• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya var ama göğüsleri sıkıyor hele bi tane var onu giymek istiyorum amaonun yandan fermuarı açık kalıyo memişler kapanmıyooo

aynen valla kalabalık yoruyo insanı

evet aynen bundan sonra hoppp dışarııı

evet öyle yapıyorum zaten bakıyo herşeyeee

özge zararı olmaz mı emzirirken bende yapayım mı

canım günde iki bardak içiliyor bir sabah bi akşam içinde kötü bişi yok aslında bebik için..elma ve limon dışındakiler loğusa şerbetinde olan şeyler zaten elmayla limonunda zararı olmaz bence...sen sadece limonu yarım at canım tüm olunca çok acı oluyor tadı

bisiklet öyle kalça kısmımı ağrıttiki ilk defa kullandığımdanmı anlamadım oturduğum yer totoşumu çok acıttı:18::18::18: yani minder koymama gerek yok bende mevcut bi totoş minder var.. bisikletin diğer tarafına sandalye koydum sabah öyle çalışıcam:8::8:

bu arada dün nişan çok keyifliydi fotolarımı yakında face den takip edersiniz. gerçi kadraja sıgmadım ama oldugu kadar artık. yegenimin düğününde bu fotolarla onları yanyana koyup before after yapıcam ahahaha

yanıma bi kapalı teyze geldi sen oya mısın diye bizzat benim dedim. ahaha hiç değişmemişsin hala komiksin dedi bana:s meger çocukken beraber oynar mışız kadını tövbe tanımıyorum:S bide malum patavatsızım ya dedim kusura bakma da ben seni tanımadım. normaldir herkes sen gibi genç kalmıyo anacım hiç değişmemiş yüzün dedi:) tombikliktendir dedim kırışıklar görünmüyor. ahahahah

ama tabi beni uzun zamandır görmediği için ay sen daha da şişkolaşmışın(tbi kelime bu değil ama alt yazısı bu) diyenler oldu öffff bi susun dicektim ya. işte zayıflayınca bunlardan da kurtulucaaaam

Günaydın şekerliklerim en sevdiğiniz oya geldi:))) bugün çok işim var önümde yığın gibi iş ama bende iş yapacak popo yok şu an itibariyle ahahahaha amaaaaan yaparım bi şekilde. yarın ve cuma günü bırsaya gidiyorum eğitim vermeye ıyyy tüm gün ayakta dur dur anlat anlat aman be neyse iki gün kafa dinlerim akşamları . misafirhanede kalacagım büyük olasılıkla eger net varsa giricem net yoksa aslıcığıma mesaj atar haber ederim sizi

hepimize şahane bir hafya olsunnnn. seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:52::52::52::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::38::38::38:

günaydın canım bizde 2 gün kar tatili oldu evdeyim

dün bisikletimde geldi:8::8: şu bacaklarımın inceldiğini görürsem :53::53: böyle olurum heralde

Günaydın şekerliklerim en sevdiğiniz oya geldi:))) bugün çok işim var önümde yığın gibi iş ama bende iş yapacak popo yok şu an itibariyle ahahahaha amaaaaan yaparım bi şekilde. yarın ve cuma günü bırsaya gidiyorum eğitim vermeye ıyyy tüm gün ayakta dur dur anlat anlat aman be neyse iki gün kafa dinlerim akşamları . misafirhanede kalacagım büyük olasılıkla eger net varsa giricem net yoksa aslıcığıma mesaj atar haber ederim sizi

sanada bebeişimmmmmmmmm

bu arada
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

melekaysee,
pisiq+,
aynalar+,
emidaf,
oyagibi+,
fiyona_07,
tedis,
hazos87+

baya iyi bugunn

biz kırmızı yazamıyoruz sadece kaptan ve muammallı yardımcısı kullanır bu rengi.. :26::26::26::26:

bu arada dün nişan çok keyifliydi fotolarımı yakında face den takip edersiniz. gerçi kadraja sıgmadım ama oldugu kadar artık. yegenimin düğününde bu fotolarla onları yanyana koyup before after yapıcam ahahaha

yanıma bi kapalı teyze geldi sen oya mısın diye bizzat benim dedim. ahaha hiç değişmemişsin hala komiksin dedi bana:s meger çocukken beraber oynar mışız kadını tövbe tanımıyorum:S bide malum patavatsızım ya dedim kusura bakma da ben seni tanımadım. normaldir herkes sen gibi genç kalmıyo anacım hiç değişmemiş yüzün dedi:) tombikliktendir dedim kırışıklar görünmüyor. ahahahah

ama tabi beni uzun zamandır görmediği için ay sen daha da şişkolaşmışın(tbi kelime bu değil ama alt yazısı bu) diyenler oldu öffff bi susun dicektim ya. işte zayıflayınca bunlardan da kurtulucaaaam

inş canım o günlerde gelecek ve sen onlara havanı atacaksın hııhh giyeceksin :27:

korkudan mı yapıyo :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bencede öyle canım

sanada bebeişimmmmmmmmm

bu arada
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

melekaysee,
pisiq+,
aynalar+,
emidaf,
oyagibi+,
fiyona_07,
tedis,
hazos87+

baya iyi bugunn

evet bol bereketli ben varım ya ondan galiba :52::52::52::52:

biz kırmızı yazamıyoruz sadece kaptan ve muammallı yardımcısı kullanır bu rengi.. :26::26::26::26:

canım yardımcım fadik yani emidaf
ama ben gibi kaptan olunca ona iş düşmüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorum kelebeğimiinn :54:

Son düzenleme:
bencede öyle canım

evet bol bereketli ben varım ya ondan galiba :52::52::52::52:

canım yardımcım fadik yani emidaf
ama ben gibi kaptan olunca ona iş düşmüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorum kelebeğimiinn :54:

teşekkür ederim canımm (nedenini bi ara açıklıcam) gerçekten sağol çiçem:29::29::29::29::29:

Back
X