- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.781
kilo bildirimi 122.5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzellerim
kilo bildirimim
geçen hafta =99.800
bu hafta= 97
verilen kilo=2.800
takır takır gidiyooooooooooooooooo![]()
günaydın güzellerim
kilo bildirimim
geçen hafta =99.800
bu hafta= 97
verilen kilo=2.800
kilo bildirimi 122.5
kilo bildirimi:geçen hafta:87.8 kg
bugün:85.6 kg
giden kilo:2.2 kg
YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kilo bildirimi 122.5
canım hamuruna yumurta koyunca resmini çekmeyi unutmuşum.yumurtayı ekley,nce eze eze yedireceksin macun gibi yapış yapış olacaköptüm ilkoşumm
Eki Görüntüle 329570 Eki Görüntüle 329569 Eki Görüntüle 329568 Eki Görüntüle 329567 Eki Görüntüle 329571 Eki Görüntüle 329572 Eki Görüntüle 329573 Eki Görüntüle 329574
günaydın güzellerim
kilo bildirimim
geçen hafta =99.800
bu hafta= 97
verilen kilo=2.800
kilo bildirimi 58
Günaydın Hanımlar verenleri çoook çok tebrik ederim. benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook
saol canımama yok ben kasımdan beri uğraşıyom vermeye hep böyle 500 gr ver 300 gr al şeklinde. akşam tekrar tartılacam bari artı bildirim yapmayayımda kilo vermemiş olayım . ben genelde akşam eve gidince daha az çıkarım da sabaha göre ... püf püf sıkıldım bu verememe işinden yaaaa. ne güzel motive olmuştum yine gitti şuan tüm motivasyonumcanım sıkma canını belki de su toplamıştır vücudun.haftaya 2 haftalık kilo verirsin bence
canım sıkma canını belki de su toplamıştır vücudun.haftaya 2 haftalık kilo verirsin bence
metabolik birşeydir bir şekilde vucudun kendini korumaya almış olabilir. yada ödem vardır. takma kafana gelecek hafta değişir ödem söktürücü çaylardan falan tüket
inşallahhhhhh ama didiğim gibi aylardır böyle
neyse ben neşenizi kaçırmayam azıcık işe döneyim şu metabolizmama siniiiiir oluyom
bugün hastaydım uyudum canım .. normalde her daim girerim ama sizinkilerle niyeyse sohbet edemiyom ya. bir sen bir mihrce yanıt veri geri arkadaşları pek tanımadığımdan sohbetlere giremedim bir türlü.bir de burada sohbet edenler genelde ikili konuşuyoooo ayak uyduramadım size bir türlü:26::26::26::26:
sabah
1 dilim ekmek
1 omlet
4 tane zeytin
ara
1 maltana
1 grissini
öğle
1,5 kase çorba
ara
1 madlen çikolata
akşam
1 kase çorba
avcumun yarısı kadar tavuk
bi de kremanın tenceresini sıyırabilirim hehhehe
gayet guzel vede cok azzkızlar ben geldim.menümü yazıp gidip spor yapıp geleceğim.mavi yapamıyorum bari büyük harflerle yazayım
SABAH:2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ+1KK BEYAZ PEYNİR
ÖĞLE:1 KAŞIK MAKARNA SALATASI(YOĞURTLU)+1 ISIRIK KEK+YARIM SİMİT
AKŞAM:6 KAŞIK BEZELYE+2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
ARA:5 BADEM
bunun neyi abartı??menümü yazayımabarttım yine
sabah: 1 dilim ekmek,1 yumurta ,1 bardak süt
öğlen: ekmek arası sandiviç çeyrektne biraz fazla(zeytin penir domates )
akşam: yarım tabak ıspanak,4 diş sarmısak, yarım dilim ekmek,yarım kase yoğurt
ara:1 dilim tahinli kek
cok az yine yinesabah-öğle
iki dilim ekmekten yapılmış tost
5 zeytin
2 bardak çay
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 mandalina
günaydınlar,
kilo bildirimi yapayım bende
geçen cuma 69.2 idim
ama ben gruba pazar katıldım 68.7 olarak
bugün kilom 67.2
süpersin yaa süperrrrrrrr
günaydın güzellerim
kilo bildirimim
geçen hafta =99.800
bu hafta= 97
verilen kilo=2.800
canım hamuruna yumurta koyunca resmini çekmeyi unutmuşum.yumurtayı ekley,nce eze eze yedireceksin macun gibi yapış yapış olacaköptüm ilkoşumm
Eki Görüntüle 329570 Eki Görüntüle 329569 Eki Görüntüle 329568 Eki Görüntüle 329567 Eki Görüntüle 329571 Eki Görüntüle 329572 Eki Görüntüle 329573 Eki Görüntüle 329574