Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)

harikasınnn salihacımmmmmmmmmmmmm :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlarr bende kaçıyorum şuu kocişleee bir kavgaa edeceğizzz eşşek kızdırıyor benii eli maşalılık yapayım:DD cadı ilkoşşş

hehe ay çok tatlı yaaa :))))

hee çok tatlı

bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)

tebrikler canım

ayy canım yaaaaaaaaa sen yeme dersindee ben yermiyim kesnilikle mümkünatı yokk yemem:PP (herhan herşey olaiblir kendime güvenmiyorum yiyebilirim:)

:47::47::47::47::47:

kızlarr bende kaçıyorum şuu kocişleee bir kavgaa edeceğizzz eşşek kızdırıyor benii eli maşalılık yapayım:DD cadı ilkoşşş

iyi geceler canım

18 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam
pisiq : işlem tamam
melekayşe :
mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf : izinli
fiyona :işlem tamam
1.73 : işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli

Son düzenleme:
canım yorgunluk iş güç bir de uykusuzluk insanı çok sinirli yapıyor ben ilk aylarımı rezalet geçirdim sürekli sinirliydim geçti şükür..sende işe başlasan rahatlarsın aslında biraz...insanın kafasını bazen başka şeylere meşgul etmesi gerekiyor birazda olsa değişiklik oluyor..çalışmasam çıldırırdım heralde

yaaa sorma çok fena bide benimki zor bi bebek olunca daha da kötü oluyor. üniden mezun olalı 4. senem bu...3 sene hep çaliştim atanamasam da=((((((bu sene de nasılsa kadrolu değilim evde 1 sene bebeğe bakayım dedim...bi de yakın akrabam yok burda..yani bebeği bırakabilecek güvendiğim kimsee o yüzden bari seneye çalişmaya başlayayım dedim..ama çok zor gezmeye çalişmayı seven ben dört duvar arasına tıkıldım kaldım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım=((ikinci dönem için bi dershane mi ayarlasam diyorum sadece hafta sonları için babası bakar hem daha da büyümüş olacak bebiş..ay bilmiyorum ama bende kafayı yemek üzereyim....1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyümmm.kendimi çok gereksiz bulyorum bazenn..evde oturmak bana göre değil hiççç değilllllll

19 aralık msj sayımı

melekayşe :
emidaf :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli

süper işte canım böyle devam etttt=) fıstık gibi olcannnn

19 aralık msj sayımı

melekayşe :
emidaf :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli

ellerine sağlık canım
ayşe de işlem tamam değil mi

herkese iyi geceler bebkler bu hafta benden böyle olcak yarım yamalak sizlerle fazla ilgilenemiyorum..
öptüm sizi kocaman

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

cezamı çektim sanırsammm

sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 tatlı kaşiği bal

1 bardak süt

ara
1 armut

öğlen
1 kase çorba
1 tane ekler miniklerden

akşam
yarım kase çorba
1 kaşik taze fasulye

ara
henüz yemedim ama 1 tane kivi yicimmmmmmm

olmuş mu telafimmmmm

cezamı çektim sanırsammmsabah1 dilim ekmek1kk peynir1 tatlı kaşiği bal1 bardak sütara1 armutöğlen1 kase çorba1 tane ekler miniklerdenakşamyarım kase çorba1 kaşik taze fasulyearahenüz yemedim ama 1 tane kivi yicimmmmmmmolmuş mu telafimmmmm
olmuş walla akşamı iyi geçirmişsin tebrikler

Back
X