Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhabalar ben geldim boş yeriniz varmış:3: ismim aliye 29 yaşındayım 67kıloyum 160boyundayım 2cocuk annesiyim :) umarım saglıklı bir şekilde kılo veririz

hoş geldin aliye ben özge 26 yaşındayım evliyim 8 aylık kızım var...1.61 boyundayım şu anda 59 kiloyum ama 69 kiloyla başlamıştım inşallah sen de verirsin fazla kilolarını canım...

04.01.2012 sayımı

aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli (ama 6 aylaşımı var:)
sergungunser izinli
fatta izinli
oyagibi izinli

canım döndüm izinden ama hastaydım...bağırsaklarım halay çekti durdu düngece defne karnımdayken o kadar çok hareket olmamıştı yani sürekli tuvalete girdim yani düşün bir günde 1 kilo vermişim gibi gözüktü ama su kaybı olduğunu düşünüyorum bir günde 1 kilo veremem çünkü :)))aslıdan rica ettim ama dün içinde izinli sayılıyım diye iyi olmuş sen izinli yazmışsın :))))))))))

aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
o kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:

hehehehe ben bgnü cuma sanıyorum :1::1::1::1:perşembeymiş :)))neyse yinede yeni hedef için yazmış oldum kilomu :)))

neiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. kız kaç kişi izinli fatta sergünser pink cat yeni geldi özge yoktu zaten ilknur mezuniyet havasına girdi :35: hazalın bebişi mızmız, aslı üşüyo, saliha cozutuyo, fadik ikide bi arıza veriyo(neti), oya adapte oluyo, daha da yazarım :52::52: bende farkettim paylaşımı biraz azaldı geçen yazacaktım vazgeçtim.. yeni ark davet edelim diye.. bütün menüleri yorumlama zorunluluğu getirsek nasıl olur :26:
salihaaaaaaaaaaaaa yaaa yine güldürdün beniii deliii

aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
o kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:
aaaa geçmiş olsunnnnn...haydii halayaaaaaaaaaaaaa=))))

saol canım hallettik sayılmaz ama düzeltmeye çalışıyoruz...sizlerden ayrı kalamadım canım döndüm hemen :)))

saol canım :)))))

ayy canım çok rahat çıkardı maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:ne ateşi oldu ne ağrısı sadecece geceleri biraz fazla kalktı o kadar senin ki de rahat çıkar inşallah....
ayy insallah canım ya bizde sorunsuz çıkarırızzzzzzzz

sabah
yarım dilim buğday ekmeği
öğle
1 tabak bulgur pilavı
(akşamı şöyle düşünüyorum)
akşam

1 tabak salata
biraz yoğurt

gün içerisinde rezene içiyorum
hımss çok güzel inş. akşamı dediğin gibi atlatrsın canımmm
dolu bi menü ama güzel afiyet olsun.. yaş pastayı bizim yerimize de yee :56:
ay saol cnaım yaş pasta yemedim:DDDDD 3-4 kaşık muhallebi ile yırttım:))
öyle diyorsan canım tamam ama sonra kimse paylaşımdan şikayetçi olmasın kimse niye yok demesin sorun yoksa :13::13::13:
:))))) hehe 3-4 gün sonra fikrim değişir sayım bitsin:DDDDDD nefenayım

banada paylaşım arttı gibi geldi.İlkoş ve Saliha az yazıyor ya bu aralar sana azaldı gibi gelmiştir :1::1::1::1:
Bence iyi böyle çoğunluk ne derse uyarım :D
:)) eski formuma döndüm şekerim hiçde az paylaşım ypamıyorum:DDD sadece toplu paylaşıyorum hıhhh:DDD
hahhahaha canım benm :D
:))))))))) öyle ama:DDD 3-4 gün sonra dönelim:D
bilmem olabilir ama sayfa sayısı azaldı geldi banada ondan didim
bide sinir oldum ya mesaj ayzıyom yeni üye için cevap veren yok son yazdığıma kuralları yazmadım gelince kandırırım dedim :52::52::52::52:
bak ısrarlaa ne diyorlarr peki toplu paylaşım yapmayımdaa görün sizz kaşındınızz:)) ahanda bu son toplu cevap veirşim
kızlar ben geldim nasılsınız???geçmişe bakmayı düşünüyorum ama pek gözüm yemiyo açıkcası.biz işleri yoluna koyduk gibi iznim bitebilir artıkın...
özledik özgecim snei hoş geldin fıstıkım

menüm
kahvaltı:
4 adet etiform

ögle:
1 porsiyon tavuk
1 kase cacık

ara:
1 mandalina

akşam:
1 kase yogurt
1y.k.brokoli
1 dilim kepek ekmegi
2 çatal spagetti
acı biber turşusu

ara:
2 fındık
3 badem

oy oy çok güzel afiyet oslun emıoşşşşşş

ali_ye aşağıda görüyorum seni hoşgeldin
hoşbulduk teşekürederim
29 yaş 2 çocuk hey maşallah çalışıyor musun?nerde yaşıyosun?:53:

HOŞGELDİN ALİYE..
Ben Melek Ayşe örtmenim.
evli mutlu çocuksuzum,çocuksuz olduğum için ayrıca mutluyum :)
hoş bulduk antalyada oturuyorum aslen afyonluyum :)evhanımıyım cocuklarımın kızım7yaşında 1.sınıfa gidiyor oglum 2yaşında.
hoşgeldin aliye...bende hazal bende 25 yaşındayım.4,5 aylık bi kızım var bende öğretmenim..henüz atanamadım.bu sene çalişmiyorum evde çocuk bakıyorum.hamilelik kilolarından kurtulmaya çalışıyorum

hoşbulduk.negüzel ögretmenler var Allah yardımcınız olsun zor bir meslek insallah atanırsın

Son düzenleme:
hoşbulduk teşekürederim

hoş bulduk antalyada oturuyorum aslen afyonluyum :)evhanımıyım cocuklarımın kızım7yaşında 1.sınıfa gidiyor oglum 2yaşında.
hoşgeldin aliye...bende hazal bende 25 yaşındayım.4,5 aylık bi kızım var bende öğretmenim..henüz atanamadım.bu sene çalişmiyorum evde çocuk bakıyorum.hamilelik kilolarından kurtulmaya çalışıyorum

hoşbulduk.negüzel ögretmenler var Allah yardımcınız olsun zor bir meslek insallah atanırsın
insallah canımmm..oh sen çocukları büyütmüşsün ben sancılı dönemlerdeyim sanırım=(((

Back
X