Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm
SABAH:2 DİLİM KEPEK EKMEĞİYLE TOST
ÖĞLE:1 KÜÇÜK HAŞLANMIŞ PATATES+2 KAŞIK YOĞURT+2 KAŞIK KISIR+2 KAŞIK MANTAR SALATASI
AKŞAM:YOK
ARA:1 ELMA+1 PORTAKAL

ŞİMDİ DE SPOR YAPMAYA GİDİYORUM.GÖRÜŞÜRÜÜÜZZZ KIZLAR

afiyet olsunn şu akşamların olmayışı süperr send eöğrendin bu işi canım
bende böylee istiyorum:DDDDd sadecee salata yoğurtt meyveee ne güzel oluurrrr

canım bu menünle bu hafta çook kilo vereceksin inşallah
saol canım iyi dileklerin için.
hımmmmmmm çok güzel canımmmmm bende çok severimmmmmmmmmmm böylesiniii seni tebrik edeirm gayett güzellllllllll

canımcımm haftasonu çok yoğundum habersiz misafir gelip durduu yapamadım profiterolüü canımmmmmmmmm

:DDDD birkaç defada bişi olmazzz sanırsammmmmmmm :D takma boşver hehee
sende sağoooool
slm kızlar kayısıkı form çayımı aldım geldim nasılsınız ne güzel kalabalıklaşmış topiiiik

kaç gündür tartılmıyorum cuma gününü merakkkla bekliyorum:DDDD bakalım yavru fil durumundayızzz:DDDD
aslıcım şaka bir yanaaaa olmayımdiyede uğraşıyorum canım yaaaa ofssss

canım illa kilo lacam diye uğraşma merak etme aylar ilerlesin sen istemesende alacan

ivet sanırım ole olacak..kitaplar okuyorum beslenmeyle ilgili..arkadişim var diyetisyen tuyolar alacam falan..
BOMBA GİBİ BİR DÖNÜŞ YAPACAĞIM BİLENİYORUM ŞU AN..
yağ programından yak programına gececeğim (kitaptan)..sizlede paylaşırım dönünce :)

Aslı ailenede kavustun nasıl geciyor zaman?

hımss hadi bakalım bekliyoruzzz paylaşımlaırnı dört gözlee:)))
:DDD

Son düzenleme:
hoşgeldin canım bugün bişey paylaşmışsın o ne
yeşil kahve ..
ben yeşil çay içemiyorumda onun yerine birşey ararken buldum aslı kullandı didilerdi ama sanırım yanlış olmuş oya kullanmış :)
yeşil çayla aynı işi yapıyo ama daha etkili yazıyor nette deneyeniniz varmı diye sormuştum. ben bugün içtim tadını beğendim
inşallah işe yarar

Aslı ailenede kavustun nasıl geciyor zaman?

canım çok şükür kavuştum valla yataktan çıkmıyorum desem yeridir geldim hastalandım hemen
zaten evden hiç çıkmadım
saçımı boyatmayı düşünüyorum koyu bir renge kendi rengine yakın beyaz saçalr için şampuan ve sprey aldım inş işe yarar o yüzden saçlarım kendi renginde olmalıymış biraz koyulaşacam anlayacan yaza doğruda hürrem kızılı yapmayı düşünüyorum

canım çok şükür kavuştum valla yataktan çıkmıyorum desem yeridir geldim hastalandım hemen
zaten evden hiç çıkmadım
saçımı boyatmayı düşünüyorum koyu bir renge kendi rengine yakın beyaz saçalr için şampuan ve sprey aldım inş işe yarar o yüzden saçlarım kendi renginde olmalıymış biraz koyulaşacam anlayacan yaza doğruda hürrem kızılı yapmayı düşünüyorum

hımmm biliyorum o şampuanı işe yarıyor ama bildiğim kdarıyla uzun süre devam etmek gerekiyor..benim 2 arkadaş kullandıda..
off hürrem ha sana cok yakışır gözlerin cıkar iice ortaya fıstık olursun

ben bu hafta yıllık izne ayrıldım asklında haftaya ve diger hafta 10 gün alcaktım ama ayarlanamamış bana 4 gün verdiler.tel açtılar cumartesiya nöbete gel seni izne ayırdık dediler eh allah razıolsun dedim.çocuklarda hasta iyi olcak evde olmak..
ay evet ya ne güzel çocuklarda tatildeyken bol bol vakit geçirirsinn

hımmmmmmm çok güzel canımmmmm bende çok severimmmmmmmmmmm böylesiniii seni tebrik edeirm gayett güzellllllllll

canımcımm haftasonu çok yoğundum habersiz misafir gelip durduu yapamadım profiterolüü canımmmmmmmmm

:DDDD birkaç defada bişi olmazzz sanırsammmmmmmm :D takma boşver hehee
iyi bakalım bi ara yap ama=))))))kız nasıl olmaz manyak gibi yedimm

kızlar napıosunuz ben daha yeni geldm eve kuzenim de bizde izmite sinemaya fln gittik gezdik diğer kuzenimin d.günüydü onu kutladık ancak gelebildim
ohhh yoğun bi gün desene

ben geldimm pıtıtrcıklarım özledim sizi bol bol misafir agırlıyoruz su andada misafir var yinede yazıyorum
siz napıyosunuz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ayyyy misafir çok yorgunluk yaaa

hay Allahh angutyusssss neyse boşverrr böyle hatalar olsun Allah daha fenalarını göstermeisn yawruş:))

beğendiğinee sevindimmmmmm canımcımmmmmmmmmmm

tabikide ama sinir oldum işte
kızlar ben brz içeri geciorm kuzene ayıp olmasn cok ısrar ettm ordan getrdm beni yalnız bıraktı demesn öptüm hepinzi
hoşçakallll

22 OCAK
hazoş:7+
tedis:7+
1.73:7+
blackcat:7+
aynalar:7+
pinkcat87:1
oyagibi:izinli
pisiq:izinli
emidaf:izinli
fiyona:1 ama izinli
yas 23:izinliydi sanırım
melekayşe:6 ama izinli
ellerine sağlık cınımm

menüm kızlarrrrbugün biraz abarttık ama hiç pişman değilim yarın telafi ederim:DDDD

sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 büyük bardak süt
öğlen:1 küçük kumpirr
ara:3iftarlık hurma,3 ceviz
akşam:1 dilim börek,1,5 bardak ayran
ara:1 küçük kase sütlaç
heyy yaaa deli misin sennnn ne yemişsinde neyi telafi edeceksinnn=)))

kızlar annemin nefis yemeklerine ragmen cok dikkat ediyorum hiç kilo almadan bitirirsem tatili cok sukur...
fazla yemiyorum ama sıfır hareket..tek eylem mutfak tuvalet odaya gitmek :))
ya aynen bende kilo almadan geçse su tatil annem pazar gidecek sonra biz eşimin ailesinin yanına gideceğizzzz...

bugünkü menüm
SABAH:2 DİLİM KEPEK EKMEĞİYLE TOST
ÖĞLE:1 KÜÇÜK HAŞLANMIŞ PATATES+2 KAŞIK YOĞURT+2 KAŞIK KISIR+2 KAŞIK MANTAR SALATASI
AKŞAM:YOK
ARA:1 ELMA+1 PORTAKAL

ŞİMDİ DE SPOR YAPMAYA GİDİYORUM.GÖRÜŞÜRÜÜÜZZZ KIZLAR
çok ama çokk güzelll

2 gündür hava güzel canımmm çok şükürrrr:)))))
bu ara daha iyiyim canımcımmmmm:D memişleri saymazsak gayet iyi gidiyor herşey hehe
birazda koku hassasiyeti başladı sanki dün balık yaptım sanki hala ev balık kokuyorrrrrrr :D
yıkayana kadar canım çıktı:D
yaaa koku hassasiyeti iğrençç bişeyy ben herşeyden tiksiniyordum bi ara...yemek bile yapmadım 15 günn...bide kustuğum zamanlar çok çubuk kraker yemiştim okulda falan kusmiyim diye ara ara yiyordum su an yiyemiyorum nefret ediyorum heheh

yeşil kahve ..
ben yeşil çay içemiyorumda onun yerine birşey ararken buldum aslı kullandı didilerdi ama sanırım yanlış olmuş oya kullanmış :)
yeşil çayla aynı işi yapıyo ama daha etkili yazıyor nette deneyeniniz varmı diye sormuştum. ben bugün içtim tadını beğendim
inşallah işe yarar

hımm ben bıktım valla şu çayı bu çayı karışımlardan bende aktardan zayıflama çayı aldım kendi yapmış daha içmedim
inş sana faydası olur canım

yok yok hiç acele etmiyorum kilo almak için:D heheee mümkünse almyayım:D ama ne yalan söylyim tırsıyorum:DDD hehe

neden tırsıyon kilo almaktan mı tırsma canım mecburen alacaksın

hımmm biliyorum o şampuanı işe yarıyor ama bildiğim kdarıyla uzun süre devam etmek gerekiyor..benim 2 arkadaş kullandıda..
off hürrem ha sana cok yakışır gözlerin cıkar iice ortaya fıstık olursun

hee yaza koca bulmam lazım :27::27::27::27:

saç kendi rengine dönünc ehaftada 1-2 defa yetiyormuş canım

sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 çay kaşiği bal
1 tk nutella

ara
bir ısırık lavaş
çeyrek kk peynir