çok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..
bol ılık su içir faydasını görürsünüz...burun damalası kullandır.nemlenmesi iyi olunca öksürük rahatlar..
aaaa

kızdım size..
şahsen evli ilkokul1.sınıf ve 4. sınıfa giden 2 yaramaz ve evde yardımcı olmayan bi kocam var ama spora mutlaka fırsat ayırıyorum kızlar...yoksa kilo verilmiyo ha bazen nöbetlerden dolayı yapamıyom ama haftada enaz 3-4 gün yapmaya çalışıyom zaten haftada enaz 2 nöbetim oluyo 24 saatlik..akşam nöbet dışı 08-16:30 mesai.eve gelip yemek bulaşık ve çocukların dersleri ile ilgileniyorum .beni burda baştan beri takip edenler bilirler küçüge okuma çalışmalrı saat 10a kadar büyükle çalışırım sonra spor ve arkasından kocayla ilgilenme..
ee yani evde oturanlar spor yapabilirler ama isterse herkes yapabilir.ve ben spor yapamadıgım zaman 1 sporla 2 kilo veriyorum haftalık...11 kasımda başladım 116 ile..bilmem takdir sizin..