• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcımm ben ilk adet olduğumdan beri sadece 3 gün adet oluyordum.. evlendikten sonra gitgide azaldıyazın 1 güne düştü o da tam bile değil.. vajinal fitiller var.. tabii onu sen kullanamazsınn.. ben onlardan 1 kutu kullandım 5 gün adet gördüm hemde doğrudüzgünn.. soğan kürü çok iyi geliyor adet sökümü için.. bi dene istersen

canım benim sorun yumurtalıklarda mecburen hap kullanacam

yetişemiyorum hızınızaaaaa:DDDD
geçmiş yapmaya tırsıyorum:DDD

bend ekaçırdım bir ara tele baktım :52:
ama maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

Merhaba yeni katıldım aranıza, 68,2 çıktım bugün tartıda dünden beri 500 gr gitmiş. Hedefim 60 kilo olmak.

hoşgeldin cnaım ben aslı takım kaptanıyım
sana kuralları yazayım hemen

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

:54::54::54::54::54:

fadikkkk yaa sabah bir kocaman şiş göbekle uyadım:(((( resmenayva göbeği çok hızlı birşekilde gneişlemeye başladım:DDDDDD
çok az yiyordun şimdi miktarı arttırdın diye mi oldu.. yoksa bebek ceviz kadar mı oldu:emir_bebek::nazar::nazar:

:54::54::54::54::54:

fadikkkk yaa sabah bir kocaman şiş göbekle uyadım:(((( resmenayva göbeği çok hızlı birşekilde gneişlemeye başladım:DDDDDD

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrr süperrrrrrrrrrr bebişşş artıkk büyümeye başladıı veeeee yerıı dar olmasınn yaniiiii bebişinnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16:

çok az yiyordun şimdi miktarı arttırdın diye mi oldu.. yoksa bebek ceviz kadar mı oldu:emir_bebek::nazar::nazar:

bbek üç aylıkken filan anca ceviz boyutuna geliyor canım büyük ihtimal kesesi gelişiyor rahmi biraz fazladan genişliyordur bebiş için...oluşan keseden dolayı büyüyordur karnışı :))

amanın ne yazmışsın bea böle neyse ben çıkıyorum kızlar işe gitmem lazım zati yine salladım baksana saat kaç oldu :)) öpğldğnğz kızlar erken dönerim heralde görüşürüz :54::54::54::54::54::54:

canım benim sorun yumurtalıklarda mecburen hap kullanacam

bend ekaçırdım bir ara tele baktım :52:
ama maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin cnaım ben aslı takım kaptanıyım
sana kuralları yazayım hemen

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

Kuarallara uymaya çalışırım fakat tek sorunum evdeki netim çok yavaş bazen giremiyorum. Neyse bir şekilde ayarlarım ben onu. Ben haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum. Olmazsa orada yaptıklarımı da yazarım. Birbirimize motve edip bol bol kilo veririz inş. Yaza dahaçok var yaza incecik gireriz.

kızlar ben kaçayım artık hazırlıklara başlıyorum akşam gelirim artık öpüyorum sizi kocaman :54::54::54::54:

Kuarallara uymaya çalışırım fakat tek sorunum evdeki netim çok yavaş bazen giremiyorum. Neyse bir şekilde ayarlarım ben onu. Ben haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum. Olmazsa orada yaptıklarımı da yazarım. Birbirimize motve edip bol bol kilo veririz inş. Yaza dahaçok var yaza incecik gireriz.
spor salonu belediyenin mi yoksa özel salonmu

canım hoşş geldinnnn oğluşun varmışşşş allah bağışlasınnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
spor yapman harika canım inş.. kiloyuda verdın mıı tatatatat tamadırr işteeeeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X