Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben şimdilik çıkıyorum dünya güzellerim. akşam girebilirsem görüşürüz. kendinize şahane bakın hepinizi sevgiyle öpüyorum:54::54::54::54:

sana msjj yazıyodum tamda hayatım yaaa naber diye :52::52::52::52::52::52:
görüşürüz canım iyi dileklerinn içinnnn teşekkürlerr canım benim sağol:54::54::54::54::54::54:

kızlar menümü yazayım :42::42::42::42::42:

dün akşam yine teyzoşumda olduğum için
bir tane türk kahvesi
1. parça çikolata (teyzem ısrarla yedirdi)

sabah kahvaltım

küçük sandv. ekmeği
3. çeri (minicik)domatesi
şekersiz çay
3 tane zeytin
1. dilim beyaz peynir

ara

bitki çayı

öğlen yani saat 4 gibi

beyaz peynirli sandv.

ve allah zin verirse
akşam yemeğimi annemle yicemmm başbaşa:))))))))
nereye gideceğimize karar vermedikk onun için menüyü yazamıyorum ama nşntaşına gidicezzz houyyy orda yememk mümkün değil ki:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
afiyet olsun da bugün kaçamak yapmaman imkansız hele akşamına..

ayvayı yemedim unuttum.

bebegim evde 74 yasında bir annem var ve yemek yapmıo kendisi de çok yemez zaten. e sizin gibi evde benden yemek bekleyen olmayınca yapmıyorum yapmayınca yememek daha kolay oluyor ben böyle düşünüyorum yani

canımmm olsun buda iyi yönü işte
hoşşgeldinnn emeoşummmmmmmmm kolay gelsinnn allah yardımcın olsun canımmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
canım teşekkürlerr

2 tane börek
yarım kase yogurt ve yarım kase çorba içtim doymadımmm sanki açımmm ya........

02.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli

03.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli

04.01.2012 sayımı

aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli (ama 6 aylaşımı var:)
sergungunser izinli
fatta izinli
oyagibi izinli

ellerine sağlık canım
sergungunser 3 ocakta döneceğini söylemişti gelmedi diskalifiye olcak bu hafta

neiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. kız kaç kişi izinli fatta sergünser pink cat yeni geldi özge yoktu zaten ilknur mezuniyet havasına girdi :35: hazalın bebişi mızmız, aslı üşüyo, saliha cozutuyo, fadik ikide bi arıza veriyo(neti), oya adapte oluyo, daha da yazarım :52::52: bende farkettim paylaşımı biraz azaldı geçen yazacaktım vazgeçtim.. yeni ark davet edelim diye.. bütün menüleri yorumlama zorunluluğu getirsek nasıl olur :26:

bilemiyorum artık eski sisteme dönme fikri bile bugün paylaşımı arttırmış arada göz korkutmak iyi oluyor :27::27::27::27::27:

kızlar bgn ki menüme menü demeye bin şahit gerek
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak çay şekersiz
öğlen 4 yk etli barbunya 1 küçük parça da etinden 1 dilim kepek ekmeği
ara ne yediğim bellii değil 6 tane muz :30::30::30:
bir sürü beyaz leblebi
akşam yemeği yemiycem midem çok fena

hala da ishalim :(((((((((

aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
o kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:

geçmiş olsun canım ilknur izinli yazmış seni canım bugünden itibaren döndün artık
hedefin için tebrikler:46::46::46::46:

:))))) hehe 3-4 gün sonra fikrim değişir sayım bitsin:DDDDDD nefenayım

bende listeyi değiştirir seni ilk sıraya yazarım :27::27::27::27:

:)) eski formuma döndüm şekerim hiçde az paylaşım ypamıyorum:DDD sadece toplu paylaşıyorum hıhhh:DDD

:))))))))) öyle ama:DDD 3-4 gün sonra dönelim:D

bak ısrarlaa ne diyorlarr peki toplu paylaşım yapmayımdaa görün sizz kaşındınızz:)) ahanda bu son toplu cevap veirşim

:35::35::35::35::35::35:

bir sürü beyaz leblebi

hay maşallah ishale muz iyi gelir ama 6 tanede ye demedik dimi
yarın cuma unutmayın haaa :20::20::20::20:

bir sürü beyaz leblebi

kız bide kabız olursun sıvı almaya çalış
beyaz gazoz iç ishalde faydası oluyo..

ya ilginç ki ölmedim çok ilginçç midem mi küçülüyo ne..açlık hissetmedim açlık hissetmezsem zayıflayamıyorum ben ama yaaaaaaaaaaaa

açlık hissetmeden zayıflanmaz bence psikolojik ben açlık çekmiyorum kilo veremiyorum diye düşünüyor insan ama böyle bişey yok canım doktorlar boşa mı diye aç kalmadan zayıflayın diye :27:

huh selam millet beni özlediniz mi:) ben sizi çok çok pekçok özledim yahu

:54::54::54::54::54:

3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....

canım su kaybı için 1 litre suya 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker at iç bu suyu

bu çubuk tarçın denen şeyi ben anlayamadım. şimdi oha diceksiniz ama erimiyo ki o çayların yada sütün içinde? erimesi lazımmı ayrıca aynı çıbık tarçını kaç defa kullanmalıyım. şimdi ben bu karışımdan yapıcam bu akşam bunda bir sıkıntı yok ve şişeye koyup yanımda taşıcam ama sadece yemeklerden önce mi içeyim normaldede içsem olmaz mı? ayrıca çıbık tarçın kafama takılıyore:)

çok güzel sorular canım :46::46::46::46:

kız ne güzel vermişsin kilooo tebrikelr

bizde mi ishal olsak ne kilo vermek için ama nerde bugün gördüm kırmızı bolca şişlik var :27:

evet yazma zorunluluguda gelsin ben kaçamak yapınca yazmıyorum bu aralar yazcam ama bazende üşeniyorum :17::17::17:

canım menü yazmak zaten zorunlu

aslı birazdan gelsinde sayfalar ne çok ilerlemiş desin bakim:DDDDDD hehe artık alıntı yapmıcam hıhhhh :)))

:33::33::33::33:

Ben menumu yazayım

08:00 sandviç ekmeği içinde bir dilim kaşar 2 dilim salam

10:00 bir fincan yeşil çay

12:30 1 porsiyon ekşili köfte(sulu köfte yada top top köfte de denirmiş.) bir kase kırmızı lahana salatası 1 dilim çavdar ekmeği

14:00 çeyrek portakal

16:00 küçük boy 1 ayva

akşam yemek yememeyi planlıyorum ama çay yada sütlü nescafe içerim.

afiyet olsun canım

:)))) yokkk yapmıcam iştee aslıcık ne dedi sayfalar ilerlemiyor dedi:DDDD hıhhhhh:)

toplu alıntı yüzünden sayfalar ilerlemedi canım paylaşım olmadığı için ilerlemedi bir kaç gün durgunluk vardı gerçek bu :34:
ama bugün süpersiniz :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hoşgeldn cnm biz de zümre toplantısı yaptk yazılılardn snra yeni geldm ben de afiyet olsn cnm

sağol canım

merhaba kızlar..
ben nöbetteyim belli oluyodur kopuk kopuk giriyorum..
ilerleyen saatlerde daha düzenli burdaım inşaallah

kolay gelsin canım
iyi nöbetler

hoşgeldin çiçemmmmm haydinnn afiyet olsun sanaaaaa bekliyozzzzz:32::32::32::32::32::32::32::32::54::54::54::54:

hoşbulduk canım ama yetişemedim

kahvaltı:
1 yumurta
1 kk peynir

ögle:
1/2 kase çorba
1/2 kase yogurt
1 tane sultan kebabı dediler(sigara böregi gibiiçi etli)

ara :
1 y.k kadar sütlaç

akşam:
1/2 kase çorba
1/2 kase yogurt
2 tane sultan kebabı
2 etiform
2 galeta
1 kk peynir

sabah 1 peynirli poğaça
Öğle
2 kepçe çorba
3 yk bulgur pilavı
3 yk türlü

akşam
1 but
2 yk makarna

kızlar daha yarım saat önce geldik eve köpek gibi gezmişiz yawww çok yoruldum şimdi çay içicez sonra geçmiş yapıp gelirimmmm..bu arada kızıma çok güzel ciciler aldım..özge wenice de %50 indirim var haberin olsun defnoşa bişeyler alacaksan ben doldurdum valla çok ucuzdu bi sürü eşofman takım aldım kapşonluu=)

bu çubuk tarçın denen şeyi ben anlayamadım. şimdi oha diceksiniz ama erimiyo ki o çayların yada sütün içinde? erimesi lazımmı ayrıca aynı çıbık tarçını kaç defa kullanmalıyım. şimdi ben bu karışımdan yapıcam bu akşam bunda bir sıkıntı yok ve şişeye koyup yanımda taşıcam ama sadece yemeklerden önce mi içeyim normaldede içsem olmaz mı? ayrıca çıbık tarçın kafama takılıyore:)
aroma veriyo kız tarçın..dene bakalım sende benim anneme yaramııştı..yemeklerden önce içeceksin ki hızlancak şekerim

yapma yaa sabahtan beri bir sürü muz yedim :(( yok ilaç içmiyorum ama hala geçmezse veririz demişlerdi bilmiyorum ne yapıcam yaa 3 gün oldu çöktüm rresmen 3 günde
çoook su iç özgeeeeeee..muz yemeee

ayy keyfini de hiç ihmal etmiyor süpersin valla
aaa etmem valla bi kahve keyfim var zatennn

biliyorum biliyorum :( fakat bu ara regl den dolayı asabım çok bozuk:( bir de erkek arkadasımla hayata bakıs acısındaki fikir ayrılıkları vs beni çok fazla düşündürüp geriyor son zamanalrda bunların hiçbiri bahane asla olamaz ama ne bilim yedim öyle işte sabah sabah gerilince

zaten hiç kilo veremedim bu hafta
gerilme bişeye canım ya sıkıntı yapma erkkelerle anlaşmak ayrı bi beceri zatenn

açlık hissetmeden zayıflanmaz bence psikolojik ben açlık çekmiyorum kilo veremiyorum diye düşünüyor insan ama böyle bişey yok canım doktorlar boşa mı diye aç kalmadan zayıflayın diye :27:

:54::54::54::54::54:

canım su kaybı için 1 litre suya 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker at iç bu suyu
ya ne bilyim aslı açlık derken hafif yani tıka basa doymamış olmalıyımm=)

Back
X