• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uuffff yaaa o kada rçok işim var ki sabahtan beri ölçek hazırlıyorum şimdi onları dolduracam daha çocukalra 15 sayfa tatil ödevi hazırlayıp onların çıktısını almam lazım
çok çalışmam gerekiyor çokk
tatil olması işime yaradı valla
kolay gelsin canım

leslie 1 mil i yaptım evi süpürdüm anneme taze meyve suyu sıktım şurubunu içirdim göğsüne viks sürdüm ılık su verdim geldim:)
:46::46::46:süpersin bak isteyince oluyo:38:
Bende menümü yazayım

sabah: Sütlü müsli 3 adet kayısı kurusu

öğlen 4 adet köfte yarım bardak ayran

akşam için ise ya elma yiyeceğim yada salata. yada ikisini birden yerim bilmiyorum

az ve öz akşam salata ve meyveyi ye :46:

Bu akşam birde leslie ile yürüyüş yapmak istiyorum eğerki oğluşdan fırsatım olursa.

menum

sabah 2 dilim kepekli uno denge light 1 kk kadar beyaz peynir 5-6 siyah zeytin bir haşlanmış yımırta

ara şekersiz çay

öğle yemedim

ara bir parça beyaz peynir

akşam biraz kıyma kavuracağım çok canım çekti. içine biraz soğan koyup kavrulmuş halini çok severim. yanında da çay içerim.

spor: leslie 1 ve 2
15 sağ bacak hareketi 15 sol bacak hareketi 15 yarım mekik
akşam bir leslie daha yaparım bence
:46::46::46:
sana sonuna kadar kaılıyorum emoşum son iki haftadır bende bıraktım yapmayı çünkü ben hastalandım sonra defne hastalandı falan aslında bunlar bahane değil.ama ben de hem bebişime bakım hem işime gidip hem eve gelip yemeğimi yapıp ortalığı temizleyip yinede sporuma zaman ayırıyordum bgn itibariyle başladım yani..bgn sabah 1 saat erken kalkıp 30 dk plates 30 dk da bisiklet yaptım ve inanın ki sabah yaptığım spor sayesinde çakı gibiydim bütün gün...bahane bulmayın arkadaşlar insan gerçekten istese vakit bulur yanii

evet sende sporla güzel kilo veriyon

ay bi tembellik çöktü bi türlü maniküre başlayamıyorum. fekat şu an gaza geldim ben de leslie 1 i yapıcam en azından sonra da manikür.

kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....

kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....

ne oldu burnuna yaaaa:18:

ben şimdi spora gider
leslie 1-2
bissiklet 30 dak
yer egzersizleri 30 dak...

:21::21::21::21::21:

beni de motive ettin ya sana helal olsun bugün leslie i yeniden yaptım. şu an kan ter içindeyim kalbim saniyede milyon kere falan atıyo. senin hızlı kilo verme nedenin kesinlikle spor. sabah 5 te kalkamam belki ama akşamları gerekirse annem yattıktan sonra mutlaka yapıcam. evde leslie ile yürüyebileceğim tek yer salon o yuzden annem yattıktan sonra dedim. ev biraz ufak zira:)

huh valla iyi geldi şimdi duşa gidiyorum.

geçmiş olsun canım.umarım çok kötü değildir

puff açmasınlar tatilin amacı o zaten:) ben küçükken hiç böyle ödev verdiğini hatırlamam ögretmenimin. yada ben yapmıyordum:)

ne oldu burnuna yaaaa:18:

geçmiş olsun canım.umarım çok kötü değildir

ay valla şu an şiş burnum kocaman oldu ya sinir oldum..bi mağazaya giriyoduk arkadaşımla ben öndeydim arkadaşıma bişey o sıradada kapıyı itecektim içerden biri itti bende döndüm o sıra koca cam kapı burnuma beynim sallandı yemin ediyorum..gözümden yaş aktı o kadar acıdı yani su an da şiş ve ağrıyo off ya su an hala kızarık umarım morarmaz..morarırsa ayvayı yedimmm

tatil ödevi hazırladım kaydetmede sorun oldu kaydolmamış gitti bütün çabam :14::14::14::14:
a
y hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay valla şu an şiş burnum kocaman oldu ya sinir oldum..bi mağazaya giriyoduk arkadaşımla ben öndeydim arkadaşıma bişey o sıradada kapıyı itecektim içerden biri itti bende döndüm o sıra koca cam kapı burnuma beynim sallandı yemin ediyorum..gözümden yaş aktı o kadar acıdı yani su an da şiş ve ağrıyo off ya su an hala kızarık umarım morarmaz..morarırsa ayvayı yedimmm

a
y hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uffff!!! çok geçmiş olsun. kırılmamasına şükret tatlım verilmiş sadakan varmış gerçekten

Back
X