• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

içimde tuttukklarımı kustum oda gerçek yüzünü gösterdii
neymiş gerçek yüzüüü....canım ya sıkma canınııı

sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kurabiye
1 bardak çay

akşam
salata

ara
1 elma
aslııı çok güzellll

günaydııın:34:

saol canım bugün daha iyiyim...

üzüldüm canım Allah yardımcın olsun seni ne mutlu edecekse onu yap hayatı kimse için yaşama sadece kendin için yaşa...

günaydın kara kediiii=)))

bugün de kimsecikler yokk..bende kızın kalkmasını bekliyorum temizlik yapicimm.bide yarın annemle kardeşim gelecek kardeşim profiterol istedi yine yapıcam yaaaaa=))))ama bu sefer az yicem zaten hepsini yer benim deli kardeşimmm

ay
y hiç bişi anlamadım valla bi açıkça anlatsam anliyip yorum yapicim amaaaaaaa

günaydınnnn ilkoşummmmmmmmmmmmmmmmm

kız gülünmicek gibi mi bu ne be hehehehehheheh 1 ayda 4 kilo alalım haydinn kızlarrrrrrrrrr kkop kopppp

daha önce facede anlatmıştımm.. aynı dili konuşan değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşırmışş... maleseff paylaşmıyormuşuz

babam dediki ayrılık olursa tekrar birleşemezsin iyi düşün... seni tekrar vermem onlara asla vermem.. zaten babam anneme bizim kız yine affeder dem,iş.. haklılar aslında hemen acıyorum.. akşam konuştukta boş bi hayal dünyasında yaşadığımı anladım
kedicik ben sizin sorununuzu inan kaç aydır anlamış değilimmmm o yüzden nötrm yaaaa:((( tek diyebilecğeim inş. düzelirisnizzz aile kurmak hiçte kolay değilll yıkmak pek kolayyyyy inş. boşanmaz düzelirsiniz
ayy ağrıyo halaaa bi de şiş koca bir burnum var artıkk..kocişe öptürdüm geçmediiiii

ya sorma ben de acayip uyumustum ki uykuyu sevmem deli gibi uyuyordum..hatta bi gün okuldan geldim sabahçılara derse giriyordum sabah 7.20 de okul 12.30 da bitiyordu eve geldim ve uyudum bariş kaldırdı bişeyler yedim yine uyudumm hiç kalkmadım=))))ama öbür günlerde öyleydi tabiii gündüz ara ara uyuyordum,akşamları desen öyle bi ascayip olmuştumm=)
canım canım biryeremi çarptın burnunu yawssss niye şiş bir dr a görünsen Allah korusun zedelenme falan olmasın:(((
hazalcım senin o hallerin gibiyimmmm gözüm hep yastıktaaaaaaaaa
dün biran önce eve gitmek için can atttım kociş geldi aldı hatta dedimki hazır bişiler alalım ben dirke uyuyayım sonra vazgeçtim sebzelerim var onları yapayım dedim eve gittim yemeğim pişmek üzereydi kayınvalidem aradı sizi bekliyoruzzz gelmiyormusunuz diye sizemi gelecektik dedim:DDD salı günü kayınvalidemlere gidiyoruz tamamen unutmuşum:DDDD yemeğin altını kapatığ eşofmanlarla gittim:D orada yemekten sonra küt uyudum uyku aklımı başımdan almışş hiçbirşeyy düşünemyiorum tek istediğim uyumakkk of offf
sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kurabiye
1 bardak çay

akşam
salata

ara
1 elma
afiyet olsun idolümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
günaydııın:34:
saol canım bugün daha iyiyim...
.
öpüldün canımınnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün de kimsecikler yokk..bende kızın kalkmasını bekliyorum temizlik yapicimm.bide yarın annemle kardeşim gelecek kardeşim profiterol istedi yine yapıcam yaaaaa=))))ama bu sefer az yicem zaten hepsini yer benim deli kardeşimmm

:)) bende istiyorum yaaaaa tarifini bizede verseneeee:DDDDd

kızlar ben menümü birdaha yazayım arada kaynamasın geçmiş yap yap bitmedi heee:D ne çok konuşmusunuz öyle yawsssss:)

menümmmmm
sabah:1 bardak süt
öğlen:yarım kase çorba,yarım tabak makarna,1/2 dilim ekmek
ara:2 ceviz
akşam:3 dilim börek,1 kase yoğurt,2 bardak komposto(akşam abartı ama dayanamadım:D allah dilimler küçüktü)
ara:1elma,1 portakal

afiyet olsun canım.

Back
X