• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

foton harika canımm:16:

:46::46::46::46: ögle yok ama sanırım geç uyanıldı..
gece yatmadan süt yada yogurt süper olur...:56:

masum kebapp:44::44::44:
adını hiç duymadım:44::44:
ama keşke ögle yeseydin akşamları daha hafif olmalı
bugün kahvaltıyı 12:30 da yaptım canım ya öğle olmadı yani. masum kebap anca ızgara az parça et veya tavuk olur de mi:)
oy oy ama ben beyti istiyoooom. ama yemeyecem. 3 parça ızgara kuzu yiyem diyom ve salata ayran yeter de artar bile :51:

spor
30 dakbisiklet
20 dak egzersiz
30 dak leslie 1-2

yapcam şimdi ben çıkıyom spor yapmaya:8::8::8:

bugün kahvaltıyı 12:30 da yaptım canım ya öğle olmadı yani. masum kebap anca ızgara az parça et veya tavuk olur de mi:)
oy oy ama ben beyti istiyoooom. ama yemeyecem. 3 parça ızgara kuzu yiyem diyom ve salata ayran yeter de artar bile :51:

valla ne kadar az yersen o kadar çok kilo verirsin...
istedigini yersen istedigini giyemezsin

yarın gündüz mesaideyim ben akşamada nöbetteyim kızlar.
akşama görüşürük inşallah.
gece gelemeyebilirim ama merak ederim sizi gelebilirimde..
:16::16::16::16::16::16:

evet biraz önce gösteriyodu tv 100 iş yeri varmış...yazıkya mal canın yongasıdır derler zor

evt cok kötü oldu bi de petshop vardı kurtardılar hayvanları heralde cıkartırken gösteriyodu tv..ama balıklar kuslar noldu bilmiyorum:(

canım yarın gün var bizde sıra arkadaşımda temizlik hazırlık nerde tembellik :52:
aslıcım yaaaa sana dedim ama benimde pestilim çıktııı şimdi oturdum sayılır yatana kadar beni kims ekaldıramaz yerimden inş. ekstrem birşeyyyy olmazzzz

bu akşam abimin büyük oglunun nişanı var. eh insanın abi ve ablasıyla yaş farkı 18 olunca yegenleri ondan önce nişanlanıyor böyle. ayyy şimdi giyindim süslendim faland a ben nefret ederim böyle salonda falan yapılıyormus gelen giden sen ne zaman evlenicen dicek pufff ne gereksiz bir soru sanane kardeşim canım istedigi zaman evlenicem diyesim geliyor. yada senin gibi dümbelekler soru daarcıgını genişlettiginde ahahahaha böyle desem ne hoş olur

canım önceliklee hayırlı olsun darısı bekarlarımızın başına olsun inş...
fıstık hiç üzmee tatlı canını insanlar her daimm soracak birşeyler buluyorrrrrrrr ben evliyim amaaaa her gören akrabam mutlaka bir soru sorar:DDDDDD
keyfini kaçırmalarınaaa hiç müsade etmee gül geç:)) eğlenmene bak

o zaman ben menumu yazayım beni almaya gelen olana dek :)

sabah 2 dilim kepekli ekmek biraz beyaz peynir bir rafadan yumurta üstüne dün yaptıgımız içeçekten içtim.

ara yeşil çay

öglen yok

akşam brokoli salatası

bu arada beni almaya geldiler hemen cıkmam lazım kızlar beni nolur bu akşam izinli sayın lütfeeeen

menüyee bakkkkk kız açlıktann ölmüyorsun dimi:)))
bu aradaa brokoliyi pek sevdin sanırımmmmmm:))) afiyet olsunnn

slm kızlaaar yabugün nyeyse kşmseyi yakalayamadım...oturdum kalorisini hesaplayarak poça yaptım bir yıldır poça yapmayan ben diet için poça yapıyom komik :))))
sabahları hazır yiyeceğime bari bunu yerim dedim :) bir tanesi 70 kalori ama küçükler ondan ya birde akşam ne yiyecem bulamadım henüz eşimde kebap söyleyelim diyoo en masum kebabı arıyoom :)

diyet poğaçaa buda güzelmiş:))))) afiyet olsun canımmmmmm
akşam yemeğide çok masummuş canımm nedemezsin:DDDDDd ekmeğini yemem oluymuuu

bu akşam abimin büyük oglunun nişanı var. eh insanın abi ve ablasıyla yaş farkı 18 olunca yegenleri ondan önce nişanlanıyor böyle. ayyy şimdi giyindim süslendim faland a ben nefret ederim böyle salonda falan yapılıyormus gelen giden sen ne zaman evlenicen dicek pufff ne gereksiz bir soru sanane kardeşim canım istedigi zaman evlenicem diyesim geliyor. yada senin gibi dümbelekler soru daarcıgını genişlettiginde ahahahaha böyle desem ne hoş olur

bende sevmem :50:

cevap veren yok hımm ızgara et mi yesem yada ızgara kuzu tabii pilavsız sadece salata ayran ile.

ikiside aynı değil mi cnaım :27:

burda akşamdan beri hiç kesilmedi agır agır yagıyo..

limonu kaynatmayın bence enson sıkın kabugunu atmayın içine kabugu kaynayınca acı oluyor

artık çook geç bir dahasına canım

kızlarrr merhabaaa ben geldim çok yorgun şekilde:(((
aslıyaaaa tembellik yapıyorum diye hava atarkennn çok yoruldum ah aslıcım beddua mı ettin banaa ay ayy:((

yoo canım ben beddua etmem ki düşmanıma bile etmem sana hiiççç kıyar mıyımm :54:

hımsss tavuk bence gayett güzell bir tercih olurdu :)))

Sabah:
Saat 12:30 
sirkeli ve ballı su
iki dilim ekmek 1 zeytin ,çok az peynir, domates
3 ince dilim hellim peyniri, 1 yumurta
Çay (şekersiz)
Ara: 15:00
2 ince dilim hellim(kızarmış)
Öğle: (yemedim)
17:00
soda
Akşam 19:00
3 parça ızgara et(toplam 150 gr kadar) salata ayran
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)

tekrar giremezsem yarın görüşürüz şekerleeeer

Son düzenleme:
menümü yazayım sabah sirkeli su+form çayı(her sabah içiyorum bazen yazmıyorum ama ben sanki fayda görüyom)
kah:
2 adet yumurta beyazı
1 kk peynir
1parmak kadarcık tepsi böregi

ögle:
2 dilim fırınlanmış şekersiz kabak

akşam:
1 tabak pırasa yemegi
1avuç içi kadar fırınlanmış tavuk gögsü

ara:
2 dilim kabak fırınlanmış(yemedim aslında canım istemiyo ay yemiyeyim işte)

:))) afiyet olsunn çok güzel cnaım menünnnnn

yoo canım ben beddua etmem ki düşmanıma bile etmem sana hiiççç kıyar mıyımm :54:
çokkk tatlısınn :)) seni seviyom

akşam eşim telefonumdaki senden gelen mesajımı gördüü daha doğrsuu ismini gördü diyorki aslı kaptan kimmmm diye sordu bende takm kaptanımızz dedim forumdaa ne dyor peki dedi mezun olacaktım seni mezun edimmmi diyor dedim ilkoşş işin zor valla seninde diyorr pek dalga geçti yaaaaa
yorgunum dedimmm diyorki foruma girersin biraz yazışırsın yorgunluğun geçer:DDD

Sabah:
Saat 12:30 
sirkeli ve ballı su
iki dilim ekmek 1 zeytin ,çok az peynir, domates
3 ince dilim hellim peyniri, 1 yumurta
Çay (şekersiz)
Ara: 15:00
2 ince dilim hellim(kızarmış)
Öğle: (yemedim)
17:00
soda
Akşam 19:00
3 parça ızgara et(toplam 150 gr kadar) salata ayran
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)

tekrar giremezsem yarın görüşürüz şekerleeeer

afiyet olsun canımmmmmm menün güzellll hellim peynirlerinin kalorileri nasılll baktınmıı:DDD merak ettimdee

afiyet olsun canımmmmmm menün güzellll hellim peynirlerinin kalorileri nasılll baktınmıı:DDD merak ettimdee

sağol hellim ağır bir peynir canım ama kalori oranı kaşardan az. birde kızartılması kalorisini düşürüyor.ben çok ince keserek yapıyorum yani 3 dilimim normalde kesilen bir dilim ancak ediyor

Back
X