- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.361
günaydın kızlar bgn okulda pek kimse yok öğrencileri kantine yolladm ben öğretmenler odasındaymallahtan laptopumu getrmişim bgn:)) napıosunuz???
bizdede cok az ogrenci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bgn okulda pek kimse yok öğrencileri kantine yolladm ben öğretmenler odasındaymallahtan laptopumu getrmişim bgn:)) napıosunuz???
yok cnm öğrencilere tatil oldu şimdi ama bize değilgünaydın canım. okullar tatil değilm mi yahu
saol bitanem umarım çabuk iyileşir
ay neolsun diyetteyimnasılsın canım:))))
dünkü menümü yazayım
sabah sirkeli su+form çayı
kah:
1 kk peynir
2 yumurta beyazı
ara:
3y.k. keşkek
ögle:
1/2 kase çorba
rosto(1 ceviz büyüklügü et,5 halka havuç)
ara:
2 dilim fırınlanmöış şekersiz kabak
ara:
4 adet etiform
1 kk peynir
akşam:
1/2 kase çorba
rosto(öglenin aynı miktarı)
1 dilim ekmek
ara:
5 adet etiform
1 kk peynir..
çok oldu gibi ama saat 2 den 4 e kadar uyudum tüm gece ayaktaydım...
öğrencilere tatil olup da size olmaması kötüymüş yaw
dünkü menümü yazayım
kah:
1 kk peynir
2 yumurta beyazı
ara:
3y.k. keşkek
ögle:
1/2 kase çorba
ara:
ara:
4 adet etiform
1 kk peynir
akşam:
1/2 kase çorba
1 dilim ekmek
ara:
5 adet etiform
1 kk peynir..
bugun kahve günü yapmişsin canımm2.telafii günü
sabah
1 bardak sütlü kahve
öğle
2 tabak makarna
(yağsız sossuz toplam170 kalori)
akşam
2 kaşık patates kavurması
4 zeytin
kahvee
hey allahım deliiiiiiiiiiiiiiiiiSilah şeklinde cüzdan almayı düşünüyorum belki şeytan doldurur
günaydın kara pisiiiiiiiiiiiiigünaydııııın hanımlarrr...1....![]()
ay ya bende eskiden öyle yerdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaacanım bence o kadar da kısmamalıyız.bir arkadaşım var 20 kilo kadar verdi ve koruyor 5 yıldır.bir görseniz o kadar tatlı ,hamburger ,çikolata yiyor ki.işin sırrı sporda diyor. eğer o gün 1.5 saat spor yapacaksam yerim diyor yoksa yemem.yediğimde spor yaparım ve ertesi gün telafi ederim diyor.abartmıyorum haftada 2 defa döner,2 defa hamburger yiyo bu insan
canım çok geçmiş olsunnnnnn..bal içine tarçın koy ondan yedir arada 1 kaşık iyi geliyorrgünaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
aman canım iyi bak annişine iyileştirrrbronşit olmusbenim annem 1937 dogumlu yani biraz da çökmüş açıkcası gençliğinde çok çalışmış vs. vucut direnci o kadar düşükki biraz bişey olsun ertesi gün hasta. bebek gibi. ben de akşam geldim baktım evde öyle ölü gibi yatıyor kadın. gögsüne viks falan sürdüm. işe de gitmedim bugün sabah ona tarhana çorbası pişirdim ilaçlarını verdim. az önce balgam söktürücüsünü verdim. birazdan da taze meyvesuyu sıkıcam sahlet ıhlamur gögse viks vs bişiler yapıcam işte.
ben hanımefendiyle uğraşıyorum şimdik uslu da koydum oyuncağına bakıyo bende iki dk gireyim dedimmm=)günaydın kızlar bgn okulda pek kimse yok öğrencileri kantine yolladm ben öğretmenler odasındaymallahtan laptopumu getrmişim bgn:)) napıosunuz???
rosmarynin bebeği canımmmgecenlerde bi film demiştik neydi soianın bebeği miydi
uzun görünüyo ama kötü değil yaadünkü menümü yazayım
kah:
1 kk peynir
2 yumurta beyazı
ara:
3y.k. keşkek
ögle:
1/2 kase çorba
ara:
ara:
4 adet etiform
1 kk peynir
akşam:
1/2 kase çorba
1 dilim ekmek
ara:
5 adet etiform
1 kk peynir..
burdayım ilkincimmmmmmmmmmmmmmemoş hazoş ses verin tıslarrrrrrrr herkes nereye gitti
hayatım meyve almamıştım yanıma aslında revani vardı yemekte üçüncü yemek olarak ama almadım...bence gayet güzel ama biraz meyve yesen mesela keşkek ve bisküvinin yerine daha sağlıklı olurdu sanki.
bence çok güzel olmuş. fazla değil. spora devam mı
10 bardak=2,5 3 litrevücuttaki her 12 kilo için 1 bardak su içilmelidir
Eğer günde 1 saat spor yapıyorsanız, su miktarını 1 litre arttırmanız gerekir
ay geldim aslım dün sana ulaşmak maceraydı yaaa..kızlar emoş mesaj atmış bugün nete giremeyecekmiş sizede selamı var
takım bereketlendii..malesef şuan yeni birilerini aldık yerimiz kalmadı
saolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))
kızlar menümüyazıyorum ama utanıyorum yaa menüleirnizz ne güzel sizin((((
sabah:1 yumurta,yarım dilim ekmek
ara:1 bardak süt
öğlen:yarım pide (4 dilimcikti),1 bardaka ayran
ara:5 kayısı kurusu,3 ceviz
akşam:1 tabak sıkıcık çorbası (taneli bir çorba),2 yk sütlaç
ara:1 portakal,yarım elmaa
:)))))) nekada rçok ymeişim dimiDDD utanıyorum kendimdennn ayyyyyyyyyy yangın vaaarrr
ellerine saglık canımmpinkcat 7+
hazoş 7+
tedis 7+
aynalar 7+
pisiq 7+
melekaysee 7+
yas23 7+
blackcat 7+
oyagibi 7+
emidaf 7+
fiyona 7+
1.73 izinli
Silah şeklinde cüzdan almayı düşünüyorum belki şeytan doldurur
günaydın kuzumgünaydııııın hanımlarrr...1....![]()
evet canım en son gelenler yapıyo sıraylakızlar bu liste sıra ile mi yapılıyor yoksa aynı arkadaşlar mı yapıyo devamlıı...
canım sanırım bütün emineler kedi hayranı.bende öyleyim.8 yaşına kadar büyüttüğüm kedimi ne yazık ki arkadaşıma verdim.çünkü oğlumun alerjisi vardı.hala çok üzülüyorum
kızın yanındaydım daa..geçmişte takılıp kaldınız didiyom ben yaaaaaaiimiz var zümreyle