Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay anlatayım canım
benim kocam çocuk gibi:))
biz rıvır zıvır dolabımız var çikolatalar gofretler cipsler çerezlerr keklerr fındıklar fıstıklar ne ararsan varr :) markte girinc ekendini kaybediyor kociş.
bende biryere gideceğim zaman çantaya atıyorum gittiğimyerde çocuklara veriyorum, komşular bişiler gönderiyor genelde çocukları getiriyor onlara veriyorum falan,
çarşmba arkadaşa giderken patlamış mısır vardı paket aldım çantama birkaç bişi daha götürdüm ufaklık vardı verdim, dün tv izlerken patlamış mısır gördü bizim mısırımız varı dedi hadi yiyelim:D bende yok artık dedim daha 2 gün önce ordaydı ne oldu dedi:DD sırıttım bir kızdı birdaha dedi saklıcam aldıkları verme çocuklara falan:D ay gözü döndüü:D küstüü onun gönlünü aldım hahaha:D çocuk yaaa

e zaten hepsi bunların çocuk misali:) büyümeyen bebekler:)

CUMA zayiflama YARIŞMASI 235. ETAP SONUC LİSTELERİ
30 Aralık - 06 Ocak

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................13. TAKIM
İKİNCİ ...................6. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................14. TAKIM
wayyy kızlarr süpersinizzzzz tekrar tebriklerrrrr

ay anlatayım canım
benim kocam çocuk gibi:))
biz rıvır zıvır dolabımız var çikolatalar gofretler cipsler çerezlerr keklerr fındıklar fıstıklar ne ararsan varr :) markte girinc ekendini kaybediyor kociş.
bende biryere gideceğim zaman çantaya atıyorum gittiğimyerde çocuklara veriyorum, komşular bişiler gönderiyor genelde çocukları getiriyor onlara veriyorum falan,
çarşmba arkadaşa giderken patlamış mısır vardı paket aldım çantama birkaç bişi daha götürdüm ufaklık vardı verdim, dün tv izlerken patlamış mısır gördü bizim mısırımız varı dedi hadi yiyelim:D bende yok artık dedim daha 2 gün önce ordaydı ne oldu dedi:DD sırıttım bir kızdı birdaha dedi saklıcam aldıkları verme çocuklara falan:D ay gözü döndüü:D küstüü onun gönlünü aldım hahaha:D çocuk yaaa

süpermiş :52::52::52::52:

:D söyleyecemde şöyle grubun çoğunluğunu yaklamaya çalışıyorum şeker ya:D

bak su an bisürü kişi var söleee=)

bizde bebişi yıkadık az önce benimde duşa girmem lazım..çırpınıp durdu hertarafım köpüklü su olduuu bid e kustu üstüme ohhh mis gibiyim şu annnn=))) bak çıkıyorum dusa girip gelicem döndüğümde sölemiş ollll:37::37:

gelelim bu günki menüme

sabah 1 yum 1 dl ekmek

ara 1 armut

öğle 1 yum 1 dl ekmek 4 5 tane zeytin

kuşluk 3 4 tana hurma türk kahvesi

akşam sebze yemeği 1 köfte kader et 2 kaşık yoğurt1 kepçe çorba 1 dl ekmek

saat 11 gibi küçük bir tost

su tamam spor yürüyüş adımsayarım 12 bini geçti

işte böyle a e olunnnn...:54::54::54:

hımss çok güzel keşkee tost olmasaymış ama zamanlaaaaaa sende alışırsınnnn

mihracee, hazos87, oyagibi, aynalar+, emidaf, banucan1975

kızlarr çopunluk burdasınızzzz size birşey söyleyimmii möhüm bişi:DD