• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gerçekten öylee geçmiş yapmaya üşenecekler:)))))
ikiçençennnn birarayaaa gelince sonuç bu:D

ii gecelerr canımmmm tatlı rüyalar

ay canım içimi biraz rahattınn inan
zatene idrar olayıııı çok fena hiç yaşamadığım şeyleri yaştıyor bana geçen sinamada rezil rüsva olldum dahaa fazlasını düşünemiyorum
ama benim wc korkum başka bişi varmı diye kontrol ediyroum korkuyorum azcık:((((
anladım canım kanamadan korkuyorsun sanırım..benim kaçıncı aydı hatılamıyorum çok azıcık olmuştu tuvalet kağıdına gelmişti bi de çamaşırımda çok az vardı korkudan ölyırdum hemen dr a gittim ama sorun olmadı geçti de zaten 1-2 gün 2-3 sefer olduuu..=)

Son düzenleme:
kızlar ya bişi sorcam şu twist midir nedir yuvarlak bişeyvar üstünde sağa sola dönüyon bel inceltmek içinn almayı düşünüyorum işe yarar mı kiiii? kullanan var mıııı..benim bu belin inceleceği yok bacaklarım eskiye döndü sayılır ama bell hala dönmediiii

benim var canım düzenli yaparsan döner ama öle sadece onunla olmuyor onu alana kadar başının arkasına omuzlarının üstüne bi sopa alıp sağa sola dönebilirsin ya da beli incelten mekikler var onları yapabilirsin...canım twisti sadece 1 dk filan yapabiliyorsun belli bi süre dalağı ağrıtan bi hareket yine sen bilirsin canım...

kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir

ben de katılıyorum yeni üyeler çağır olmazsa sen yine aslıcığım...

mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+

merhabaa kızlarrr nabersinizz ben gezmekten geldimmm
ayy:(( biraz sancım var yaaaaaa :( dua edin bana n olursunuzzz

allah korusun canım inşallah bişey olmaz..ama sancıların oluyor canım hamilelik boyunca adet göreceğin günlere yakın adet sancısı gibi ufak ufak ağrılar girebilir çok korkma öle olunca sitrese sokma kendini :))

hoş bulduk canımmm :(((( bilmiyorum bir gaz sancısı bir kasık batmasıı anlamadım:((:18::18::18::18::18:

benim ilk üç ay kasıklarıma iğneler batıı durdu sonra da farklı yerlerim ağrımaya başlamıştı hamilelik dönemince tuhaf tuhaf yerlerim ağrıyordu...bişey olmaz canım sen korkma

sabah
1 kase nesfit meyveli sütle

ara
1 ceviz

öğle
2 dilim fırında mücver
3 yk makarna

ara
1 elma

akşam
1 fırında baget tavuk
3 dilim fırında patates

ara
belki 1 kivi
bence mücver ve makarna - tavuk ve patates aynı ögünde olmamalı ne kadar az olursa olsun .buna dikjkat et istersen canım

menüm

kahvaltı
kaşarlı tost

öğle
2 adet haşlanmış enginar

ara
1 dilim ekmek 1 dilim peynir

akşam
4 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
bol yeşillik

arada meyve yiyecem

30 dak eliptik
10 dak göbek vs egzersizi

pilav ve ekmek sanırım bi krize girmişin ...ama güzel yeşillik meyve var harekette var

bu arada bugun spor yaptım yazıyım bariiii=)))) aslıı duy sesimiii kıh kıhh
40 sağ 40 sol yan bacak hareketi
20 sağ 20 sol düz bacak hareketi
20 yarım mekik
20 tam mekik
20 sağ 20 sol yan mekik
50 bel hareketi
25 sağ 25 sol bel hareketi
20 kalça hareketiii

daha yapcaktım kız durmadıııı=))))
:46::46::46::46::46::46:
harika

kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir
kaptanım kaptanım sen daha iyi bilirsin ben zaten bu ara koptum takımdan
mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+

merhabaa kızlarrr nabersinizz ben gezmekten geldimmm
ayy:(( biraz sancım var yaaaaaa :( dua edin bana n olursunuzzz

canım ya olur arada öyle korkutma kendini ama dikkat et soguktur kütahya üşütme
sabah
yemedim

ara
1 elma

öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak meyve suyu

akşam
2 dilim pide
salata
2 bardak çay

ara
1 elma
sabah 1 bardak süt olabilişrdi.
aklıma geldi ya bakıyorumda hiçbirimiz bende dahil süt içmiyoruz ya..
menapoza kadar kalsiyum almak çok önemli kızlar kemik erimesi açısından ben de hiç sevmem ama sabaha yada akşama 1 bardak süt eklemek lazım menülere

canım ben takip ediyorum uygun birilerini bulmak için hep şikayetçiler zamanımız yoksa giremiyorsak nete napalım diye ama takımların yürümesi içinde paylaşım şart yani

zaten paylaşım olmayınca olmuyo ne kilo veriliyo ne takımda birlik oluyo...
bencede paylaşımı bol olsun .
ya tabi hepimizin giremedigimiz zamanlar oluyo ama en az günde 1 sefer girip 7 mesajda atılabilir.zaten arada girilmedigi zaman hoşgörü oluyo suistimal olmadıgı zamanlar

kaptandan sert açıklamalar az sonra birazzdan:1::1:

kaptan daha sopasını göstermedi bakalım:9::9:

heheh bugün herşeyii yanlış anlıyorum ben yaaa pardon canımmm:)))))))

ay ben hamileyken belgeselde bile aglıyodum kardeşim hala dalga geçer benle
yarın yine nöbetciyim yorulacam :26:

aman aslım dikkat et bak beni sık ve yorucu nöbetler mahvetti.hala toparlanamıyom koca kadın gözükmeyen bi virüse yenildim ya:43:

kendi kendime ama çok yazmışım ya..
bak banucan böyle olcan ..
bizim köyde deli derler ama olsun bakarsın kızlar dönüp gelip okurlar

pazartesi menümü yazıyom:
kahvaltı:
1 dilim kepek ekemgi
1 kk peynir
172 yumurta beyazı
2 adet yeşil zeytin

ara:
5 badem

ögle:
2 kase tarhana çorbası
yarım limon

ara:
1 ayva (orta)

akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak et(kemikli)
2 dilim kep.ekmegi

gece:
1 mandalina
1 portakal

ara ara naneli şeker bogazıma iyi geliyo valla toplamda 5 tane yedim herhalde...

bu hafta ben kilo vereme egzersiz yok su içemiyom yemek deseniz bol alamasam razıyım...
ben çıkıyom çok yoruldum ya oturmak bile yoruyo beni çok halsizim offf iyileşmek istiyorum yaa

anladım canım kanamadan korkuyorsun sanırım..benim kaçıncı aydı hatılamıyorum çok azıcık olmuştu tuvalet kağıdına gelmişti bi de çamaşırımda çok az vardı korkudan ölyırdum hemen dr a gittim ama sorun olmadı geçti de zaten 1-2 gün 2-3 sefer olduuu..=)

ay canım dile getirmeye bile korkuyorum
şükür sen atlatmışsın darısı bana inş. öyle bişi olmazzzzz
saolun yaa valla içimi rahatlatıyorsunuzzz

allah korusun canım inşallah bişey olmaz..ama sancıların oluyor canım hamilelik boyunca adet göreceğin günlere yakın adet sancısı gibi ufak ufak ağrılar girebilir çok korkma öle olunca sitrese sokma kendini :))

tamam canım tecrübelerinizzden faydalanayım ben korkmayın diyorsanız korkmayımmmmmm inş. dediğin gibi olur fıstıkkkkkk düşünmemeye çalışıyorum ama arada ağrı olunca elimde diil tırs tırs:D

benim ilk üç ay kasıklarıma iğneler batıı durdu sonra da farklı yerlerim ağrımaya başlamıştı hamilelik dönemince tuhaf tuhaf yerlerim ağrıyordu...bişey olmaz canım sen korkma

hımsss biraz araştırdım netten dediğin gibiymiş canımmm yarındr ada sorarım içim rahat etsin diyee
tekrar teşkler kuzucukkkkk saol

Back
X