Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

CUMA zayiflama YARIŞMASI 235. ETAP SONUC LİSTELERİ
30 Aralık - 06 Ocak

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................13. TAKIM
İKİNCİ ...................6. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................14. TAKIM

cuma zayiflama yarışması 235. Etap sonuc listeleri
30 aralık - 06 ocak

takım dereceleri

birinci...................13. Takım
ikinci ...................6. Takım
üçüncü..................14. Takım

harikasınız kızlarr
:2: :16: :2:

örgü örüorm ilk defa elime yumK şiş aldm erkek arkıma atkı örcem beceremiorm:( söküorm hep
aman örgü örmek sabır işi ya bende nefret ederim bi heveslendim bi örgü dergiisnde oyuncask ayı yapılışı vardı ona başladım bi sürü de ördüm parçalarını bi kaç şeyi eksik antenleri falan hala duruyor 1 aydır...içine elyafını falan bile almıştım..aklıma getirdin şimdi ya bi ara öreyim de bitireyim pehhh.sen ne örüyorsun ki söküp duruyosun yani hangi örnekk

ya bu ilkoş ne dicekti bize kızlar gelsin diyip duruyorduu...möhömm bişey diye ben mi kaçırdım söyledi de:37:

yok canım kaçırmadın söylemedi ya..

anammmm kız iyiki yangın falan çıkmamışşşş

anammmm bitmiyo valla sizin sobayla sorununuz anlaşamıyosunuz=)

anam emoş ne etmişsin sen yaww bisküvileri götürmüşsün böreklerrr falannn

ya valla gitti bugün nolcak kendimi toparlayamıyorum ben 2012 iyi gelmedi bana...
Evet aslının soba maceraları tak etti artık

zayıflayayım birazda bakanlıgın önünde çıplak protesto etcem aslı yı sıcak memleketlere gönderin diyee
:9::9::9::9::9::9:

yok canım kaçırmadın söylemedi ya..

ya valla gitti bugün nolcak kendimi toparlayamıyorum ben 2012 iyi gelmedi bana...

zayıflayayım birazda bakanlıgın önünde çıplak protesto etcem aslı yı sıcak memleketlere gönderin diyee

iyi bari,dedim kaçırdım heralde...evet kaçırmışsın bugun =) yaaa protestonda beni de araya sıkıştır beni de atasınlar hehehe

Ben çıkıyorum kızlar
dışarda fırtına kıyamet..
Sabaha dingin ve karlı bi ortam olcak sanki...

anammmm kız iyiki yangın falan çıkmamışşşş

anammmm bitmiyo valla sizin sobayla sorununuz anlaşamıyosunuz=)

bitmiyo canım bitmiyo :52:

harikasınız kızlarr
:2: :16: :2:

send eöyle canım :54:

canım soyunmana gerek yok bir kısmet bulupta işi halledebiliriz :27:

oo hadi bakalım kızlar hfataya birincilik olur inş...

hoşgeldin canım ben aslı takım kaptanıyım
29.9 yaşındayım :27: sivasta öğretmenim sana kuralları yazayım

en önemli kural her gün 7 mesaj yazma canım
hergün mesaj sayısına bakılıyor her üye 7 mesaj yazmış mı diye liste hazırlanır senide yarından itibaren listeye alıyoruz aman ha dikkat
şuanki kilonu ve hedefini alabilir miyim canım kaydedecem
bi sorum daha olacak daha önce bir zayıflama takımına girdin mi

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

slm kızlaqr ben sizleri tanımaya çalışıyorum

bol bol geçmişi okuyorum

fazla yorum çıkmıyor bu yüzden

maş.. muhabbet güzel ama...

:)))

kızlar cnm skılıo sızın takıma bı bakayım dedımk bzlerde kımseler yok suan 5. gruptaym bnde nasılsınz :)

hoşgeldin canım ben aslı takım kaptanıyım
29.9 yaşındayım :27: sivasta öğretmenim sana kuralları yazayım

en önemli kural her gün 7 mesaj yazma canım
hergün mesaj sayısına bakılıyor her üye 7 mesaj yazmış mı diye liste hazırlanır senide yarından itibaren listeye alıyoruz aman ha dikkat
şuanki kilonu ve hedefini alabilir miyim canım kaydedecem
bi sorum daha olacak daha önce bir zayıflama takımına girdin mi

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

slm aslı memnun oldum bende banu 35 yaşında 2 çocuk annesi ev hanımıyım kimya okudum ama çalışmıyorum

lise 1 ve ilkokul 2 de 1 oğlum ve bir kızım var...

88 kiloyum boyum 170 şu anki hedefim 80
hedefi ulaşılabilir tutuyorum ki azmim kırılmasın daha sonra 65 lere inecek hedefim inş....

takım olayına gelince geçen yaz 3. takımdaydım ama en son 2 3 kişi kaldık takım kapanmak üzereydi ki ben ayrıldım ama en çok direnenlerden biriydim...şimdi toparlanmışlar ama farklı kişilerle devam ediyorlar...6 ayı geçmiştir eminim...

hergün en az 2 saat nette takılırım.paylaşımda sorun almaz eminim...

aliye ve banuyla birlikte 13 kişiyiz canım

aliyeye mesaj attım 7 mesaj yazma zorunluluğundan bahsettim canım

sizleri tanımaktan mutlu olucam

aaa aliyede benimle aynı zamanda 3. takımdaydı o da bilir takımın çırpınışlarını.

azim ve paylaşım olmayınca motivasyonda olmuyor malesef...

Back
X