• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bu arada eski pantolonlarım oluyordu yani ama sıkıyodu baya..artık bacakları tam eskisi gibi oluyooo.ama bel hala sıkıyoooo....sanırım fazlalıkların hepsi bel kısmımdaaaa...ama göbeğim yok ayaktaykenn ayy çok mutluyum yaşasınnnn:37:
süper süper süper:))))))
kilo bildirimi
64.5
tebirklerrr kuzucum
14. TAKIM 239. Etap

aynalar ( 89,5 / 89,1 / 0,4 / 0,45% )
emidaf ( 66,4 / 66,4 / 0,0 / 0,00% )
fiyona_07 ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33%)
mihracee ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46%)
1.73 ( 100,0 / 99,8 / 0,2/ 0,20%)
hazos87 ( 59,5 / 58,4 / 1,1 / 1,85%)
pisiq ( 72,6 / 71,6 / 1,0 / 1,38%)
pinkcat87 ( 65,6 / / / %)
oyagibi (122,3 / 124,0 / - 1,7 / -1,39%)
faTTa83 ( 70,2 / 69,2 / 0,5 / 0,71% ) 238. Etapta izne ayrılmıştı kilosu ikiye bölündü. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
Kızlar ilkin bildirim yapmadı Perşembe akşamları yapıyordu dün notları girerken unuttu galiba
Bu hafta genel listeleri de ben hazırlıyorum okuldan sonra listemizi yayınlayacam ilkin inş gelir söyler kilosunu
kızlarr hepinizi tebrik ediyorummmmmmm harikasınızzzz, aslıcım ellerine sağlık canımmmmm
allah allah ben 5 çocuk yapmayı düşünüyorum.. tabi şimdi değil.. :1:
neeeeeee 5 çocukmuuu salihaaaaa şakaa gibisin:)))))
Allah gönlüne göre verisn ne diyeyim:D ama senbirdüşün bence bunu:DDD
gece banyo :1::1: sağlıklı olsunda uyumasın :54: internetten bi araştır bakalım nasıl uyutuyor anneler.. çocuğun odasında elektrikli süpürge çalıştırarak çocuğunuuyutanlar hatta bebeğin kafasına saç kurutma makinasını tutarak bebeğini uyutmaya çalışan beyinlerde var :19::19::19::30::30::30::30::30::30:

kızz niye öyle diyorsunkiiiii uyumayan çocukkkk nekadar sıkıntılıdır kimbilirrrr neyapsin anneler herşeyiii deniyorlarrr

ayrıcaa fön makinasının sesi elektrik süpürgesinin sesi bebişin anne karnındayken duyduğu sesle aynıymışş anne karnındaki gibi hissedermiş kendini o yüzdennbirçok çocuktaa işe yarıyor diye biliyorum:DD

Merhaba anne,ENGELLİ BİR ÇOCUĞUN ANNESİNE SÖZLERİ...
Nasılsın?
Ben iyiyim.
doğmama çok az bir süre kald...ı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
"Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM anne..

Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..

Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...

Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..

Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...

Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...

Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım anne!

kızzz niye uyandıroyrsun uyuyan bebişi yaaa uyusun işte negüseel ayy yaaa çok güzel bebeğin hazal:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah onaaa

:DDDDDDDD hehehe :)))) ay çok hoşssun vallaa:))

gelicem gelicemm beni buradan alıkoyamazsınızzzzzz kapıdan kovsanız bacadan inerim:DDDDD

hımssssss cici bak kendineee canımmmm sen bizeee gelişmerleri anlatmadınn sakinleşmedinmi bkaim sen dahaaaa
hehehe kız acıkmıştır da ondan kaldırdım bi de gündüz çok uyuyunca gece uyumuyooo işte..ama dayanamadı fazla kendi kendi sızdıı hehehehe..sağol teyzesiiiiii

bebişim reglin etkisi cokkk fazla oluyor.2-3 gun sonra daha ii hissedeceksin kendini

senin canın cok sıkılmış canım benim...ne olursa olsun hayırlısını dile..herkes yaptıgından sorumlu ama bize bıraktıkları izler geçmiyor :50::50:

kahvaltımızda ballı kaymaklı

İst olanlara çok teklif yok ama neyseee..
ayy şekerimmmm gell canımmmm gell ...bak profiterol yaptım...limonlu hindistancevizli kek yaptım..birazdan zeytinli poğaca yapıcam akşama doğru da börekk..yeter zaten daha da yapamam vallaaa bebekleeee

ben geldimmmmmmmmmm:)
hoşgeldin canım

ay sen korkma benim ki çatlak azcıkk huysuz biraz hehehhe.insallah seninki yaramaz olmaz hehehhehe...sağol canımmm teşekkürlerrrr
:))) tamam korkmayım inş.eşime çekerr çokkk akılı bi bebişmiş kimseye yük olmaış :DDD bana çekerse yandık sabahlara akdar ağlarmşım uyumazmışım senin zilloş gibi:DD çocukluğumu hatırlatıyor bana:D hahaha

kız valla değişik olarak dedim ya bi 4 gün o yazdıklarımdan yaptım spor diye..bide genelde sabahları nesfit yedimm ondan mı kii..ama bi de emzirdiğimi de unutma o da kalori harcatıyooo çünküüüü....
budaamotivee edici oldu bak şimdi:DDDD
kahvaltımızda ballı kaymaklı
..
kociş besliyorrrr zorla yediriyorr:DDDDD hehee

Merhaba anne,ENGELLİ BİR ÇOCUĞUN ANNESİNE SÖZLERİ...
Nasılsın?
Ben iyiyim.
doğmama çok az bir süre kald...ı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
"Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM anne..

Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..

Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...

Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..

Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...

Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...

Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım anne!

yaaa saliha bu nee eyaaaa canım sıkıldı oturdum ağlıyorum=((çok kötü oldumm

ben geldimmmmmmmmmm:)
hoş geldin ilkincimmmmm sabah aslı seni soruyordu bildirim ypamayı unuttu galiba diyeee:D
hehehe kız acıkmıştır da ondan kaldırdım bi de gündüz çok uyuyunca gece uyumuyooo işte..ama dayanamadı fazla kendi kendi sızdıı hehehehe..sağol teyzesiiiiii
oy oy oyyy yavrucuk annesinide emincee uyurmuş:))
ay hayatım tickerinde pek havalııı basmışsın gaza son süratt gidiyorsun bakıyorumdaaaa:DDDDD

:))) tamam korkmayım inş.eşime çekerr çokkk akılı bi bebişmiş kimseye yük olmaış :DDD bana çekerse yandık sabahlara akdar ağlarmşım uyumazmışım senin zilloş gibi:DD çocukluğumu hatırlatıyor bana:D hahaha

budaamotivee edici oldu bak şimdi:DDDD

kociş besliyorrrr zorla yediriyorr:DDDDD hehee

anammm bencede insallah sana çekmez yaaaaaaaa...gerçi bende eşimde bebekken çok usluymuşuz..kime çekti bilmem deliiii kız

hoş geldin ilkincimmmmm sabah aslı seni soruyordu bildirim ypamayı unuttu galiba diyeee:D

oy oy oyyy yavrucuk annesinide emincee uyurmuş:))
ay hayatım tickerinde pek havalııı basmışsın gaza son süratt gidiyorsun bakıyorumdaaaa:DDDDD

aynen havalara girdim valla bastım gaza kop koppp

sabah
nesfit sütle 1 kase

öğle
2 grissini
1/2 dilim mozaik pasta

akşam
4 kaşık pilav
1 kaşık yoğurt

ara
profiterol yaparken içi arttı da 2 kaşık onu yidimmm

ay çok kötü menümmm
saglıksız ama cok azz

merhaba kızlar ben dünden ötürü büyük ihtimal cezaya kaldım eşime sinirlendim girmedim nete adam kendini okeye bi kaptırdı bğtğn gün pc başındaydı kalk dedim kalkmadı bende sabah kadar onun başında otur yanıma gelme dedim gittim odanın kapısınıda kitledim yattım bana msj attı durdu ne olur kapıyı aç diye hehehehee:1::1::1:7
benim kilomda 59.6 idare eder :(
cezaya kalmadın fıstık doldurmussun mesaj hakkını

günaydın güzel anne:16:

offf günaydın yorgun anne:16::16:

canım kusura kalma ama ben en çok senin bu A E ne sinir oldum o kadar yazdında ALLAHA EMANET OLUN MU uzun geldi.yada hiç yazma

sakin emoş sakinnn

iki gündür kendime kiraz saplı mısır püsküllü tarçın form çayı yeşilçay karması bi çay hazırladım ve vücudumda serumların verdigi ödemi attım sanırım kilom=99.800..:21::21::21::21::21:ay inanamadım tartıya inip inip çıktım yaaa 99.800:21::21::21::21::21:

bende istiyom

ay çok şükür tam iyileşemedim sabah dudagımda kocaman bi uçukla uyandım ama kilo vermek( gerçi gram ama ) moralimi düzeltti.bide spora başlasam süper olcak..

:42::42::42::42::42::42:
süpersin tebrik ederim bu arada

kilo bildirimi 58,4..........ayy çok mutluyummm.amacım 20sine kadar 58 olmaktı sanırım olicikkkk sonrada 55 kop koppp=:37:))))

tebrik ederim fıttık
ben sanırım 99 u hiç göremicem hepiniz mezun olceksiniz ben böyle kalıcam burda obez obez:((

ayyy sen çimdik istiyosun he..şu cümlelerini pozitife çevirrrrrrrrrrrrrrrr

anammm bencede insallah sana çekmez yaaaaaaaa...gerçi bende eşimde bebekken çok usluymuşuz..kime çekti bilmem deliiii kız
:))) seni ben azcık çılgın gördüm şekerim:DDDD ya anaya ya babaya:D baya çekmediyse sana çekmiştir kikiki:))
aynen havalara girdim valla bastım gaza kop koppp
ayyy böyle yazıyorsu ya kop kop :D facede hacı kop kop diye birşey varr karikatürler falana o geliyor aklımaaa
seni çılgın:)))

hoşbulduk kızlar aslıya burdan msj attm gelince görür:) unutmusum notlarla ugrasırken bildirim yapmayı:(

saglıksız ama cok azz

cezaya kalmadın fıstık doldurmussun mesaj hakkını

sakin emoş sakinnn

bende istiyom

süpersin tebrik ederim bu arada

tebrik ederim fıttık

ayyy sen çimdik istiyosun he..şu cümlelerini pozitife çevirrrrrrrrrrrrrrrr
evet ya bende farkındaım çok sağlıksızdıı=((((

bebişlerimizden şikayetçi olmayalım :49: :49: bende tesadüfen gördüm ağladım.. ağlayınca acaba bende bi sorunmu var diye düşündüm sende ağladığına göre herşey yolunda :1:
evet doğru söylüyosunnn canım...yok ağlama konusunda yalnız değilsin

:))) seni ben azcık çılgın gördüm şekerim:DDDD ya anaya ya babaya:D baya çekmediyse sana çekmiştir kikiki:))

ayyy böyle yazıyorsu ya kop kop :D facede hacı kop kop diye birşey varr karikatürler falana o geliyor aklımaaa
seni çılgın:)))
ben sonradan deli olmusum demek ki bana çektiii ne yapalım anası deli kızı deliii hehehehe..ohhhhhh ne güzelll yakında babişi de delirtiriz deli ailesi oluruzz

kızlar ben kaçıyorum temizliğe başlicam görüşürüzzzzzz.bi yandan mutfakta iş yaptım bi yandan burda çenemi toplayamadım zaten çıkayım yoksa yapiştim kaldımmm burya

Back
X