- Konu Sahibi Pinarbartu
- #61.801
hoşgeldin canım nasıl oldun
hee marulu çok yedim artık otluyoz![]()
hoşbulduk canım walla bi sürekli boğazımda gıcıkk tutumuş bi haldeyimm öhöö öhö diyip duruyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım nasıl oldun
hee marulu çok yedim artık otluyoz![]()
iyi yapmişsin canımmmm=))))çikolata heeee kiki aslı duymasınkızlarr işten çıkışta halama gittimm biraz şevkate ihtiyacım vardı ve nazz yapmaya((((
sağolsun halam süper biridir nazımı çekiyooooo babannemi de gördümm hemmm yemek yemedimm çayy içtimmm ama bir tane çikolata yedim(((((
hehe bir geyik geldi aklımaaaDD
otlar zayıflatsaydııı ineklerrrr tığ gibi olurdu hahahahahaDDD
babam şeker hastası annem hergün salata yapıyor ama 10 kişilikDD bunu babama söyleyinceeee adamın gülmekten göbeği çatladıydı
![]()
kızlarr işten çıkışta halama gittimm biraz şevkate ihtiyacım vardı ve nazz yapmaya((((
sağolsun halam süper biridir nazımı çekiyooooo babannemi de gördümm hemmm yemek yemedimm çayy içtimmm ama bir tane çikolata yedim(((((
hoş geldinnn canım ben meyve faslı yapıyorummmm:))
sen napıyorsun bakim
yawruş bu karda kıştadaa ne yürüyüşler yapılır ne yürüyüşler yapılırcanım bence sen yürüyüş yap sadeceee.çünkü bebk şimdi tutunmaya çalışıyor ağır şeyler yapmaman lazımmmm..en güzeli yürüyüş bol bol yürüüü...
)
iyi yapmişsin canımmmm=))))çikolata heeee kiki aslı duymasın
kızlar ben kaçiyourm dusa girmiştim şaçımı kurutayım görüşürüzzzzzzzzzzz
ohh yarasınn bebişeeeee inşallahhhhh
ben napimm canım bitkin bi haldeyimm yatagın içine girdimmmmm sıcacıkk öyle yani:)))))))
bebişşş nasıllll oyyyyy teyzesınınnnn nohutt kadar olannn bebişiii![]()
kızlar ben kaçiyourm dusa girmiştim şaçımı kurutayım görüşürüzzzzzzzzzzz
hoşbulduk canım walla bi sürekli boğazımda gıcıkk tutumuş bi haldeyimm öhöö öhö diyip duruyorum(((((((((((
yarasın yarasın:)))
ay yawrum benimmmm birde sıcak çay al eline kupaylaaa biryandan da onu yudumlaaaaa ohhh süper keyif olur fıstık.
bebiş neyapıyor bilmiyorummm inş. iyidirD besleyip duruyorum bıdığı
![]()
yarın sabah 8 de dr randevumuz var inş. kalp atışlarını duyacağızzzzzzzzzz :)))))
dinlenmek istiyorsan git şekerimmm yarın görüşürzzzzkızlar bende kaçayım diyorum bugün ne dersiniz![]()
diyet yapmak değilde canımmmmmm dikkat ediyorummmm yedikleirmee:)))oyyyyyyyyyy hadii inşş.... allahım hayırlısıla dunyaya gelmesını nasıp etsın ınsallah:)))))))))
bebişee iyi bakk zatennn sakınn dıett yapma bakkkk![]()
dinlenmek istiyorsan git şekerimmm yarın görüşürzzzz
geçmiş olsun canım sıcak tut kendini ben sıcak sutırbasız yatmıyorum artık odam soğuk ama yatağımı ısıtıyor ondan beri çok kötü hastalanmadım çok şükür
Allahtan ev sıcak canımm hatta odam en sıcak olan yer bal limon yaparım sabah allah ızın veırıse