Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla kontrol paneline falan da baktım ama mutlaka yazıyı mavi yapmanın benim göremediğim pratik bir yolu vardır. Bir ara yazarsanız çok sevinirim. bugün biraz daha iyi hissediyorum sayenizde. evdeki işlerimi halledince biraz dışarı da çıkarım. sahile çok yakın evim. hatta şöyle diyeyim içinizde aşkı memnuyu seyreden varsa bizim sahili filmde görmüştür. benim evim oraya 100 150 metre mesafede. erkek arkadaşım bugün evlerindeki tadilat nedeniyle meşgul oldugundan onunla göreşmeyeceğim. biraz sahilde yürür kafa dinlerim bu hastalıgın en kötü tarafı aptalca sinir nöbetleri. olduk olmadık herşey sinir bozucu geliyor ve ani tepkiler veriyorum :(

neyse menumu mavi yazabilmem için bana destek olacagınıza eminim:) hepinize çok güzel bir pazar günü dilerim.

sevgiyle

Merhaba herkese keyifli pazarlar :)

bişey sorabilir miyim? menuleri nasıl maviyle yazacağım. yazı rengi bu mesaj oluşturma sayfasında nasıl değişiyor bana salak demeyin nolur ama göremedim

merhaba iyi pazarlar canım

mesaj yazdığın yerde büyük A harfi var üste
yazdığın mesajı tara o harfini tıkla mavi rengi seç canım

valla kontrol paneline falan da baktım ama mutlaka yazıyı mavi yapmanın benim göremediğim pratik bir yolu vardır. Bir ara yazarsanız çok sevinirim. bugün biraz daha iyi hissediyorum sayenizde. evdeki işlerimi halledince biraz dışarı da çıkarım. sahile çok yakın evim. hatta şöyle diyeyim içinizde aşkı memnuyu seyreden varsa bizim sahili filmde görmüştür. benim evim oraya 100 150 metre mesafede. erkek arkadaşım bugün evlerindeki tadilat nedeniyle meşgul oldugundan onunla göreşmeyeceğim. biraz sahilde yürür kafa dinlerim bu hastalıgın en kötü tarafı aptalca sinir nöbetleri. olduk olmadık herşey sinir bozucu geliyor ve ani tepkiler veriyorum :(

neyse menumu mavi yazabilmem için bana destek olacagınıza eminim:) hepinize çok güzel bir pazar günü dilerim.

sevgiyle

ay ne güzel benim içinde gez ben kapanıp kaldım buraya sivas 70 km uzaklıkta bir kasabadayım bundan öncede erzurumun en kötü ilçesinde 5 yıl çalıştım allaha şükür bir işim var kimseye muhtaç değilim ama işim nedeniyle sosyal hayattan uzak dört duvar içinde yaşıyorum

canım ben yanlış mı hatırlıyorum çocuğun vardı dimi yanlış anlama amacım seni tanımak erkek arkadaşım demişsinde eşinden ayrıldın mı yoksa ben tamamen yanlış mı hatırlıyorum kusura bakma :26:

24 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam gece yazdıklarını kabul ettim
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf :izinli
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :izinli
oyagibi: işlem tamam
pinkcat izinli (25 aralıktan itibaren saymaya başlıcamm)
sergungunser izinli

kızlar geçmiş yapamadım.dışarı çıkcaz şimdi gelince dünkü menümü yazacağım..bu arada yeni arkadaş gelmiş oyaa hoşgeldin sanırım adın oya geçmiş yapamadığım için bilemedim=) bu arada pinkcart dönmüş sanırım ya ben adını da bilmiyorum..dün biraz rahatsızdım giremedimmm..ama dönüşüm muhteşem olacakk aslııııııııııııııııııııı dün az yiyince bugun tam 60 ı gördüm hehehehehhehee

24 aralık msj sayımı

sergungunser izinli

ellerine sağlık canım

kızlar geçmiş yapamadım.dışarı çıkcaz şimdi gelince dünkü menümü yazacağım..bu arada yeni arkadaş gelmiş oyaa hoşgeldin sanırım adın oya geçmiş yapamadığım için bilemedim=) bu arada pinkcart dönmüş sanırım ya ben adını da bilmiyorum..dün biraz rahatsızdım giremedimmm..ama dönüşüm muhteşem olacakk aslııııııııııııııııııııı dün az yiyince bugun tam 60 ı gördüm hehehehehhehee

süper tebrik edrm :46::46::46::46:

muz diyette tavsiye edilmez aslınd akalorisi çok fazla diye
ama sabahalrı şişmiş bir boğazla uyanınca yumuşasın diye yedim
12 de uyandım canım
sonra akşamda uyudum o yüzden az değil
görüşürüz canım :54:

canım bende tam tersini bilyorumm çok bresleyici olduğu bir öğün olarak yenilebiliyormuşşşşşşşşşş ama sen bildiğini yap:D
canım canımmm ballı sütü tavsiye edeirm çok güzel yumuşatıyorr boğazları

:16::16: Inş canım hayırlısı bi bıdıkta benim olsun:9:

Annem diyoki çocuklu kadın yarım kadındır... Işinede eşinede yarım zaman ayırıp bebeğinle ilgilenecen:17::17::17::17:
annene katılmıyorum:DDDDDD üzgünümmmm :DDd
evet birçocuk herkadının hakkı anne olmak dünyadaki en güzel şeylerden birisi ama olmuyorsa ömür boyu yarımmuı yaşayacağızz Alalhın takdiri diyorumm ben bütün düzenimi btün huzurmu bir çocuğuaa mal edemem, çabalaırm denerimm olmadıı olmayacakksaa kapatırımı sayfayı, evet kolay olmaz ama kapatırım birşekilde. Yarım kadınlığı kabul etmiyorum:DDDD

senin için hakkında çocuk hayırlısı ise olsun amaa açıkcası bir çocuk yuva kurtarmıyor çoğu zaman kadını erkeğe daha çok mahkum ediyor kötü giden bir evliliğe daha çok mahkum ediyor çocuk yüzündne çekmek durumunda kalıyorsunn bence kesinliklee ace etmeeeee çocuk yuvanı kurtarmaz şuanki sorunlarıı çözmeee çünkü sorunlaırn nedeni çocuk değill haa eşinn çocuk yüzündne bu haldeyse bilemem

canım bende tam tersini bilyorumm çok bresleyici olduğu bir öğün olarak yenilebiliyormuşşşşşşşşşş ama sen bildiğini yap:D

süt sevmiyorum ki
böreğin içine süt kattım onu yesem olur mu :27::27::27::27::27:

yok canım epey bağırıyorum..o lükse sahip olamıyorsun İstanbul'da sınıflar 60 kişilik olunca..
Kendini hasta moduna sokma.
Her tenefüs sıcağa yakın ılık su iç.Hatta sınıfa götürebiliyorsan götür
Tuzlu su ile yemekten önce ve sonra gargara yap

Ben en ucuna gelmiştim farenjitin..Faranjitin ana kaynağı boğazın mikrop kapması bağırmak,cok sıcak veya soğuk içmek tetikliyor.Mikrop kaptırmadan gargaranı yapacaksın.Allah razı olsun süper bir doktorum vardı yıllarca çektim.2 senedir tık yok.Antibiyotik ya da ilaçla olacak iş değil demişti.Tekrar eder demişti o yüzden gargara yap bol bol ve ılık su iç sürekli..
canım canım maşallahh birdahaaaa tekrarlamazz inş.:))

annene katılmıyorum:DDDDDD üzgünümmmm :DDd
evet birçocuk herkadının hakkı anne olmak dünyadaki en güzel şeylerden birisi ama olmuyorsa ömür boyu yarımmuı yaşayacağızz Alalhın takdiri diyorumm ben bütün düzenimi btün huzurmu bir çocuğuaa mal edemem, çabalaırm denerimm olmadıı olmayacakksaa kapatırımı sayfayı, evet kolay olmaz ama kapatırım birşekilde. Yarım kadınlığı kabul etmiyorum:DDDD

senin için hakkında çocuk hayırlısı ise olsun amaa açıkcası bir çocuk yuva kurtarmıyor çoğu zaman kadını erkeğe daha çok mahkum ediyor kötü giden bir evliliğe daha çok mahkum ediyor çocuk yüzündne çekmek durumunda kalıyorsunn bence kesinliklee ace etmeeeee çocuk yuvanı kurtarmaz şuanki sorunlarıı çözmeee çünkü sorunlaırn nedeni çocuk değill haa eşinn çocuk yüzündne bu haldeyse bilemem

canım yanlış anladın herald eçocuksuz kadın yarım dememiş salihanın annesi çocuklu kadın yarım demiş çocuğuna zaman ayırdığı için diğer işlere tam zaman ayıramıyor kocaya ev işine ondan yarım kadın demiş salihanın annesi

sevgiyle
oo süperr canımm senin sakinlemen için süper bir ortamın varr sinirliendikçe at kendiniiiii sahileeeee:)) otur bir kafeyee çay iççççç

muz süt diyeti var ama..3 gün boyunca sabah öğlen akşam 1 muz 1 bardak süt içiyorsun 3 günde 3 kilo hehehehhee

wayyyyy hazal süpersin canımmmmm maşalalhh hadi bakaımm şimdiden böylee iseeee cumaya 59 ları rahatla göreceksinnnnnn

24 aralık msj sayımı

sergungunser izinli

ellerinee sağlık canımmmmm

canım yanlış anladın herald eçocuksuz kadın yarım dememiş salihanın annesi çocuklu kadın yarım demiş çocuğuna zaman ayırdığı için diğer işlere tam zaman ayıramıyor kocaya ev işine ondan yarım kadın demiş salihanın annesi
hımsss öylemii ben yanlış okumuş ozaman:DDD salihacım pardon yanlış anlaşılma olmuş hahaha:D

Back
X