• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol hellim ağır bir peynir canım ama kalori oranı kaşardan az. birde kızartılması kalorisini düşürüyor.ben çok ince keserek yapıyorum yani 3 dilimim normalde kesilen bir dilim ancak ediyor

hımsss tadını çok severim özelliklerde salataısna bayılıyorum ama hiç kalorsine bakmadım oyüzden sordum canım kalorsi çok yoksaaa yemekte sakınca yok:))
afiyet olsun

Sabah:
Saat 12:30 
sirkeli ve ballı su
iki dilim ekmek 1 zeytin ,çok az peynir, domates
3 ince dilim hellim peyniri, 1 yumurta
Çay (şekersiz)
Ara: 15:00
2 ince dilim hellim(kızarmış)
Öğle: (yemedim)
17:00
soda
Akşam 19:00
3 parça ızgara et(toplam 150 gr kadar) salata ayran
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)

tekrar giremezsem yarın görüşürüz şekerleeeer

juliannayı nerden buluyon:44:

selam kızlarr nabersinizzz ben eve yeni geldim yawss:(( bensiz neler kaynattınız bakimmmm menümü yazayım sonraaa da geçmiş yapaıymmı:DDDDd

sabah
1 poğaça

öğlen
yarım kase çorba

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 tavuk pirzolara 2 kanat
2 yk bulgur pilavı

ara
yaırm ayva

ara
salep
kahvaltına dikkattt bebiş içinn

özgecim en güzelini yapmşssınn yawssssss dediğin gibi herkeisn bir uğraşı bir meşgalesi olmalı hobi olaraak stres atmanın en güzel yolu:DDDD

canım yaaaa geçmiş olsunnn biraz dinlenmeyee çalışşşşşşşş düzelirsin inş.

:DDDDDDD hehee buradayım hayatımmm bebiş doğmadna başlayacak benim maceralar:DDDD

dun biraz sarsmıştıı ama bugun mızmızlığı bırakıp gezmeye gittim..iyiym biraz daha.

canım akşamkiler fazla olmuş ama yinede çok kötü degil ben ne menüler gördümmm:1::1:

bi arada yogurt ye hatta üzerine tarçın dök güzel oluyo ya ikindi ara yada akşamı erken yersen geceye ara yap..

evet gördüm ..
bende diyomkidiyorumki 2012 KUTLU OLSUN GÖBİŞLERİMİZ DÜMDÜZ OLSUNNN
:9::9::9:

yok ya toparlanamadım sesim hala düzelmedi.başagrım oluyo sanırım sinüzit oldum ve burun tıkanıklıgı geçmedi..offfff
yani iyileşmemişim..
Ay yarına nöbetim var yine nolcek bakam.eger ayarlayabilsemde bu haftada rapor alabilsem süper olur ama imkansız serviste başka arkadaş izne ayrılmış kızlar sıkışcaklar bakalım nolcak...
bencedeeeeeeeee göbişler dumduz olsun

geçmiş olsun cnm gecmedimi halaaa yaa

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? ben güne kötü bir haberle başladım.burda büyük bir avm vardı o yanmıs.İzmitin en güzel yeriydi.hep oraya gidiyoduk biz sinemaya falan cok üzüldüm:(:(kullanılamaz haldeymiş:((((

evet gecmiş olsun az once haberlerde izledim

selam kızlar nasılsınız
bizim yarın günümüz va rsıra arkadaşımda temizlik yaptık
birazdand apasta börek işine girişecez bi bakıyım dedim
burda kar yağıyor sizin oralar nasıl

burda dun yagdı bugun eridi gunesten ufffff

menum

kahvaltı 10.30
1 yumurtA
4-5 zeytin
2 dilim ekmek

akşam 17.30
4 kaşık et yağsız(eşim daha cok yedirecektii ama yemedim kansızsızn diye:( )
4 kaşık köz patlıcan
2 çeyrek yaprak lavaş
1 bardak ayran

hoşş geldinnnn canımmmmmmmm sen gez gez bakalım urfaa kebaplardaa:))) bendee istiyorum yarında emoş beni götürsün hıhhhhhhh:)

kansızlık için her şey :))
emir büyük yerden kıza kıza bana bi hal oldu..yok hep sebze yiyosunda ondan kansızsında yok bilmem nee :)

Son düzenleme:
menum

kahvaltı 10.30
1 yumurtA
4-5 zeytin
2 dilim ekmek

akşam 17.30
4 kaşık et yağsız(eşim daha cok yedirecektii ama yemedim kansızsızn diye:( )
4 kaşık köz patlıcan
2 çeyrek yaprak lavaş
1 bardak ayran

afiyett olsun canımmm çok güzel kesinliklee hiç abartııı yok fıstıkkkkkkkkkkkkkk

Back
X