Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıı sen benim yazıdığımı okudum dimi 8-9 gün çok sık giremicimm annemler geliyor bide c.tesi izin istiyorum nişan varrr=) girebilirsem girerim ama giremezsem izinli olayım timam miii

iyiyim canım sağol. Spordan geldim çok terledim galiba burnum acaip akıyor. 600 kaloriyle bitirdim sporu ama değdi.. :)

süpersin canım yaaaa maşallahh:))
selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var
kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu
selam canımcımmm

hehe benimm kilomu duymak istemezsin bne o yüzden duymamazlıktan geliyorum hehehe
:1::1::1::1:4. ay geçiyor canım ben il 3 ay paso uyudum...tadını çıkar canım sonra pek fırsatın olmıycak :))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çıkarıyorum canım yna gelip yatıyorum paso:D karpuz gibiyim:DDD
Menümü yazıyorum.

sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 dilim hellim peyniri
1 kk yağsız diyet peynir
2 adet zeytin
krebin ucundan ısırık

öğle
1 tabak kıymalı pırasa yemeği
4 kaşık ligh yoğurt

akşam

heralde salata yerim

afiyet olsun canımm çok güzel

aaa aşkoldun kara pisicikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kalbim kırıldı ama şimdikkkkkkkkkkkkk
yok canım kırılma ya kimseyi kırmak için söylemedim gel öpem :54::54::54:
canım araya gir ben öyle yapıyorum :52::52::52:
yok canım öyle denk gelmiştir dediğim gibi sürekli yoksun burda bir cevap yazıyorum bakıyom yoksun takımda
bazen bende birine cevap yazacakken aşağıda göremiyorsam sonra yazayım diyorum sonrada unutuyorum sendede böyle oluyor biraz uzun dur takımda
geçmiş olsun daha iyileşemedin mi

canım ben devamlı girmesemde geçmişi sürekli okurum sen görmesende yaz yerine ulaşır :) kız tüm gün burdayım nerede ise bazen nicki kapalı unutuyom görünmüyorumdur:52::52::52:

hiç misafirperver değilmişsiniz bak :35::35::35:
nasılsın canım bitti mi temizlik sildi mi cadı camları :27::27::27::27:
ya evet haklı aslında bende pek konusamadım yani aynı sürelerde burda olmuyoruz genelde ondan muhabbet edemiyoruzzz.ayy nerde silcek cadalozzzzzzzzz anca mızmızlansınn ooo

ilkoşumm bu arada profiterolü daha şimdi yapıyorum elektrikler falan kesildi kızı yıkadık falan derken anca bu saatte=) ama eklicimmmmmmmmmmmmmmmm bitsinn

güzel oluyor ama öylede olmazsa olmaz bir tatlı değil canım o kadar uğraşmana değmez baklava yapsaydın :27::27::27:

canım ben devamlı girmesemde geçmişi sürekli okurum sen görmesende yaz yerine ulaşır :) kız tüm gün burdayım nerede ise bazen nicki kapalı unutuyom görünmüyorumdur:52::52::52:
tamam o zaman hadi barışalım hehehe

heee ziyaretçi çok oluyo onlardan biri sendin demek :27::27::27:
bu arada canım ben cuma erken gidebilirim memlekete
o yüzden kilonu yarın yazmayı unutma olur mu canım

eklede resimlere bakınıp yalanam çok severim yaa. ama bir yıldır yimedim :56::56::56:
gel şekerim bende ye=))))

bari yarın herkes kilosunu yazdıktan sonra resimlerini koy şimdi milletin canı çekecek yapacak tam kilo bildirimi öncesi
ama zaten şimdi kimse yiyemezki benim eklemem 12 yi bulur herkesler yatar o saate..ilkoşumda yarın bakar artık

sabah
1 dilim ekmek
1 omlet
4 tane zeytin

ara
1 maltana
1 grissini

öğle
1,5 kase çorba

ara
1 madlen çikolata

akşam
1 kase çorba
avcumun yarısı kadar tavuk

bi de kremanın tenceresini sıyırabilirim hehhehe

heee ziyaretçi çok oluyo onlardan biri sendin demek :27::27::27:
bu arada canım ben cuma erken gidebilirim memlekete
o yüzden kilonu yarın yazmayı unutma olur mu canım
okeeeeeeeeeeey unutmam
kız kara kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:35::35:
efendiiiiiiiiiim
sabah
1 dilim ekmek
1 omlet
4 tane zeytin

ara
1 maltana
1 grissini

öğle
1,5 kase çorba

ara
1 madlen çikolata

akşam
1 kase çorba
avcumun yarısı kadar tavuk

bi de kremanın tenceresini sıyırabilirim hehhehe

maltana ne kız??? tencere sıyırmayı hele kek hamuruna bayılırım :)))

Back
X