Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız naptın kaşar ve salam çok yağ içeriyo bence hayatından çıkar böyle şeyleri.. ilknurun dediği gibi domates falan ye 0 oranında yağ yok çünkü sebzelerde

biliyorum biliyorum :( fakat bu ara regl den dolayı asabım çok bozuk:( bir de erkek arkadasımla hayata bakıs acısındaki fikir ayrılıkları vs beni çok fazla düşündürüp geriyor son zamanalrda bunların hiçbiri bahane asla olamaz ama ne bilim yedim öyle işte sabah sabah gerilince

zaten hiç kilo veremedim bu hafta

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
biliyorum biliyorum :( fakat bu ara regl den dolayı asabım çok bozuk:( bir de erkek arkadasımla hayata bakıs acısındaki fikir ayrılıkları vs beni çok fazla düşündürüp geriyor son zamanalrda bunların hiçbiri bahane asla olamaz ama ne bilim yedim öyle işte sabah sabah gerilince

hayatım hiçbirşeyi takma kafanaa hayatın cilveleri nazları onlar gerçek sevgi hepsinin üstesinden gelirrrrrr

verirsin hayatım üzülme bende 1 aydır aynı kilolarda dolanıyom ama verenler veriyo.. ben çok stressliydim bu ay ona bağlıyorum.. stress taaa bağırsaklarıma vurdu:1::1:

02.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli

03.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli

04.01.2012 sayımı

aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli (ama 6 aylaşımı var:)
sergungunser izinli
fatta izinli
oyagibi izinli

ellerine saglık kuşumm

bu çubuk tarçın denen şeyi ben anlayamadım. şimdi oha diceksiniz ama erimiyo ki o çayların yada sütün içinde? erimesi lazımmı ayrıca aynı çıbık tarçını kaç defa kullanmalıyım. şimdi ben bu karışımdan yapıcam bu akşam bunda bir sıkıntı yok ve şişeye koyup yanımda taşıcam ama sadece yemeklerden önce mi içeyim normaldede içsem olmaz mı? ayrıca çıbık tarçın kafama takılıyore:)

ay çok hoşsun ya

Back
X