• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen mezun oldun takımın reklamı oldu baksana nasıl ragbet görüyok:38:
evet maşallahh yerimi aratmıyorlarrrr canımmm bende memnunummmm :))))
canım hep böyle ye çok saglıklı

Kızlar bişi söyüleyceğim ben şimdi kendimce az kalorili şeyler yiyerek zayıflamay açalışıyorum. Ama haftaya pazartesinden itibaren 5 günde 5 kilo diyeti varya onu denemek istiyorum hiç deneyen oldu mu nasıldır?
ben tavsiye etmem boşver öyle diyetleri çok sağlıklı değillerrrrr
saol canım cevap için menümü yazıp uçam...:10::10::10:
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı

akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)

hımm kumpıirrrrr bende çok severim yaaaaa olsada yesek:DDDDd mezelerini abartmadıysan bence çok problem olmazz afiyet olsunn

ya gerçekten bazen insanın kafası konuşma ve gürültü götürmüyor. ablam geldi annemi ziyarete gelmiş aaa sen evdemiydin ben de bankaya inmiştim anneme bir ugrayayım dedim diyo ulan insan annesine hastaydı ugrayayım demez sabah poposunu kaldırır gelir ki benim işe gitmediğimi de bilmiyordu sonucta. valla umurunda değil annesi hasta mıymış ölmüş mü. geldi oturdu hiç durmadan makineli tüfek gibi bişeyler anlatıyor ama nefes almadan. ben de tam karşısında şu an bunları yazıyorum. sürekli de soru soruyor. abla bi sus ya:(

abla insan annesine ugramaz sabah kalkar gelir dedim. ay ne bileyim oyacım hep hastayım diyo annem diye umursamadım demez mi:s umursamamış ya... e ne diyeyim allah insana evladın da hayırlısını versin. şimdide anneme yarın geleyim mi sana diyor:s annem de yok oya çorbamı yapar dedi döndü bana oya annem çorbasını bitirirse yine yap dedi:S e ama bu kadarı da ayıp ya.

yarım saat oturdu bir de kendine de sahlep yaptırdı gitti. :) perşembe bi daha ugrarım dedi anneme de. çıkarken sen yarın da ugra bi zahmet dedim e gelme dedi diyo:s
ay valla gerinip iki tane yerleştirecektim. ve adım gibi biliyorum gelmeyecek.

vallaaaa içim bir tuhaf oldu oyaacım yaa püfssss:((( söylenecke bir sözz yokk anneciğin şanslı iyiki se varsırrr ama genelde durumb öyle biliyormusun:(( evde bekar birisi varsaaaaaa annelerin babaların bakımı hep onlara kalıyorr ne hikmetseeeee annen gelme diyorsa sitemindendir kadın hay allahım yaaaa püfsss allah sana sağlık güç kuvvet verisn canımcım

Bende menümü yazayım

sabah: Sütlü müsli 3 adet kayısı kurusu

öğlen 4 adet köfte yarım bardak ayran

akşam için ise ya elma yiyeceğim yada salata. yada ikisini birden yerim bilmiyorum

Bu akşam birde leslie ile yürüyüş yapmak istiyorum eğerki oğluşdan fırsatım olursa.
ikiside olur canımm afiyet olsun çok güzle menünnnn harika harikaaaaa

menum

sabah 2 dilim kepekli uno denge light 1 kk kadar beyaz peynir 5-6 siyah zeytin bir haşlanmış yımırta

ara şekersiz çay

öğle yemedim

ara bir parça beyaz peynir

akşam biraz kıyma kavuracağım çok canım çekti. içine biraz soğan koyup kavrulmuş halini çok severim. yanında da çay içerim.

spor: leslie 1 ve 2
15 sağ bacak hareketi 15 sol bacak hareketi 15 yarım mekik
akşam bir leslie daha yaparım bence

hımsss ay birtanede yumurta şaklatsan:DDD üfff çok güzel oluyor bende yaparım bazen:DDd afiyett olsun bence gayet güzel:D ama ekmek az ye olurmu

kızlar dün ofisten dışarı bi çıktım baktımm heryerr bembeyazzzzzzzzzzzzzzz olmuş:52::52::52::52::52::52::52::52:
halama yemeğe davetliydik(hayırlı bir iş için) oraya geçtim ama bi sorunnn nasıl geçtim resmen dondummmm otobüslerr çalışmıyodu zatenn
yine halamda kaldımm ve yine gece 3 de uyudum sabah 7 gibi uyandım ama halamla uyumak başka bişeyyyy yaaa çokk güzelllll sabahta kahvaltıı hazırlıyoo kıyafetlerii felann hazırlıyoo uyanıncaa hopppp hazıra konuyorum hemennn:52::52::52::52::52::52::52::52:
kuzucuk hayırlı iş kimin iiçin bakim merak ettim bennnn:)))) inş. snein içindirr mucksss mucksssssssss
selam kızlar nasılsınız ben evrak işlerine boğuldum
yarında tatil oldu kızlar biliyonuz mu :27::27::27::27::27:
seni şanslı seni :)) erken girdiniz tatile canım keyfini çıkarrrrr
dünki menüm
sabah aç karna ödem söktürücü çay
2 dilim kepek ekmeğine 1 dilim beyaz peynirli tost
2 fincan şekersiz çay
ara yok
öğlen 5 çatal makarna 1 adet köfte bol salata
akşam 6 adet pötibör bisküvi 2 fincan şekrsiz çay
ara 1adet armut
amanınnnn bu ne kızzz hiçbişi yokkkkkkkkkkkkkkkk yaşıyormusun halaaaaaa afiyet olsunn

kızlar sporumu yaptım geldim hala soluk soluğayım.menümü yazayım duş alıp yatacağım
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz peynir
öğle:balık ekmek(sandeviç ekmeği)+bol salata
ara:2 mandalina
akşam:5 kaşık pirinç pilavı+5 kaşık yoğurt

tabii yine mavi yapamadım

kızlarr ben bu sıralarr yemek olayınıı bozdum yani çok yemek yiyerek değil yemiyerek :17::17::17::17::17::17::17::17::17:

dünki menüm
sabah :17::17::17::17:
su

akşam 8 de
bir kase çorba
2. dilim ekmek
3. çatal kesme makarna
ara ve sabah kahvaltım yoktu:17::17::17::17::17::17::17:
unuttum dün yemek yemeği:17::17::17::17::17:
senn dayak istiyorsunn benceeeeeeee nedersinnnnnn:20::20::20::20::20::47::47::47::47::47:
oyacığım bütün suç kayınvalidemin hepsini o yapmış dün günü vardı ordan kalma çokda güzel yapmış birer taneyle kurtardığıma seviniyorum hele ki içli köfteyi varya löp löp götürecektimde aramız çok iyi değildi gönülsüz yiyormuş gibi yapmaya çalıştım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:
özgecim yaaa ben bişilermi kaçırdım aradaa son gelişmeleri anlatmadın en son tepki göstermiştin kayınvalideneee küstünüz ne oldu yawssss

menümü yazıyorum
kahvaltı:1 tam yumurta yagsız teflonda
1 kk peynir

ögle:
1 tabaksalata
(karnıbahar,kırmızı biber,yeşilbiber,maydonoz,salatalık turşusu dogradım üzerine sarmısaklı yogurt)
akşam:
salata
(aynı salatadan içine ilave 1 ceviz büyüklügünde tavuk gögsü)

çok güzell canım afiyettt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayrıcaa 99 u görmüşssün ayrıcaa tebrik ediyorum snei :54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar:

kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....
geçmiş olsun canımcım yaaaa inş. ciddi birşey yokturrrrrrr öpeyimde geçsinnnnn:))))
üşüyoooommmmmmmm tir tir tir

ay kütahyada çok soğukk -19 dereceyi görükk :((((

kızlar ben çooooook hastayım hergün spor duş = erzurum soğuğu vurdu beni galiba.ama yine de bugün sporu yaptım sürüne sürüne yarın Allah kerim.
İyi geceler hepinize fazla bakınamadım gidip yatacam
kıyamamm :((( çokkk geçmiş olsunnnn yaaaa sıkı giyinn :(((
ilkoşşş avatarın çok şirinnnnnnnnnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek:
ayy teşekkürlerrrr:)))) benimd eçok hoşuma gidiyorrrrrrr
kızlar sporumu yaptım geldim hala soluk soluğayım.menümü yazayım duş alıp yatacağım
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz peynir
öğle:balık ekmek(sandeviç ekmeği)+bol salata
ara:2 mandalina
akşam:5 kaşık pirinç pilavı+5 kaşık yoğurt

tabii yine mavi yapamadım
:)) afiyet olsun canımm menün güzel ölçülüüüüü
kustum içimde ne varsa beyefendiye ohhhhhhh rahatladımm
ohhh iyi yptın fıstık

kızlar ben menümü birdaha yazayım arada kaynamasın geçmiş yap yap bitmedi heee:D ne çok konuşmusunuz öyle yawsssss:)

menümmmmm
sabah:1 bardak süt
öğlen:yarım kase çorba,yarım tabak makarna,1/2 dilim ekmek
ara:2 ceviz
akşam:3 dilim börek,1 kase yoğurt,2 bardak komposto(akşam abartı ama dayanamadım:D allah dilimler küçüktü)
ara:1elma,1 portakal

kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee:((( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım yaaa hakkında hayırlısı olsun:(((( çok üzüldümm inş.kocanın kafasına saksı falan düşerdeeeeeee düzelir herşey
babam dediki ayrılık olursa tekrar birleşemezsin iyi düşün... seni tekrar vermem onlara asla vermem.. zaten babam anneme bizim kız yine affeder dem,iş.. haklılar aslında hemen acıyorum.. akşam konuştukta boş bi hayal dünyasında yaşadığımı anladım

kustum içimde ne varsa beyefendiye ohhhhhhh rahatladımm
neler oldu anlatsanaaaaaaa

geçmiş olsun canımcım yaaaa inş. ciddi birşey yokturrrrrrr öpeyimde geçsinnnnn:))))

ay kütahyada çok soğukk -19 dereceyi görükk :((((
ayy ağrıyo halaaa bi de şiş koca bir burnum var artıkk..kocişe öptürdüm geçmediiiii

kesin kararla boşanıyorum..
kız ne olduuuuu anlattt

kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee:((( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya sorma ben de acayip uyumustum ki uykuyu sevmem deli gibi uyuyordum..hatta bi gün okuldan geldim sabahçılara derse giriyordum sabah 7.20 de okul 12.30 da bitiyordu eve geldim ve uyudum bariş kaldırdı bişeyler yedim yine uyudumm hiç kalkmadım=))))ama öbür günlerde öyleydi tabiii gündüz ara ara uyuyordum,akşamları desen öyle bi ascayip olmuştumm=)

neler oldu anlatsanaaaaaaa

ayy ağrıyo halaaa bi de şiş koca bir burnum var artıkk..kocişe öptürdüm geçmediiiii

kız ne olduuuuu anlattt

ya sorma ben de acayip uyumustum ki uykuyu sevmem deli gibi uyuyordum..hatta bi gün okuldan geldim sabahçılara derse giriyordum sabah 7.20 de okul 12.30 da bitiyordu eve geldim ve uyudum bariş kaldırdı bişeyler yedim yine uyudumm hiç kalkmadım=))))ama öbür günlerde öyleydi tabiii gündüz ara ara uyuyordum,akşamları desen öyle bi ascayip olmuştumm=)
içimde tuttukklarımı kustum oda gerçek yüzünü gösterdii

sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kurabiye
1 bardak çay

akşam
salata

ara
1 elma

günaydııın:34:

kıyamamm :((( çokkk geçmiş olsunnnn yaaaa sıkı giyinn :(((

ayy teşekkürlerrrr:)))) benimd eçok hoşuma gidiyorrrrrrr

:)) afiyet olsun canımm menün güzel ölçülüüüüü

ohhh iyi yptın fıstık
saol canım bugün daha iyiyim...
babam dediki ayrılık olursa tekrar birleşemezsin iyi düşün... seni tekrar vermem onlara asla vermem.. zaten babam anneme bizim kız yine affeder dem,iş.. haklılar aslında hemen acıyorum.. akşam konuştukta boş bi hayal dünyasında yaşadığımı anladım

üzüldüm canım Allah yardımcın olsun seni ne mutlu edecekse onu yap hayatı kimse için yaşama sadece kendin için yaşa...

Back
X