Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar bbenn geldimmm ne var ne yok?
benim bu haftaki rakam çok çok kötüüü yaaa:((bu kiloalardan sanırım kurtulamıycammm:((bi de şu hastalık yüzünden bütün vücudum şşiş tuvalete gidemiyorum gidisince de azar azar geliyo malesef:((bu sabahki kilomu vericem yarın için çünkü yarın yolda olucam sabah 7den itibaren...seminer var 3 günlük..o sabahkikilom 71.2:(((aldım yaani:((
ya ben artık bi atak yapmak istiyorum..karatay veya dukan gibi bi programa girmek istiyorum..sizin bi fikriniz var mı bu konuda?çünkü takılıp kaldım bu kiloda..tamam anlıyorum 15 seneye yakın bu kiloda olunca vücut kıramıyor ama ben de artık sabredemiyorum malaesef:(( bu konuda fikri olan veya beraber başlamak istiyen var mı?

canım yaaaaaa bu hafta verimsizz bir haftaa:(((
lahana çorbasını tavsiye ederim:DD güzle dirneç kırıyor

ohhh keyfe bak millette yafff:)ben de bizim banyonun avuç içi kadar küvetinde ılık suyla temizlendim sanıyorum:))he hee hee..canım termal oteller nerdekine orda?

...

yoncalıdaaa varr canımmmmmm hamamlarrr var orada ayrıcaaa, ılıcadada hamamlar varrr çok güzell gelde gidelim

kilo bildirimiii hehe azda olsa vermişimm 60,6 hehehe
vermişsin yaa yine de yeter işte :))
günaydın kızlarrrr
kilo bildirimi yapayımm
59.500 sadece 200 gr vermişim:(((
boş ver gıdım gıdım ver sen artık bişey kalmadı hedefine:))
bazen oynuyorum bakıyo şaşkın şaşkınn
hehehehe benim ki gülüyor karşısında oynayınca çok hoşuna gidiyor :))
anladım canımm..güzel bakıyorsa bırak tabiiii
bakıyolar canım yaa o konuda şanslı defnoş hanım:))

takımımızın gururu :65::65::65:

vermişsin yaa yine de yeter işte :))

boş ver gıdım gıdım ver sen artık bişey kalmadı hedefine:))

hehehehe benim ki gülüyor karşısında oynayınca çok hoşuna gidiyor :))

bakıyolar canım yaa o konuda şanslı defnoş hanım:))

takımımızın gururu :65::65::65:

yeter valla ne yapalım artık bu hafta 1 kilo veremedim annemde diyo yavaşlar artık diyor kilo vermen pehhhh...benim ki salak salak bakıyo oynayınca...az daha büyüsün bizimkide güler heralde hehehe...özgiş sende iyi vermişsin =)

Back
X