yok bana işten çık demez. iş bulmamı istiyor tabiki iş bulmadan çıkmam mantıklı degil. zaten o da böyle biri degil. ama tabi ister istemez rahatsız oluyor. illaki sosyal ortamlar oluyor iş yerinde ve aslında cidden kötü biyer hem dindar geçiniyorlar hem %90 ı kapalı hem de hayatımda gördüğüm en dedikoducu fitneci yer. ama iş bulmak da çok zor özellikle de benim çalıştıgım sektörde. aramızdaki kavgalar genelde altyapıdaki kötü psikolojiden. yoksa kişisel bişey yok. yani yanyana olmaktan rahatsızlık sadakatsizlik falan gibi kötü durumlar asla yok. o da işsiz ya tabi onun ezikliği de var

ne bileyim ya bazen diyorum ki acaba allah kısmet mi etmiyor biz boşuna mı zorluyoruz bişeyleri. hani derler ya allah istemezse olmaz diye. bir yıldır hersey hep kötüye gitti. artık bu düşünce belirdi aklımda. pek dindar sayılmam ama bu bile geliyor artık aklıma. yarın oturup konusucaz taşan bardaklarımızı boşaltmaya birbirimize söylemediklerimizi konusmaya çalışıcaz. bakalım. bu arada bana yılbası hediyesi zayıflatıcı masaj kemeri almış:)))