Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim pc bgn ulaştı elime hemen kk ya gircektim ama şifremi yanlış grdim sürekli sonradan şifremi deil de kullanıcı adımdaki 87 yi girmeyi unuttugumu farkettim:D
özledim sizleri baya oldu pc bozuktu.ben de hemen alamadım iyi bişey almak istiyodum.perş akşam netten sipariş verdim bgn de elime geçti.ben takımdan uzakta olunca iyice boşladım hesap vercek kimse olmadığı için:((( ama kendime ara verdim sayıyorum ve yarından itibaren diyetime sıkıca sarılcam:))
ee ben yokken noldu buralarda kimler var kimler yok

hoşgeldin cnm naber?

inşallah canım aslıyla (kaptanımız) görüşürsün..bizim yüregimiz<de bedenimiz gibi kocaman neden kabul etmeyelim sen kurallara uyduktan sonra..

geçmiş olsun canımmmm

oh oh yaramasın canım..

pek bi börekli olmuş genelde kalori olarak toplamı iyi ama saglıklı degil hamur işli..eh haftasonu kaçamagı diyelim

börek 2 dilim olmamış sanki umarım dilimler küçüktür..

merhaba canım tanışırız..hoş geldin........

cok ince idi dilimler canımebatı kucuk değildi ama

ben de bugün ki yediklerimi yazayım

saat 11:30 2 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir 1 zeytin

saat 15:30 1 arap hurması 5 badem 2 ceviz içi yanında büyük bir fincan 5 i bir yerde çayı

sonra yattım uyudum 2 saat:(

akşam 18:00 büyük bir kase az yağlı bol limonlu yeşil salata, 2 haşlanmış tavuk pirzola 3 yemek kaşığı yogurt

saat 22:00 2 bardak şekersiz çay

sanırım daha fazla su tüketmeliyim bugün sadece yarım litre içtim ve hiç spor yapmadım

maviyle yaz menülerini oya..

nasıl bagırmadan mı konusuyosun acaba :/

yok canım epey bağırıyorum..o lükse sahip olamıyorsun İstanbul'da sınıflar 60 kişilik olunca..
Kendini hasta moduna sokma.
Her tenefüs sıcağa yakın ılık su iç.Hatta sınıfa götürebiliyorsan götür
Tuzlu su ile yemekten önce ve sonra gargara yap

Ben en ucuna gelmiştim farenjitin..Faranjitin ana kaynağı boğazın mikrop kapması bağırmak,cok sıcak veya soğuk içmek tetikliyor.Mikrop kaptırmadan gargaranı yapacaksın.Allah razı olsun süper bir doktorum vardı yıllarca çektim.2 senedir tık yok.Antibiyotik ya da ilaçla olacak iş değil demişti.Tekrar eder demişti o yüzden gargara yap bol bol ve ılık su iç sürekli..

yok canım epey bağırıyorum..o lükse sahip olamıyorsun İstanbul'da sınıflar 60 kişilik olunca..
Kendini hasta moduna sokma.
Her tenefüs sıcağa yakın ılık su iç.Hatta sınıfa götürebiliyorsan götür
Tuzlu su ile yemekten önce ve sonra gargara yap

Ben en ucuna gelmiştim farenjitin..Faranjitin ana kaynağı boğazın mikrop kapması bağırmak,cok sıcak veya soğuk içmek tetikliyor.Mikrop kaptırmadan gargaranı yapacaksın.Allah razı olsun süper bir doktorum vardı yıllarca çektim.2 senedir tık yok.Antibiyotik ya da ilaçla olacak iş değil demişti.Tekrar eder demişti o yüzden gargara yap bol bol ve ılık su iç sürekli..

sağol canım yapcam bunu antibiyotik sprey ne ararsan verdi doktor ama bi işe yaramıyo. off off:( işimiz zor bi de kolay rahat derlerdi öğretmenlik için

sağol canım yapcam bunu antibiyotik sprey ne ararsan verdi doktor ama bi işe yaramıyo. off off:( işimiz zor bi de kolay rahat derlerdi öğretmenlik için

hııı çok kolay öğretmenlik..gelip 1 gün o sesin içinde dursunlar bakalım..Veli evdeki tek veya 2 çocuğunun sesine tahammül edemiyor.biz 1700 öğrencinin sesine tahammül ediyoruz.

Önce doktorun verdiğini kullanıp iyiyleş sonra hep yap göreceksin olmazsın bir daha..

hııı çok kolay öğretmenlik..gelip 1 gün o sesin içinde dursunlar bakalım..Veli evdeki tek veya 2 çocuğunun sesine tahammül edemiyor.biz 1700 öğrencinin sesine tahammül ediyoruz.

Önce doktorun verdiğini kullanıp iyiyleş sonra hep yap göreceksin olmazsın bir daha..

hem beynimiz hem bedenimiz yoruluyo valla:8 öle yapcam cnm yarın okul var ama tam iyileşmeden tekrar bagırmak:(

saol canım sana da ii pazarlar

[sıze=3]hakanın durumu iyi.. Abim meğer ankaraya ısparta da ki sevgilisini görmek için gelmiş... 2 gün kalıp ıspartaya gitti...

Annem öyle üzüldü ki abimin bu hareketine... 1 kere hakanla hepberaber konuştuk... Ama hakana bi saydırdım sormayın ilaçların etkisiyle.. Tabi hakanın değil ailesinin yaptıklarını düzdüm..

Bilinç altında ne varsa aktı gitti:9::9::9:

Yani abim şok etti beni..

Annemide........

Resmen hakanı haklı çıkarmaya çalıştı.. Sinir krizi geçirdim az daha.. Bi saydırdım hakana... Keşke babam gelseydi... Neyse böyle oldu işte..

Annem le geziyoruz gündüzleri...

Hakanın telefon kayıtlarını göndericem babama.. Kız kardeşi inkar ediyormuş... Ben abimle 4 aydır konuşmuyorum falan.. Eşide aynen 4 aydır konuşmuyorlar bizimle ilgisi yok falan.. Kayıtlarda her hafta saatlerce konuşulmuş... Elimdeki son hamleyide yapayım gerisini onlar düşünsün...

Yuvamı kurtarmak için elimden geleni yapıcam... çünkübabam destek sözü verdi.. çok mutsuz olmadığın sürece her türlü desteği vericem dedi..... Babam istesin canımı vereyim....
[/sıze]

valla abinin yaptığına şaşırdım dersem yalan olur eninde sonunda oda erkek olaylara kadınlar gibi bakmıyor

herkes börek mi yedi cumartesi :)))

öyle olmuş

o hamile ifadesi ne kız:26::26::26:

hamile ifadesdi mi var hani nerde :27:

saol canım sana da ii pazarlar

sağol canım nasılsın

Merhaba herkese keyifli pazarlar :)

bişey sorabilir miyim? menuleri nasıl maviyle yazacağım. yazı rengi bu mesaj oluşturma sayfasında nasıl değişiyor bana salak demeyin nolur ama göremedim

Back
X