• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yawruş bu karda kıştadaa ne yürüyüşler yapılır ne yürüyüşler yapılır:DDDDDDD
kızlar evin önünce bir yokuş var ama çok dik değil araba sesi duyunca pencereye koşuyorum çıkıyorlar çıkıyorlar geri kayıyorlar:DDDD seyretmesi çok zevkli:DDDD inatla deniyorlar ama başaramıyorlar:D
ben çıktım ama heheh kocam pencereden bakmış o virajaaa nasıl girişti öyle diye yukarıdaa merdaneyle beni bekliyordu:D
ay haklısın valla o zaman evin içinde turla hehehehe..hwehehehhe dikkatli ol kız tek kişi değilsin artık ona göreee

walla halamm suratımın rengını görüncee yedirdii bu ne böylee kansız kalmıssın dedıı benımde canıma mınnet ohh yedım wallaaa:26::26::26::26::26::26::26:
heheh iyi yapmişsinnn canım..

yarasın yarasın:)))
ay yawrum benimmmm birde sıcak çay al eline kupaylaaa biryandan da onu yudumlaaaaa ohhh süper keyif olur fıstık.

bebiş neyapıyor bilmiyorummm inş. iyidir:DD besleyip duruyorum bıdığı:D
yarın sabah 8 de dr randevumuz var inş. kalp atışlarını duyacağızzzzzzzzzz :)))))
ayy yarın bize de yaz dr dan sonraaaa.tık tık tıkkk çok hızlı atıyor kalplariii

kızlarr ben çıksamm ayıp olurmuu halim yokk biliyorum topiğe gelemiyorum ama inannın hastayımm gözlerim kapanıyoo birazda canım sıkkın ne bilimm neysee öpüyorum çokkkk allaha emanet olunn

geçmiş olsun canım iyigeceler

bu günki menüm

sabah 1 kase yoğurt çorbası

öğle 2 dl kep ekmek acı sosla yağsız 1 bardak süt 3 4 tane büskivi

akşam 3 4 kaşık pilav 5 6 kaşık kuru fasulye turşu 1 dl ekmek

saat 10 gibi 4 5 tane çiğ köfte

emidaf geçmiş olsun canım

mihrace hadi bakalım hyrlı haberlerini bkliyoruz

kızlar bende yatıcam artık gene hızlı bir gün bekliyoor beni a e olun...

Günaaaayyyydddııııın buzzzz gibi bir sabahtan totom donarak geldiğim iş yerinden günaydın hepinize şekerliklerim bırrrrrrr.

:))) bugün kendini biraz daha keyifli hissediyorum saat 11:00 de güvenlik denetimi var türk telekomdan gelecekler onlarla ögle yemeği yemek zorunda kalmam umarım ziraaaaaa haşlanmış brakonim yanımda(brakoni=brokoli)

hepinizi kocaman ve manda göle sıçar gibi ses çıkartacak şekilde öpüyorum:)))

bu sabah bir değişiklik yapayım dedim. gelirken dardanel in sandviçlerinden aldım. sabah sabah ton balıklı sandviç yenir mi demeyin ben böyle abuk subuk saatlerde abuk subuk şeyler yemeyi severim:)

amaaaa hemen paniklemeyelim hanımlar sandviçim light ve sadece 170 kaloriiiiiii yanında da şekersiz çayımı aldım şimdi geçmiş yapıyorum:)

mısır püskülü ve kiraz sapı gercekten odem attırıyomuş
kiraz sapınıdenemiştim,birde maydonoz suyu acayip wcye cıkarıyo ii geliyo

bende bir kere içtim ama düzene oturtamadım. maydanoz suyunun yağ yakıcı özelliği de varmış. ama şunu anlamadım suyu kaynattım ben maydanozu içine attım 5 dk beklettim içtim o suyun renginin maydanoz gibi yeşil olmasını bekledim ama olmadı acaba suda kaynatmalı mıydım maydanozu ne dersin

güzel canımmm çok güzelll

kız için dışın tost olmuş hehehe

kız dikkat et meyve yeeeeeee

iyidir canım sen napıyosunn
sorma karbonhidrat diyeti hahaha

bende bir kere içtim ama düzene oturtamadım. maydanoz suyunun yağ yakıcı özelliği de varmış. ama şunu anlamadım suyu kaynattım ben maydanozu içine attım 5 dk beklettim içtim o suyun renginin maydanoz gibi yeşil olmasını bekledim ama olmadı acaba suda kaynatmalı mıydım maydanozu ne dersin

aslında suna dumankaya ablamızı izledim gecen..şöyle yaptı
1 tutam maydonozu rondoya attı uzerine 1 limonun suyu ve 1 su bardağı su.bunların rondodan gecirdi..çok ii attırıyomuş bu da suyu cildede sürebilirnmişsin.

ben 2-3 kez kaynatmıştım yeşil olmuyor zaten..ama acayip atıyo odemi..yapayım bugun ya ben ii hatırlattın.

Günaaaayyyydddııııın buzzzz gibi bir sabahtan totom donarak geldiğim iş yerinden günaydın hepinize şekerliklerim bırrrrrrr.

:))) bugün kendini biraz daha keyifli hissediyorum saat 11:00 de güvenlik denetimi var türk telekomdan gelecekler onlarla ögle yemeği yemek zorunda kalmam umarım ziraaaaaa haşlanmış brakonim yanımda(brakoni=brokoli)

hepinizi kocaman ve manda göle sıçar gibi ses çıkartacak şekilde öpüyorum:)))

gunaydınnnnnnnnnnn
bu gun iyisin belli sekerciğimm:1::1:

Sizinle bugün kereviz sebzesine yönelik bilgileri paylaşacağım. Umarım işinize yarar:)

Hey kızlar sütü arttırıyormuş bence deneyin. ama suyuna limon sıkmayı unutmayın ki bebişlere gaz yapmasın

Kereviz Bitkisi: Oldukça besleyici bir sebze olan kereviz A, B ve C vitaminleri ile başta fosfor olmak üzere çinko, bakır, mangan ve selenyum minerallerini içerir. Besin değeri ve faydası bakımından Allah’ın bir lütfü olan bu bitki pek çok hastalığa iyi gelir.
Kerevizin Faydaları: Uyarıcıdır. Kandaki stresi hormonlarını azaltır ve sinir yorgunluğunu giderir. Vücudu kuvvetlendirir. Cinsel gücü ve isteği arttırır, iktidarsızlığı giderir. İştah açıcıdır. Ağız kokusunu giderir. Öksürüğü keser. Kanı temizler. Karaciğer şişliğini ve sarılığı giderir. Sivilceleri azaltır. Gaz söktürücüdür. Böbrek kumunun ve taşlarının dökülmesine yardımcı olur. Yüksek tansiyon, şeker ve prostat hastalarına faydalıdır. Hipertansiyonu ve kolesterolü düşürür. Mideyi kuvvetlendirir. Ağrıları giderir. Cilde tazelik ve parlaklık verir. Unutkanlığa karşı faydalıdır. Anne sütünü arttırır. Romatizma ve gut şikâyetlerini azaltır.
Kereviz nasıl kullanılır? Kerevizin sapı, yaprağı ve kökü kullanılır. Kereviz yemeği ve salatası yapılabileceği gibi tohumu da kullanılır. Kaynatılıp suyu içilirse fazla salgılanan mide asidine ve idrar zorluğuna iyi gelir. Kereviz kaynatılırken suyuna limon ilave edilirse gaz yapması önlenir. Kereviz tohumu adet kanamalarını tetikleyici etkisi nedeniyle adet düzensizliği çekenler için faydalı olabilir.

ay haklısın valla o zaman evin içinde turla hehehehe..hwehehehhe dikkatli ol kız tek kişi değilsin artık ona göreee

ayy yarın bize de yaz dr dan sonraaaa.tık tık tıkkk çok hızlı atıyor kalplariii

:)))) hehe
bugün bebişin kalp atışlarını duydukk hazalcımmmm minicik kalbii atıyordu :) yerim ben o kalbii

Back
X