- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.081
inş canımmm sağlıkla verir kilolarını
amin cümlemiz sağlıklı bir şekilde verir kurtururuz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canımmm sağlıkla verir kilolarını
hmm tabi en eski üyeler sen emidaf bide pinkcat.. taaa mart mayıs döneminden berii varsınız takımda.. kıdemlilerbencede öyle canım
evet bol bereketli ben varım ya ondan galiba
canım yardımcım fadik yani emidaf
ama ben gibi kaptan olunca ona iş düşmüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorum kelebeğimiinn![]()
arkadaşlar ben şu an deneme haftasındayım.kabul ederseniz beni bu cuma kilo bildiriminde bulunacak mıyım
anladım saooolcanım günlük 7 msj hakkını doldurmak gibi bi zorunluluk var yapmadığında cezaya kalıyorsun..ama yani 7 msj da yazılmayacak kadar zor değil bence yarım saatini bile almaz hafta sonları gir yaz sonra işine bakarsın..çok acil bişeyin olunca önceden hbr verip izin alabiliyorsun seni izinli sayıyolar o gün ve cezaya kalmıyorsun...cezaya kaldığında da üzerime düşen görevi yerine getirmedim cezalıyım yazmak zorundasın 30 kere
he he tırstım dasende mesaj numarası vermeye başlamışsın canım![]()
ay gıcık millet ya sanki sorduk. benide eşimin kardeşinin düğününde sinir ettiler. neymiş tanıyamamışlar çok kilo almışımda daha gençmişimde ula siz işinize bakın ditceeeem olmayacak ....bu arada dün nişan çok keyifliydi fotolarımı yakında face den takip edersiniz. gerçi kadraja sıgmadım ama oldugu kadar artık. yegenimin düğününde bu fotolarla onları yanyana koyup before after yapıcam ahahaha
yanıma bi kapalı teyze geldi sen oya mısın diye bizzat benim dedim. ahaha hiç değişmemişsin hala komiksin dedi bana:s meger çocukken beraber oynar mışız kadını tövbe tanımıyorum:S bide malum patavatsızım ya dedim kusura bakma da ben seni tanımadım. normaldir herkes sen gibi genç kalmıyo anacım hiç değişmemiş yüzün dedi:) tombikliktendir dedim kırışıklar görünmüyor. ahahahah
ama tabi beni uzun zamandır görmediği için ay sen daha da şişkolaşmışın(tbi kelime bu değil ama alt yazısı bu) diyenler oldu öffff bi susun dicektim ya. işte zayıflayınca bunlardan da kurtulucaaaam
he he tırstımkorkudan mı yapıyo![]()
ay ben yine mi gözükmüyom niye gizli beni bu ya hemen görünür olup gelem ...sanada bebeişimmmmmmmmm
bu arada
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
melekaysee,
pisiq+,
aynalar+,
emidaf,
oyagibi+,
fiyona_07,
tedis,
hazos87+
baya iyi bugunn
bisiklet öyle kalça kısmımı ağrıttiki ilk defa kullandığımdanmı anlamadım oturduğum yer totoşumu çok acıttı:18::18::18: yani minder koymama gerek yok bende mevcut bi totoş minder var.. bisikletin diğer tarafına sandalye koydum sabah öyle çalışıcam![]()
ay ben yine mi gözükmüyom niye gizli beni bu ya hemen görünür olup gelem ...
msj 3
anladım saoool
he he tırstım da
ay gıcık millet ya sanki sorduk. benide eşimin kardeşinin düğününde sinir ettiler. neymiş tanıyamamışlar çok kilo almışımda daha gençmişimde ula siz işinize bakın ditceeeem olmayacak ....
he he tırstım
ay ben yine mi gözükmüyom niye gizli beni bu ya hemen görünür olup gelem ...
msj 3
pro üyeler kendini saklayabiliyorya bazen gizli gizli geziniiiiiiim..canım zaten sen bir varsın bir yoksun kayboluyon hemen hayalet gibi![]()
evet canımm bacaklarım hiç incelmiyoo sıkılaşmasını istiyorum inşallah işe yararkondüsyon bisikleti mi aldın. ben de bu akşam leslie yi yapıcam sonrada kosu bandımı bu hafta çok kilo vericem öyle hissediyorum. :)
evet bulunacaksınız canım siz cuma başladınız zaten bu hafta listeye girebilirsiniz bile
biz kırmızı yazamıyoruz sadece kaptan ve muammallı yardımcısı kullanır bu rengi.. :26::26::26::26:
hoşgeldinn annemmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn