snein tatlı cadınıı anneciğinidee üzermiş şimdiden babanın üzerine salıyor kız senii:)) yarınnnn arkadaşlarıyla buluşacağı zaman yine seni kullacakalıştırmalara başlamış hehe
ayşem yaaa senin gibi pozitif bir insanaaa hiç böylee olumsuzluklar ykaışmıyorrr yaaa vallaa bişiler yapmak lazım feministliğnii atalım senin
pehhhhh:)) sen birdaha bence kocişinee kızmaa sana yaramıyorrrrrr
hımsss fatmam sen bu ara çok güzel gidiyorsunn daha önce böyle ddeğildin fıstık tebrikeler afiyet olsun içli köfteler kızartma değilse bence gayet hoş
peymacun nedir şeker ilk defa duydum:)
çok çok güzel afiyet olsun
wayyyy anneye bakkk kızzzzzz tebriklerrr anneciğineee
hehe nedne kızdın peki kocaya bebiş emmiyor diyemiDD
hehe ay ne bilim hep aklımdan tek bir isim geçtii şimdiye kadarne istiyon kız mı erkek mi tabiki saglıklısı ve hayırlısı olsunda ben kız :)
insanın elinde bi tane ne kalırki.. Demekki çok vardi ama ne:) iç çamaşırı mi.. Yok bu değil. Çanta olar.. Gözlük.. Korse mi yolladın :) :)
diyette ilk bi kaç gün ekmeği kestim.. Kız birgün akşam yatarken bi çarpıntı bi kulak çınlamasi.. Dedim ben ölüyom.. Kalktım biraz ekmek yedim yattım.. Inş sabaha sağ salim kalkarım dedim.. Inme iniyordu sandım:) :)ay salihaa çok güldürdün yine beniiekmek yemeden yaşabiliyormussun heheheh deliiiiiiiiiiii..merak etme dün akşam bende bi süürü tatlı yedim
ay aslında çok hoş bir fikirrrr kartpostar almaya vaktim olursa adresleriniz isterim:)yok be hiç öle birşey yapmadım.. Yılbaşında birbirimize gönderirsek ne hoş olur demi
ayy çok kötü niyetliyim allahım sen affet :) :) :)kırbaççççç şak şak:PP keleğçee hehehe:))kızzz bunun sonu kötü bitecek kiki dini bir kitap canımmm
bugün hepsiyle konuştumda fikirleri sürekli değişiyor.. Bi boşan bi boşanma.. Yarın hiç taviz vermicem.. Hakan çok istiyorsa ikna etsin.. Annemler pek istekli değil boşanmam için.. Onlar tam onay vermedikten sonra boşanmam.. Sonuçta onların yanına gidicem nihayetinde..
yapalım yaa.. Dostluğumuz adına elimizde somut birşeyler olur olar mi :) 10 güne yetişir gibiay aslında çok hoş bir fikirrrr kartpostar almaya vaktim olursa adresleriniz isterim:)