• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyacımmm canımmm anneciğine çokk geçmiş olsunnn allah acil şifalar versin inşallahhh geçmiş yapamamıştım yeni gördümmm canımmm tekrar tekrar çok geçmiş olsun

günayyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn :54:

ahh canım yaaa ablan yada kardesin yokmuu gelip yanında dursunlarrr:44::44::44::44:

ablam var ama hayatı boyunca yaralı parmağa işediğini görmedim. dün geldi misafire kahve içmeye gelir gibi yarım saat. giderken anneme yarın ugrayayım mı dedi annem de yok deyince gelmez artık bugün. bi defolsun gitsin zaten ya

ablam var ama hayatı boyunca yaralı parmağa işediğini görmedim. dün geldi misafire kahve içmeye gelir gibi yarım saat. giderken anneme yarın ugrayayım mı dedi annem de yok deyince gelmez artık bugün. bi defolsun gitsin zaten ya

ahhhhhhh ahhhh senii okadarrrr iyiy alıyorumm kii canımmm inan hemde çokk.... bende babamla yaşıyorum 3 kardesız ama işteeee malumm hasta oluncaaa bulamıyoruz kimseyii allah anneninn yardımcın olsun canım yaa wallaa ne diimm bende yaşadım senin yaşadıgının aynısını babam baya a ğır hasta olmustu ve bir çorba verıcek ınsan bulamamıştımm akşama kadar benı beklemiştii babam zorr iştee herkez evlat olamıyo......

wallaaa bomba gibiyimmm çiçemmmmmm hayırlısıyla bu ay sonunda dahada iyi olicimm inş. allah iizn verirseeee:16::16::16::16::16::16::16: sen nasılsınn canım:29::29::29::29:

allah iyilik versin hayırdır ne oldu ne olacak bu ay sonunda :27::27::27:
bende canım sabahtan beri ödev hazxırlıyorum 34 sayfa hazırladım çok şükür bitti şimdi sıra çıkarmada :52::52::52::52:

ahhhhhhh ahhhh senii okadarrrr iyiy alıyorumm kii canımmm inan hemde çokk.... bende babamla yaşıyorum 3 kardesız ama işteeee malumm hasta oluncaaa bulamıyoruz kimseyii allah anneninn yardımcın olsun canım yaa wallaa ne diimm bende yaşadım senin yaşadıgının aynısını babam baya a ğır hasta olmustu ve bir çorba verıcek ınsan bulamamıştımm akşama kadar benı beklemiştii babam zorr iştee herkez evlat olamıyo......

ne diyeyim valla bilmiyorum herşeyin hayırlısı

kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....
gecmiş olsun bebeişim nasılsın şincik?

Back
X