Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saol canımama yok ben kasımdan beri uğraşıyom vermeye hep böyle 500 gr ver 300 gr al şeklinde. akşam tekrar tartılacam bari artı bildirim yapmayayımda kilo vermemiş olayım . ben genelde akşam eve gidince daha az çıkarım da sabaha göre ... püf püf sıkıldım bu verememe işinden yaaaa. ne güzel motive olmuştum yine gitti şuan tüm motivasyonum

gitmesin gitmesin test falan yaptırdın mı? belki bi sorun vardır hormon falan

bu mesaj ASLI'ya
Aslıcığım.ben yarın memlekete gidiyorum.Yarından itibaren 2 hafta izin alacağım.Gittiğim yerde internet var ama düzenli giremem..ara ara geleceğim ama izinli sayın beni..çok sorun falan olacaksa ayrılabilirim??
ben kilo bildirimi yapmayacağım 2 haftada tek hedefim kilo almamak..Görüşemeyebiliriz...Sana iyi tatiller canımm:21::21::21:

Son düzenleme:
vermemişsin sanırım.olsun haftaya gider canım.

evet cnm vermek için çok çaba sarfedemiyorum.yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum bu ara cok yogunum..İnşallah tatilden dönünce bir eylem planıyla 3-4 kilo daha verip bu defteri kapatırım :))

metabolik birşeydir bir şekilde vucudun kendini korumaya almış olabilir. yada ödem vardır. takma kafana gelecek hafta değişir ödem söktürücü çaylardan falan tüket
saol canım
senin boyun kaç?
1,58
gitmesin gitmesin test falan yaptırdın mı? belki bi sorun vardır hormon falan

bende troid yetersizliği var zaten biliyom ama doktor ilaca gerek yok dedi. kalıtımsal annemde de vardı. buda kilo vermeyi çok güçleştiriyor ne yazık ki. ama ben zaten haftada 1000 gr falan hedeflemiyorum 300 gr bile gitse bu benim için başarıdır. Yeşilçay, sirkeli su (bunları içiyom zaten) dışında metabolizma hızlandırıcı öneriniz var mı ???

saol canım

1,58

bende troid yetersizliği var zaten biliyom ama doktor ilaca gerek yok dedi. kalıtımsal annemde de vardı. buda kilo vermeyi çok güçleştiriyor ne yazık ki. ama ben zaten haftada 1000 gr falan hedeflemiyorum 300 gr bile gitse bu benim için başarıdır. Yeşilçay, sirkeli su (bunları içiyom zaten) dışında metabolizma hızlandırıcı öneriniz var mı ???

kızlar elmalı tarcınlı bi karısım yapıyolar.Hazal ve oya da var sanırım geçmiş yap istersen onlar yayınlamıştı..
kilo veremeyince salma ama canımcım yoyo sendromuna dönüşür..bence uzmana görün cok mu oldu doktora gideli?
değerler 1 ayda bile değişebiliyor

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr:DDD ben listede yokum ama kilo bildirimi yapayım yinede:DD

59.900 :D 400 gr almışım hahahaha

kızlar elmalı tarcınlı bi karısım yapıyolar.Hazal ve oya da var sanırım geçmiş yap istersen onlar yayınlamıştı..
kilo veremeyince salma ama canımcım yoyo sendromuna dönüşür..bence uzmana görün cok mu oldu doktora gideli?
değerler 1 ayda bile değişebiliyor
6 ay oldu sanırım canım yaaa bir ara bir daha gideyim ben...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melekelrimmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın hoğgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

6 ay oldu sanırım canım yaaa bir ara bir daha gideyim ben...

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın hoğgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

hoşşş buldukkkkkkkkk canımmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16: bu arada sitemkarr gördümm azcekkk seniii cvp yazılmıyoo diyeeee cıkkkk ben cvp yazmıştım diye hatırlıyorum canım sanaaaaaa aşkkk olsunnn inann bizz kızlarla çokk sıcak kanlıyızdırrrrr:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sabah-öğle
iki dilim ekmekten yapılmış tost
5 zeytin
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 mandalina
afiyet olsun canım canımmmm çokçokk güzelllllllllllllll
:16::16::16::16::16::16::16:

günaydın güzellerim

:16::16::16::16::16::16::16:

kilo bildirimim

geçen hafta =99.800
bu hafta= 97

verilen kilo=2.800:21::21::21::21::21::21:

takır takır gidiyooooooooooooooooo:21::21::21::21::21:
maşallahhh çok güzel veriyorsun kuzucummmm harikasın harikasın inan süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kilo bildirimi 58
hazalcımm senidee tebrik ederim hayatım süperr çok özendim kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım hamuruna yumurta koyunca resmini çekmeyi unutmuşum.yumurtayı ekley,nce eze eze yedireceksin macun gibi yapış yapış olacaköptüm ilkoşumm

Eki Görüntüle 329570 Eki Görüntüle 329569 Eki Görüntüle 329568 Eki Görüntüle 329567 Eki Görüntüle 329571 Eki Görüntüle 329572 Eki Görüntüle 329573 Eki Görüntüle 329574
offffff bu ne güzel bir sahnee böyleee hemencikkkkk kopyaladım resiimlerideeeee teşekkür edeirm hayatım ellerine esağlıkkk kuzucumm zahmetler verdimmm sanaaaaaa yapacağım en kısasürede inş..............
kilo bildirimi 122.5
oyacımmm süpersin arkidşim tebriklerrr canımmm maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlarrr:DDD ben listede yokum ama kilo bildirimi yapayım yinede:DD

59.900 :D 400 gr almışım hahahaha

amanında amanınn kimm gelmişşşşşşşşş anneeee adayııııı kiloda almışşş ohhh ohhh süperrrrrrrrrrrrr bebişe yarasınn inşallahhhhhh:49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kilo bildirirmimm kızlarr 66,400 gr 66,00 olmuşum 400 gr gitmişş aslında daha fazla giderdi ama regli oldum maleseff bu hafta başındaaaa:17::17::17::17::17::17::17::17:

kızlarr geçmişşşşşşş yapiiimmm didimmmmmmmmm fakatt silindiiiiii delirdimmmmmmmmmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53:
bende aklımda kalanları yazayımm o zman Ç)))))))))

emoşummmm harikasınnnn maşalllahhhhhhhhhhh hayranım sana emoşşşşşşşşşşşş tebriklerrrrrrrrrrr

oyacımmmmm sanadaa maşşallahhhhhhh

kızlarrrrrr hepinzii tebrikkkkkkkkkkkk ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hazalımmmm bayıldımmm proft. ahhhhhhhhh ahhhhhhh olsaa yesemmmmm zaten kan şekerim düşükkkkkkkkk:56::56::56::56::56:

:
Günaydın Hanımlar verenleri çoook çok tebrik ederim. benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook
canımmmm moral bozmakk yokkkk bazen öyle oluyorr regl döneminde falanda farkediyorrrrrrr gidecek elbett kilolarrr bazen bünye dirençte uygulayaibliyorrrrr bozma morlainii vereceksiniz kilolarııı
saol canımama yok ben kasımdan beri uğraşıyom vermeye hep böyle 500 gr ver 300 gr al şeklinde. akşam tekrar tartılacam bari artı bildirim yapmayayımda kilo vermemiş olayım . ben genelde akşam eve gidince daha az çıkarım da sabaha göre ... püf püf sıkıldım bu verememe işinden yaaaa. ne güzel motive olmuştum yine gitti şuan tüm motivasyonum
gitmesin motivasyonnnnnnnnn hayatımmmmm öyle gızıklar yapar bünyeee arada:D biz daha gızık olalım heheh takılma canımmmm
günaydınlar,

kilo bildirimi yapayım bende

geçen cuma 69.2 idim
ama ben gruba pazar katıldım 68.7 olarak
bugün kilom 67.2
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebriklerrr çok beğenmekkkkkkkkkkkk kilo verdik diye bırakmak yokkk devam ediyoruz son sürattttt
bunun neyi abartı??

ayşemmm yediğim herşeyyy bana çok geliyorr yaaaa ofssssss:(((((

Back
X