Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim hazal emine nasılsınız
iyiyim ben tatlım sen nasılsınnn

20 OCAK CUMA
hazoş 7+
tedis 7+
1.73 7+
blackcat 7+
oyagibi 7+
yas23 7+
pinkcat87 7+
aynalar izinli
fiyona izinli
emidaf izinli miydi:S
pisiq izinli
melekayse izinli
ellerine sağlık canımmmm

ellerine sağlık canım
fadik mesaj attı işe gidememiş dün babasınında nikahı varmış bugün salı gününe kadar izinli

hoşbulduk canım nasılsın

hoşbulduk iyiyim sağol cnaım nasıl olayım bugün annemin yıldönümü onun üzüntüsü var işte

canım tekrardan başın sağolsun...allah mekanını cennet etsin anneciğinin
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytim
2 kaşık et kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolma
2 tane sarma

ara
1 dilim börek
1 bardak çay
afiyet olsun canım benimm

ellerine sağlık canım
fadik mesaj attı işe gidememiş dün babasınında nikahı varmış bugün salı gününe kadar izinli

hoşbulduk canım nasılsın

hoşbulduk iyiyim sağol cnaım nasıl olayım bugün annemin yıldönümü onun üzüntüsü var işte

canım mekanı cennet olsun anneciğinin ve tüm geçmişlerimizin

kızlar günlük mesaj sayma listesi bitti şimdi yeni liste yapacam yeni gelen arkadaşlardan başlayacam tedis canım sen bu hafta yapar mısın listeyi zaten izinli çok kolay olur sayman
her üyenin mesajını saycan 7 mesajdan sonrasını saymıyorsun o üyeye 7+ yazıyorsun yanına

tedis***21 ocak - 27 ocak

tamam canım başım gözüm üstüne

selam kızlar nasılsınız
fadikin babasının nikahı varmış salı güne kadar izin istedi
oyanın pc bozulmuş tamire vermiş pazartesiye kadar nete giremeyecekmiş
emoş nöbette net yok
saliha ve ayşe izinli
özgenin annesi kardeşi geliyo çok giremeyecek

anam takım dökülmüüşşşş :53::53::53::53::53:
bu aralar sessiz olacaz malaesef :50::50::50::50:
aaa kimse kalmamış ama olsun kalanlar bol bol yazsın takımda uzaklaşmamaya çalışın yoksa kilolar geri gelir

bugün takımda olanlar
ben, ilkin, hazal, emine, yas23 ve blackcat kızlar kusura bakmayın isminizi unuttum çok özür dilerim :17::17::17:
ve tabiki anne adayımız ilknur
sayımız az yani büyük ihtimal birbirimizi yakalayamayacaz haftasonu böyle geçecek kızlar idare edecez artık :13::13::13::13:

ben geldim nöb den ama saat 11 gibi uşaga gitcem staja akşama 6 gibi gelcem büyük ihtimal geceye gelirim

menüm.
sabah 1 yumurta sarısı, 3 dilim sucuk, 2 ekmek, acık peynir 1 zeytin
ara yarım paket (3 tane) etinin pirinç patlağı
ara 1 mandalina
ara saleeeep bir bardak(süt içtim sayesinde hiç sevmem de sütü)
akşam et ve mantarlı sote, 2 kaşık pilav, yarım bardak ayran salataaaaa
şimdilik bu kadar yatmadan bir de portakal yemeyi düşünüyom. öğlen yemediğim için 3 ara ile dengelemeye çalıştııım
evde olunca su az oldu bugün ya 1 litre kadar(yatana kadar 1 litre daha içecem ama). 5-10 bilinmez sayıda çaaaaaaaaaay, kayısılı form çayı bir tane deeee
başka aklıma gelmi sanırım bu kadar:52::52::52:
güzel menün canım

hayatım iyiyim uykusuz bir geceden sonra.sabaha karşı düştü ateşi oğlumun.bende ondan sonra uyumuşum.sen nasılsın
canım çok geçmiş olsun

bende yazayım bugünkü menümü:DDD hernekadar yorum yapacak pek kimseickler olmasada yazayım içim rahatlıyor:DDD

sabah:1 poğaça
öğlen:1 kase sütlaç
akşam:1,5 kepçe çorba, 6 tane fırında kanat,1 fırındaa patates,2 fırında soğan
ara:3 cevizz
:46::46::46::46:

ay sorma wc ye gitmiştim. eşim çamaşır sepetini banyo kapısının önüne bırakmış(biraz önce perde astiydıkta)ben karanlıkta görmedim tabi ayağım takıldı mermere yapıştım her yanım acıdı. sepette kırıldı tabii:37::37::37:

aman geçmiş olsun senin sepete bişi olmasın kuzum

aslıcıgım anneciginin mekanı cennet olsun inşallah
eminim sen gibi evlat yetiştirdigi için aldıgı dualar onu rahatlatıyodur..

aaa kimse kalmamış ama olsun kalanlar bol bol yazsın takımda uzaklaşmamaya çalışın yoksa kilolar geri gelir

ben geldim nöb den ama saat 11 gibi uşaga gitcem staja akşama 6 gibi gelcem büyük ihtimal geceye gelirim

tamam canım kolay gelsin
banada bu hafta kilolar geri gelecek gibi geliyo gelin kız takımaaa :18::18::18::18:

merhaba kızlar annem kardeşimle gezmeye çıktı dişarı bende b iraz oturdum...dün geldiler ama çok yoruldum valla yaa salı günü dönecekler heralde çarşamba günü yine dönerim aranıza...öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54:

merhaba kızlar annem kardeşimle gezmeye çıktı dişarı bende b iraz oturdum...dün geldiler ama çok yoruldum valla yaa salı günü dönecekler heralde çarşamba günü yine dönerim aranıza...öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54:

gözün aydın canım defne nasıl oldu daha iyidir inş

günaydın kızlar..kahvaltı falan kuzenim de geldi anca girebildim kimseler yokmuş sonra uğrarım artıkk..

bu aralar böyle olacak canım malesef
artık gelen geçmiş yapıp yorum yazsın aynı anda zor bulacaz birbirimizi

izle canım izle bol bol izle.bende oğluş yokken her gün bir film izlerdim ama oğluş doğduktan sonra imkanı yok izletmiyor.arkadaşı yatırıp izleyeyim diyorum ama bazen yorgunluktan ondan önce uyuyorum
hehe:)) izlemeye çalışıyoruzz da kociş kızıyor sneinle ne seyredeğiz diye korku seyredemiyorum geirlim seyredemiyorum:D şabanmı seyredelim diyor hehe:D
kıyamam ben sanaaaaaaa birgün gündüz dinlenn akşama uykun olmasınnnnn rahat rhat izle filim günü yap kendineee

menümü yazayım bari
SABAH:2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ+1 KK BEYAZ PEYNİR
AKŞAM:YARIM KEPÇE ÇORBA+2 DİLİM İNCE HAMUR PİZZA(SADECE PEYNİRLİ VE BİBERLİ)YİNE DE SUÇLULUK HİSSEDİYORUM
PİZZADAN DOLAYI ARA YAPMADIM
afiyet olsunnn canımmm kötü değilll arada olur böyleeeeee

kız sen izlemeeee korkunçç şeylşerrrrrrrrrrr

bana bak döverim seni sabah ne öyle güzel kahvaltı etttt.geçiştirmeeeeeeee
seyredemiyorumkii :DDD hehe
aradaaa kaytarıyorum öylee:)))))))
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytim
2 kaşık et kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolma
2 tane sarma

ara
1 dilim börek
1 bardak çay

wayyyyyy aslımmm snei çok gördümmm senn akşam yemeğinden sonraaa ra yapmışsın hemde börekle:DDDDDDD
afiyet olsunn

ben çıkıyom kahvaltıya sonra uşaga ..:16::16::16::16::16::16:
afiyet lsun ii yolculuklarrr canımcımmmmmmm
selam ben geldim kızlar biraz kırgınlığım var malesef
nasılsınız herkes çok iyidir inş :54:
geçmiş olsun canım dinlen bol bol tatilin keyfini çıkar enerji toplayım dön fıstıkk
:DDD misafir ağırlamak zor yawss heleki insanın sevdikleri canarı gelincee hep hizmet etmek istiyorrrrrr birde kısa süreli gelmişlerki snein toto yer görmez:DDDD
özledik seni şimdiden hadi aramızaaaaa
günaydın kızlar..kahvaltı falan kuzenim de geldi anca girebildim kimseler yokmuş sonra uğrarım artıkk..
:))) evet bugünlerdee cinlerrrrrr periler top oynuyor takımdaaaaa
slm kızlaaaar elektrik yoktu ancak gelebildim.
siz ne ediyonuz. :32::32:
hoş geldinn bende geldim ama kimseciklerr yok öptümmmm

Back
X