Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhabsaaaa ben geldim cok iyi hissediyorum sevgilimleydim bardagimizi bosalttik biraz su an cozumu olmayan sorunlarimiiz icin biz I yipratmamaya calismaya karar verdik cok mutluyum

kızlar napıonuz ben hem örgü örüom hem dabbe 2 yi açtm onu izliorm ama korktum basından devam etsem mi kararsızım

Menum

Sabah 2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir 1 yumurta domates
Ara sutlu nescafe
Oglen 1 porsiyon doner ve ayran
Ara yok
Aksam yine yok

anneme geldim kızlar saat 8 gıbı temızlık vardı bugunnn kahve içtik annemle bi bakimm dedim napıyosunuz:52::52::52::52:

Herkese merhabsaaaa ben geldim cok iyi hissediyorum sevgilimleydim bardagimizi bosalttik biraz su an cozumu olmayan sorunlarimiiz icin biz I yipratmamaya calismaya karar verdik cok mutluyum
oh çok sevindim canımmm..en güzeliii

kızlar napıonuz ben hem örgü örüom hem dabbe 2 yi açtm onu izliorm ama korktum basından devam etsem mi kararsızım
ör bakalım hamarat hatunnnn=)

Menum

Sabah 2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir 1 yumurta domates
Ara sutlu nescafe
Oglen 1 porsiyon doner ve ayran
Ara yok
Aksam yine yok
çok güzellllll
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm napıyosunuz:16::16::16::16::16:
hoşgeldin fadikkkkk.....

canım kadın çocuktan önceki halinden daha zayıf olmuş ona şaşırdım

yerim seni çıtır hele o bal yanaklı çıtırı daha cok yerimmmm

24 kilo oo çokmuş..olsun canım sende verdin cogu gitti azı kaldı

canım cokkk gecmiş olsunnn..cok kosturuyosun canım maalesef
ben bakmadım son haline hiç ama olmuştur canım bebeiş sitresi kolay değil belki bunlaıma bile girmiş olabilir..loğusalık çok farklı bişi çünkü....
l

kızlarr annem geldimm 8 gıbı temızlık yaptımm kahve içtikkk bi bakimm dedim napıyosunuzzz:52::52::52::52:

bana kızmayınn.. konuşma ihtiyacımı sizinle gideriyorumm.. fazla duygusalımm:30:

sana kızarmıyız hiç kuzuuu...son zamanlar da herkesin işi başından aşkın heralde sen kaldın böle yanız :((biz olsakta olmasakta sen yaz canım sıkıntını derdini biz girdikçe gördükçe cevaplarız :))

Back
X