- Konu Sahibi Pinarbartu
- #60.621
ilkoş ben çıkıyorum evi topliyim kahvemi içtim hehe görüşürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ilginç ki ölmedim çok ilginçç midem mi küçülüyo ne..açlık hissetmedim açlık hissetmezsem zayıflayamıyorum ben ama yaaaaaaaaaaaa
hımss çok güzel inş. akşamı dediğin gibi atlatrsın canımmm
ay saol cnaım yaş pasta yemedimDDDD 3-4 kaşık muhallebi ile yırttım:))
3 ay burdayımDDDDD salihacımm gidecek gibi görünmüyorum
![]()
huh selam millet beni özlediniz mi:) ben sizi çok çok pekçok özledim yahu
3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....
3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....
gel canımm ya aslı şikayet ediyo paylaşım az diye![]()
ayşecigim aşagıda görüyom ama ben çıkıyom fıstıkım
20 dak.bisiklet bindim
leslie 1-2 milleri yaptım..
şimdi 20 daha bisiklet 10 dak göbek hareketleri ve mekik yapcam..
Merhaba ben geldimmm nasılsınız kızlarrr??![]()
hohuh selam millet beni özlediniz mi:) ben sizi çok çok pekçok özledim yahu
ay evet ya artık yapmam lazım spor bi türlü o enerjiyi göremiyorum kndimde pehhhcanım bence sporla zorla artık bünyeni bundan daha azıda sahiden öldürür seni :))
ay canım ya bol su iç valla ilaç almıyorsun di mi...muz yeme ama muz kabızsan kabızlığı ishalsen ishali artırır çünküüü3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....
aslıı yazıyorum tekrar gör bunu şekerimmm
metabolizma hızlandırıcıı
3 lt su
1 limon
1 elma
1 tatlı kaşiği tane karabiber
1 tatlı kaşiği karanfil
2 çubuk tarçın
elma ve limonu dilimleyip atıyorsun elmaz yumuşayana kadar hepsini birden kaynatıyorsun.her yemekten önce 1 bardak içiyorsun..buzdolabında saklayabilirsin=)
Ay ne güzel karışım ben yeşil çayda koyup karısımını yapıyorum..ama atıyorum kalanı çay içiyoz..yaptıgım bişi o zman bekleteyeim
kıyır kıyır olması için içine 1 tatlı kaşığı mahlep atın.. pastaneler bunu kullanarak aylarca taze gibi satıyorlar
neiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. kız kaç kişi izinli fatta sergünser pink cat yeni geldi özge yoktu zaten ilknur mezuniyet havasına girdihazalın bebişi mızmız, aslı üşüyo, saliha cozutuyo, fadik ikide bi arıza veriyo(neti), oya adapte oluyo, daha da yazarım
bende farkettim paylaşımı biraz azaldı geçen yazacaktım vazgeçtim.. yeni ark davet edelim diye.. bütün menüleri yorumlama zorunluluğu getirsek nasıl olur :26:
hayırlı dişler![]()
sen artık misafirimizsinsana iş yaptırmayıs
![]()