• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün öğrencim Alperen öğretmenim ruj sürdüğünüzde ve küpe taktığınızda çok güzel oluyorsunuz dedi bende pazartesi yapıyım o zaman tamam mı çocuk sevindi evet öğretmenim yapın dedi :52::52::52::52:
galiba ben çok paspalım ya :50::50::50::50:

kızlar menümü yazayım:DDD
sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
1 tk bal
yarım dilim ekmek

öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
1 tek lahmacunn

ara
5 kayısı

akşam
1 kase çorba
2 parça biftek

ilerleyen saatlerde meyve
1 portakal
1 elma

bugün öğrencim Alperen öğretmenim ruj sürdüğünüzde ve küpe taktığınızda çok güzel oluyorsunuz dedi bende pazartesi yapıyım o zaman tamam mı çocuk sevindi evet öğretmenim yapın dedi :52::52::52::52:
galiba ben çok paspalım ya :50::50::50::50:

bu çocuklarrrrrrrrrrr çokk fenaaaaaaaaaa bak bakk erkekmi 7 sindede 70 indede aynılarrr yawsss:)))))
hayatım bak kendineeeeee :D kısmetin nerden çıkacağı belli olmazz hani şu ufak problem ufak şekildee halledilir:d

kızlar ben biraz çıkayım gelirim mucuk mucuk :54::54::54::54::54:

selam canım ben aslı takım kaptanıyım aramıza hoşgeldin inş birbirimize faydamız olur seninde dediğin bu konuda prof olmuşsun :52:
ben 5 yıl erzurumda görev yaptım öğretmenim şimdi 2 yıldan beri sivastayım
eğer bir sorun yoksa ismini söyler misin yoksa sana BlackCat mi diyelim :27::27::27:
black cat karakedi kafanıza göre takılın ismimi boşverin kızlar :) çok gizli bir işte çalışıyorumda dermişim söylemem sakıncalı olabilir :52::52::52:
ufak biir sorunmu:DDDDDD

merhabaaa canım hoşşş geldin aramızaaaa
okudum okudum unututm yazdıklarınız:DDDDD
öncelikle azimli olman çok güzeeellll:D şu altı ayı 9 ay yapsak ben geri döndüğümde banada arkadaş olursun:DDD şaka şaka yapıyorum inş. istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsn canım.
gerçekçi hedefler koyman çok güzel, emin böylesii senin için daha motive edici olur.
ben bugün mezun oldumm :DDDD sen benim yeirme geç şekerim:DD bende çok paylaım yapıyorum sende paylaşımcı bir arkadaşssan yeirmi sana verebilirim:DDDD

saol canım azimli olmasına azimliyimde ilk moral bozukluğunda ne buluyosam yiyip katlediyom rejimi hep yaaaa:52:
siz bildiriminizi nasıl yapıyonuz bilmiyom ama ben ilkini öbür topiğe yaptığım usul yapam sonra sizinkini öğrenirim.
kilo bildirim
başlangıç:76
geçen hafta: 73.6
bu hafta: 73.2
giden: 400
toplam giden: 2.8
hedef: 60

black cat karakedi kafanıza göre takılın ismimi boşverin kızlar :) çok gizli bir işte çalışıyorumda dermişim söylemem sakıncalı olabilir :52::52::52:

saol canım azimli olmasına azimliyimde ilk moral bozukluğunda ne buluyosam yiyip katlediyom rejimi hep yaaaa:52:
siz bildiriminizi nasıl yapıyonuz bilmiyom ama ben ilkini öbür topiğe yaptığım usul yapam sonra sizinkini öğrenirim.
kilo bildirim

canım bu haftaki kilon 73,6 bizim için başlangıç olur hedefinde 60 oalrak kaydettim. 1 hafta deneme süresindesin. gelecek cumaya tam bir hafta var memnun kalırsak karşılıklı haftaya listeye girersin canım

kilo bildirim

kara kedicimmmmm sen bukadar yorma kendini sadece tartıldığın kilonu yazman yeterli:Dkaptanımz hallediyorrrr geri kalanını
bugünkü menünüde yaz bakim görelim:DDD

canım bu haftaki kilon 73,6 bizim için başlangıç olur hedefinde 60 oalrak kaydettim. 1 hafta deneme süresindesin. gelecek cumaya tam bir hafta var memnun kalırsak karşılıklı haftaya listeye girersin canım

tamam canım okey. paylaşımda sorun olmaz zaten çok sık netteyim. menülerimi de bir düzene sokacam bu pazar bir haftalık hazırlayacam. ya benim sorunum işyerinde yemek çok kötü olduğundan sabah ve öğleni yanımda taşıyorum. bu sebeplede hazırlamaya üşendiğimden hep kötü besleniyom. birde eşim sebze yemediğinden evdeki yemekler de bana uymuyo. pazar günü kocaman bir lahana aldım onu yoğurtlu hafifi bir salata yapacam bir hafta yerim artık. birde karnıbaharım var onuda fırında az yağlı yapacam. birde kahvaltılık hafifi bir poça./(az yağ ve kepek karışımı ile)of of bir sürü plan yapıyom inşalah başarılı olurum.
kızlar ben birde sabahları sirkeli su içiyorum yapan varmı bunu başka. metabolizmayı hızlandırıyormuş:37:

kara kedicimmmmm sen bukadar yorma kendini sadece tartıldığın kilonu yazman yeterli:Dkaptanımz hallediyorrrr geri kalanını
bugünkü menünüde yaz bakim görelim:DDD

ay bugünkü menüm çok irezildi yazarsam döversiniz beni rejimle heç alakası yoktu yani :52::52::52:
utancımdan diğer topiğime de yazmadım arada kaynatım sizde sormazsınız diye ummuştum :52::52::52:

kara kedi sen şimdi nerden nete giriyorsun evdesin sanırım netin varsa hafta sonlarıdaaaa girebilirsin:)

tamam canım okey. paylaşımda sorun olmaz zaten çok sık netteyim. menülerimi de bir düzene sokacam bu pazar bir haftalık hazırlayacam. ya benim sorunum işyerinde yemek çok kötü olduğundan sabah ve öğleni yanımda taşıyorum. bu sebeplede hazırlamaya üşendiğimden hep kötü besleniyom. birde eşim sebze yemediğinden evdeki yemekler de bana uymuyo. pazar günü kocaman bir lahana aldım onu yoğurtlu hafifi bir salata yapacam bir hafta yerim artık. birde karnıbaharım var onuda fırında az yağlı yapacam. birde kahvaltılık hafifi bir poça./(az yağ ve kepek karışımı ile)of of bir sürü plan yapıyom inşalah başarılı olurum.
kızlar ben birde sabahları sirkeli su içiyorum yapan varmı bunu başka. metabolizmayı hızlandırıyormuş:37:

eskiden içiyordum canım ama bıktım artık
planların güzel inş uygularsın canım

ay bugünkü menüm çok irezildi yazarsam döversiniz beni rejimle heç alakası yoktu yani :52::52::52:
utancımdan diğer topiğime de yazmadım arada kaynatım sizde sormazsınız diye ummuştum :52::52::52:

benc eyaz yaz ki utanıp bi daha yemezsin :27:

kara kedi sen şimdi nerden nete giriyorsun evdesin sanırım netin varsa hafta sonlarıdaaaa girebilirsin:)
evde net var canım haftasonu girerimde. haftasonum çok yoğun geçtiğinden 7 mesajı tutturamayabilirim. haftasonu ev kadınlığım başladığı için pek fırsatım olmuyor nete. eşimde birgün evde onunla uğraş kedim var onun dertleri evin temizliği özel işlerim ödemeler ha birde gitar dersi alıyom oo ay haftasonum bir acayip sormayın . ama girmeye çalışırım olmadı ben girer. 1.2.3.4.5.6.7. diye mesj atar kotamı doldururum :52::52::52: ya kısacası bazen çok yoğun oluyom hiç açmıyorum interneti ondan didim ay birde kablo tv kullanıoz sağolsun parası ile eziyet erzurum da ikide bir kesiliyo hele haftasonları gıcık ediyo. bir film izleyem diyom kop bağlan mahvediyorlar zevkimi :)))))
eskiden içiyordum canım ama bıktım artık
planların güzel inş uygularsın canım

benc eyaz yaz ki utanıp bi daha yemezsin :27:
yazayım canım. ya benim menüler çok olduğundan değil dengesiz ve sağlıksız olduğundan sınıfta kalıyooooo

Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
Yağsız kaşarlı tost
Çay (şekersiz)
Ara:
Kayısı kurusu 3-4 tane
Öğle:
Bir simit
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane
Saat 16 gibi
Bir paket diet prinç patlağı(etinin mi ne çok severim oni)
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin bir domates
çok azda peynir
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı
hergün kalorimide hesaplamaya çalışıyomda. gördüğünüz üzere bütün gün açım ama zayıflamıyom. çünkü protein yok meyve sebze yok hep hazır sağlıksız şeyler
utanıyom kendimden yaaaaaa

hoşgeldin aramıza cnm:) nicklerimiz de cok uyumlu hehe:D cnm benim adım ilkin izmitte yaşıyorum 24 yasındayım:)

evde net var canım haftasonu girerimde. haftasonum çok yoğun geçtiğinden 7 mesajı tutturamayabilirim. haftasonu ev kadınlığım başladığı için pek fırsatım olmuyor nete. eşimde birgün evde onunla uğraş kedim var onun dertleri evin temizliği özel işlerim ödemeler ha birde gitar dersi alıyom oo ay haftasonum bir acayip sormayın . ama girmeye çalışırım olmadı ben girer. 1.2.3.4.5.6.7. diye mesj atar kotamı doldururum :52::52::52: ya kısacası bazen çok yoğun oluyom hiç açmıyorum interneti ondan didim ay birde kablo tv kullanıoz sağolsun parası ile eziyet erzurum da ikide bir kesiliyo hele haftasonları gıcık ediyo. bir film izleyem diyom kop bağlan mahvediyorlar zevkimi :)))))

yazayım canım. ya benim menüler çok olduğundan değil dengesiz ve sağlıksız olduğundan sınıfta kalıyooooo

Sabah:
Yağsız kaşarlı tost
Çay (şekersiz)
Ara:
Kayısı kurusu 3-4 tane
Öğle:
Bir simit
Ara:
Saat 16 gibi
Akşam
3 zeytin bir domates
çok azda peynir
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
hergün kalorimide hesaplamaya çalışıyomda. gördüğünüz üzere bütün gün açım ama zayıflamıyom. çünkü protein yok meyve sebze yok hep hazır sağlıksız şeyler

canım aslında menün kötü değil kendinde demişsin meyve ve sebze ekle
bide uzun süre kilo al ver bu durum kilo vermeni zorluyor aynı dertten muzdaribim :50:

Sabah:
Yağsız kaşarlı tost
Çay (şekersiz)
Ara:
Kayısı kurusu 3-4 tane
Öğle:
Bir simit
Ara:
Saat 16 gibi
Akşam
3 zeytin bir domates
çok azda peynir
canımmm afiyet olsun utanma menün gerçekten fazla değill hatta güzel bilee ,ama pek dengeli değil deidğin gibi öğündelrde çorbaaaaaaaaa içsen biraz sebze yesen çokkk güzellll olurr zaten sen farkındasın eksiğinin
yavaş yavaş düzeleck fısıtkk:)))

birde menüleirmizi mavi renkle yazıyoruzz dikkat çeksin diyee canım.
Haftasonuu girsen daha hoş olur hoş sohbetsin canım:)))
ama sıkıntılıysa girmeee sanırım arkadaşlarda anlayışlaa karşılarrr:))

canım aslında menün kötü değil kendinde demişsin meyve ve sebze ekle
bide uzun süre kilo al ver bu durum kilo vermeni zorluyor aynı dertten muzdaribim :50:

canımmm afiyet olsun utanma menün gerçekten fazla değill hatta güzel bilee ,ama pek dengeli değil deidğin gibi öğündelrde çorbaaaaaaaaa içsen biraz sebze yesen çokkk güzellll olurr zaten sen farkındasın eksiğinin
yavaş yavaş düzeleck fısıtkk:)))

birde menüleirmizi mavi renkle yazıyoruzz dikkat çeksin diyee canım.
Haftasonuu girsen daha hoş olur hoş sohbetsin canım:)))
ama sıkıntılıysa girmeee sanırım arkadaşlarda anlayışlaa karşılarrr:))

tamm saolun kızlar ...mavi ile yazarım bundn sonra. ya ben zayıflamada hakketen prof oldum ama teoride. her kitabı okurum her haltı denedim herşeyi bilirim ama bir kendimi yenemedim yıllardır aynı terane al ver al ver e bu vücutta sıkıldı durumdan tabiii :) ama hayatımda ilk kaz kk sayesinde 3 aydır pes etmedim veremesemde bazı şyyleri düzene soktum mesela hiç su içmezdim artık en az 2 litre içiyom başlarda devamlı leslii yapıyodum şimdi favorim jullian bundan umutluyum feci terletiyor kızlar çayım bitince kalkacam jullian abla ile randevum var birazdan

Back
X