Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin

kılzarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimimi yapıyorum 59.500 :DD 100 gr almışım niye acaba yaws:DDDDDD çok yedim bu haftaaaaa pehhhh

kızlar menümü yazayım :42::42::42::42::42:

dün akşam yine teyzoşumda olduğum için
bir tane türk kahvesi
1. parça çikolata (teyzem ısrarla yedirdi)

sabah kahvaltım

küçük sandv. ekmeği
3. çeri (minicik)domatesi
şekersiz çay
3 tane zeytin
1. dilim beyaz peynir

ara

bitki çayı

öğlen yani saat 4 gibi

beyaz peynirli sandv.

ve allah zin verirse
akşam yemeğimi annemle yicemmm başbaşa:))))))))
nereye gideceğimize karar vermedikk onun için menüyü yazamıyorum ama nşntaşına gidicezzz houyyy orda yememk mümkün değil ki:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:))))) way way wayyyy:)) ama sanki bugün birazcık kaçmış gibi fadikim:) afiyet olsunn sne sandiviç çok yemezdinde şaşırdım

dünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin

bu nasıl bi menü salihacığım akşama kadar bişi yememişsin canım bak internetten de araştır istersen..sabah kalktığında 1 saat içinde kahvaltı yapmazsan metabolizma yavaşlıyor ve vücut yağı depolamaya başlıyor bu şekilde kilo vermen çok zor olur ilk başta veriyormuşsun gibi gözükür belki ama ilerde eski yeme şekline dönünce her lokma normal kalorisinden iki katı olarak depolanır vicudunda şimdi ki kilonun iki katını alırsın..öğün atlama canım

bu nasıl bi menü salihacığım akşama kadar bişi yememişsin canım bak internetten de araştır istersen..sabah kalktığında 1 saat içinde kahvaltı yapmazsan metabolizma yavaşlıyor ve vücut yağı depolamaya başlıyor bu şekilde kilo vermen çok zor olur ilk başta veriyormuşsun gibi gözükür belki ama ilerde eski yeme şekline dönünce her lokma normal kalorisinden iki katı olarak depolanır vicudunda şimdi ki kilonun iki katını alırsın..öğün atlama canım

aynen katılıyorum

sabah ki kilom 105 bile çıkabilir beni affedin..
sabah saat 9 gibi evde olurum ve nete kilomu girerim.
ondan sonra duş alıp yorgunluktan uyuyamam ama uyumak istiyorum.
akşam saat3 de staj için il merkezindeki hastaneye gitcem ..
artık cuma ve pazar günleri mesai sonrası ildeki hastanede stajım olacak..
geç kalırsam ve giremezsem haberiniz olsun ...
6 hafta boyunca her hafta sonu cunma ve pazarları yokum ama geçte olsa geldigimde girmeye çalışırım............

canım benim Allah kolaylık versin sana ya..

Back
X