• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hmm bu ne temizliği yawwwwww...canın mı sıkkın senin bakiyimmm
herşey sizin bildiğiniz gibi aynı devam ediyor.. 2 haftadır hakan konuşmuyor benimle.. bende annemgile dedimki bundan sonra iş size kaldı ne yaparsanız yapın bu sorunu halledin.. işte böyle.. ama temizlik yaptığım yalan değil :D

Menüm: sabah dardanel ton balıklı light sandviç(170 kalori) ve şekersiz çay ara bir orta boy havuç öğle yarım kase mercimek çorbası, biraz fırında pişmiş mezgit balığı, bol limonlu roka, limonlu brokoli salatası ara şekersiz çay bir tane kepekli bisküvi akşam limonlu brokoli salatası ve yoğurt
afiyet olsun canımm süperimsi mikemmel bi menü :1:

kızlarrrrrrrr merhabaaaa kulaklarım çınladı snakii bugün birazz kaçırıdm ama yinede yazacağım sanırım cumayada mezun olacağım:((((

sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
yarım dilim ekmek
1 tk bal

öğlen
1 porsiyon mantı

ara
3 ceviz
1 iftarlık hurma

akşam
1 kase çorba
4 tane lahan dolması
3-4 yk sütlaç

ara
1 dilim kek
1 incir tatlısı

kızlar inanmayacaksınız ama ben bu hafta kilo almışım yaaa.... ilaçlar,serumlar,meyveler bittim ben bittim... beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....
bi ara verdin farzet yine devam etcez şekerimm ama gitme yaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrr merhabaaaa kulaklarım çınladı snakii bugün birazz kaçırıdm ama yinede yazacağım sanırım cumayada mezun olacağım:(((( sabah 1 bardak süt 1 kk peynir yarım dilim ekmek 1 tk bal öğlen 1 porsiyon mantı ara 3 ceviz 1 iftarlık hurma akşam 1 kase çorba 4 tane lahan dolması 3-4 yk sütlaç ara 1 dilim kek 1 incir tatlısı
biraz fazla şeker içeriği var.. kahvaltın güzel afiyet olsunn

şu an derin bir nefes alıp tombul yanaklarımı şişirerek pöffff yaptım:37:
ayyyy çok hoşşsun yaaaa :))):1::1::1::1::1::1::54::54::54::54:

allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. canım çokk teşekkür ederimmmmm
ay kendimi şey gibi hissediyorum görmemişim oğlu olmuş çekmiş şeyini koparmış:DDDD benimkide o hesap herrşeyi yazar oldum:DDDD:17::17::17::17::17:

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
2 adet yeşil zeytin

ögle:
kepek ekmegi arasına peynirle yapılmış 2 tost

ara:
1 portakal

akşam:
1tabak mantı
2 y.k. et sote

ara:
1 portakal
oh afiyet olsun canımmm sankim emoşa göre fazla bir emnüü senin diğer menüleirnin ynaında bunnlar birazz fazla geldi amaa rahatsızsınnn toparlanman için yemen lazım bu ara:DDDD
bu arada benim öğlenm menüm senin akşam menün:)))

ayyyy tıpır tıpır duydun mu o sesi sende en sonunda canım benim sesini de duy inşallah..ayy çok merak ediyorum cinsiyetini valla...

:)))) ay evet duyduk özge ablasıı çok güzeldiii dr hiç kapatmasın istedim ultrasonu:DDDDDDd heheh amma abarttım ama aynen böyle hissettim:DDD
ben merak etmiyorum yawsss :DDDDD niye acabaa bu konudada bir acayiplik var bende:D

bende bir kere içtim ama düzene oturtamadım. maydanoz suyunun yağ yakıcı özelliği de varmış. ama şunu anlamadım suyu kaynattım ben maydanozu içine attım 5 dk beklettim içtim o suyun renginin maydanoz gibi yeşil olmasını bekledim ama olmadı acaba suda kaynatmalı mıydım maydanozu ne dersin
bende böyle karışımları sadece bi kez yparım

valla banucan bana kızmasın ama bence banucanla olmıyacak yani ben benimsiyemedim kızlar sizi bilemem ama ne bi muhabbet var ne bi yakınlık girip 7 msj hakkını doldurayım çıkayım derdinde gibi geldi bana sizi bilemem...yani işi çoktur yoğundur belki ama en başta aslı kaptanımız söylüyor paylaşım yapabilecekseniz gelin diye....

paylaşımlarınızı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum
7 paylaşımda biraz çok geldi doğrusu
tabi siz birbirinizle muhabbet falan geçiyordur 7 yi ama ben daha kim neci anlamakla meşgulüm
kızmıyorum tabiki olmazzsa olmaz

hatta olmasında sizleride zor durumda bırakmak istemiyorum

bende başka bir takıma bakarım belki
sırf 7 mesaj dolacak die uzun uzun yazmak varken kısa kısa yazmak biraz zor oluyor...
problem değil yani ii geceler ...

ilkoşum inşallah benim kız gibi sever seninki de uykuyu :))
ay inş. annesi uykucu babası uykucuuuu bebiş cingibi olmazzz dimi uyusunn büyüsün:DDDDD

:53::53::53::53::53::53:aboooooooooooooo kız o saate kadar ne yapıyo kii........ay kızıklmıyor da bu bıdıklara bazen benimki de uyanıyor gece kendi kendine bişiler söleyip o minicik sesiyle bi şakıyo bi gülüyor kalkarken sinirlenerek kalkıyorum niye kalktı ki bu diye ama beni görünce bi gülüşü var ki sabaha kadar oturabilirim yani o gülüşün üsütüne...ooyyy bak uyuyo içerde bebeğimi özledim :))))
çokkkkkkkkkkkkkkkk özendim Allah bebişinizi size bağışlasınnnnnnn
yok anam sen şimdinin keyfini çıkar nasılsa 7,5 ay sonra sende bizim gibi olacaksın hehehehheeh

ayy sorma özge yaa mahvediyor biziiiii...3,5 a kadar iyiydi gülüyodu kendi kendine konuşuyodu sonra delirdi manyak gibi ağladıııııı pofffff bitmicek bizim gaz sorunumuzzz ne güzel uykuyu biraz düzene sokmuştuk iki bucuk üç gibi yatıyodu şimdi 5 olduuu bu bi kaç güne sabaha döner tanrımmmmmmmm çok korkunçç bugun allah bilir 6 da falan uyurrr....akşamlardan nefret eder oldum vallaaa.içimde hep korku ayy kaçta uyucak diye pehhhhhhh....benimkide sabah uyanınca çok şirin oluyo bi de gece bir bucuk gibi acayip çenesi düşüyo bayılıyorummm:1:
:))))) 7,5 ay hemencik geçsin istiyorum:))))),
senin bıdığındaaa sabahaki haline çokk özendim:)))))) ay ayy fıstıkkkkkk
sabah yemedim

öğle
1 dilim börek
1 bardak çay

akşam
3 kaşık patates kavurması
salata

ara
elma 2 bardak çay
amanınnnnnn doydunmu aslımmmm afiyet olsun çokk güzle menüün kendimikinden utanıyorumm:((( ama şimdiide 2 canlsıın muhabbettiyle tıkıyorlarrr önüme yaaaaa ben buraya bir dönecğeim pir döneceğim:DDDD
sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
1kk peynir
omlet
1 tk reçel

öğle
3 kaşik yoğurla 1 yk yulaf ezmesi
6-7 tane kuru biber kavurması

akşam
yemek yiyesim gelmedi 2 dilim ekmekle kaşarlı tost

ara
1 dilim mozaik pasta

bugun spor yapamadım kaslarım acoyo yaaa yarın yapicimmm

:)) afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz ayşeyle sana çok özeniyoruzzzz:DD hem güzel yiyorsun hemdeee zzayıflıyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

biraz fazla şeker içeriği var.. kahvaltın güzel afiyet olsunn

evet maalesef salihacım akşamki ara misafirlikten dolayı oldu canımmmmmm ev sahibi hazırlanmış yedim mecburenn

bu ara kahvaltı falsımı oturttum kahvaltı yapaibliyorum artık:))

Back
X